- 27 Şubat 2018
- 17
- 4
- 1
- Konu Sahibi femme__fatale
-
Tam tersi olmasi gerekmezmiydi ya
Bulmuslar senin gibi nikahtan bile giderim diyeni daha neyin masrafini yapmaya calisiyor. Ailesinin etkisinde mi kaliyor acaba. Onlar istiyorsa onlar yapsin madem..
belki de haklısınızdır ama yarın öbür gün arabayı satmış elinde yüzükle görürsem her şey için geç olur diye korkuyorum maalesefDugunsuz olmaz ya adam hakli,ilerde keske dersin. Ama suan evlenme modundan cik,acele edilince kimsenin basi goge ermiyor.Gec olsun tam olsun
Aileler mutlu olsun diye araba satınca ailesi memnun olacak mi? Aileler madem beklenti içinde o zaman çocuklarına yardımcı olmalı.. ben anne olarak böyle düşünüyorum.. hem kızımın düğünü olsun hem kızım bu uğurda sıkıntı çeksin böyle bişey istenmem..
Ailesi ile yaşama şansı yok mu farklı sehirdeler mi o evi kiraya verip para biriktirse..
Acele etmeyin tamam pembe panjur şart değil ama borçsuz güzel bir başlangıç da evlilik için önemli..
peki siz naptınız beklemeyi mi tercih ettiniz ayrı gayrılığa dayanamayıp evlendiniz miBence düğün yap ya pişman olursun. Şuanda seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde de öyle sıkıntılar mevcuttu.
Düğün gerçekten çok masraflı.Kınası nişanı düğünü derken nerdeyse yarı ev parası tam bir araba parası dökülüyor ortalıklara.
ıvır zıvıra para harcıyosun parça parça verince az geliyor ama düşündüğünde topladığında çok masraf oluyor.
düğünü istemiyorsan bence nikaha ikna et,ama gerçekten istemiyorsan.
eğer istiyorsan 1 sen çalışın ortak hesap açın biriktirebildiğiniz kadar o zaman yapın.acele edip sırf beraber yaşıcaksınız diye borç altına girmeyin çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?