- Konu Sahibi Miss Bride
-
Ay biz de oyleyiz sanki o gelinlikle damatligi giyip insan icine cikacak biz degilmisiz gibi ruyada gibi hissediyorum bazenBiz bunu şaka malzemesi yaptık, arada bir '' Şaka maka evleniyoruz be '' deyip gülüyoruz.2 Ay bayağı az, kalbin pırpırlamakta haklı :)))
Mesele bnm aklımın bir karış havada olması :)Hiçbir şey anlamadım. Gebelikte kullandım dolapta sakladım. Soğuk soğuk daha iyi geliyordu mideme.
Bi kan testı yaptırıp vıtamınlerınıze baktırın.Olur canım zaman zaman boyle seyler.Bu aralar unutkanlık ve kafa karışıklığım var biraz, gündüz Gaviscon'u dolaba koymuşum, sonra gidip katılaşmış olan şurubu da kaşıkla pilav yer gibi bir güzel içmişim ki, aklıma üzerinde yazan, buzdolabına koymayınız yazısı geliyor. Sonradan ilacı atıyorum ama, bir ölçek içtim giden gitti anlayacağınız.
Düğün zamanı yaklaştıkça, elim ayağıma dolaşmaya başladı, yaklaşık 4 ay var ve herşey hazır olmasına rağmen, tabiri caizse aklım bir karış havada.
Düğün öncesi sizler neler yaşamıştınız, bu hallerim normal mi?
Düğün falan diyince karnıma ağrılar girdi kalbim pırpır oldu ya benimde 6ay kaldı çok eksiğim varmış gibi geldi sizin diğer yorumları da okuyuncaBu aralar unutkanlık ve kafa karışıklığım var biraz, gündüz Gaviscon'u dolaba koymuşum, sonra gidip katılaşmış olan şurubu da kaşıkla pilav yer gibi bir güzel içmişim ki, aklıma üzerinde yazan, buzdolabına koymayınız yazısı geliyor. Sonradan ilacı atıyorum ama, bir ölçek içtim giden gitti anlayacağınız.
Düğün zamanı yaklaştıkça, elim ayağıma dolaşmaya başladı, yaklaşık 4 ay var ve herşey hazır olmasına rağmen, tabiri caizse aklım bir karış havada.
Düğün öncesi sizler neler yaşamıştınız, bu hallerim normal mi?
Bence siz biraz panik olunDüğünüme iki ay var var ve gelinliğime karar veremedim. Eşyaları henüz almadık. Davetiye bastırmadık sadece nikah salonu ve gününü ayarladık. Onu da geçen haftabir yanım panik oluyor yetişmeyecek hiç birşey diye bir yanım yetişir yetişir boşver diyor
Aynen ben de. Çok akışkan olmadığı için dolaba koymayın uyarısı vermişlerdir zararı olacağını sanmıyorumHiçbir şey anlamadım. Gebelikte kullandım dolapta sakladım. Soğuk soğuk daha iyi geliyordu mideme.
Bir hafta kala evlenmicem deyince adam da ne şaşırmıştır, yazık.Düğün öncesi insanın aklında milyon tane şey oluyor.
İster istemez aileden ayrılmanın hüznü gerginliği oluyor.
E yeni bi hayata geçiyoruz boru değil
Hepsi normal.
Bende çok mala bağlamışım.
Düğüne 1 hafta kala ben bu adamla evlenmiyceeaaağğğğmmm diye böğüre böğüre ağlamıştım.
Sonra eşime sürekli sataşmıştım.
Hatta teyzemler vaz mı geçirsek diye konuşmuşlar baktılar benim kafa gitmiş ahahhha
Düğün bitince 1 ay sonra pammık gibi olmuştum.
1 ay sürme sebebide aileden uzak şehre gidişim olmuştu.
Tadını çıkar özlenen günler bunlar :)
Nişandan sonra bir hafta hiçbir şey yapmadan dinlendim, iyi de gidiyordu tembellik. Sonra bir an tanımlayamadıım bir his '' Allah cezanı vermesin düğününe 6 ay kaldı hiçbir şey hazır değil '' deyince o gazla bir fırlamışım yerimden. Beyaz eşyalar, gelinlik-kınalık, kuaför, fotorafçı, beyaz eşyalar,yatak odası, küçük ev aletleri, kına mekanı, düğün mekanı, menü seçimi derken kaptırmışım.Düğün falan diyince karnıma ağrılar girdi kalbim pırpır oldu ya benimde 6ay kaldı çok eksiğim varmış gibi geldi sizin diğer yorumları da okuyunca
Bir hafta kala, ben evlenmeyeceğim diye başlık açarsam siz de benim kafama vurun tamam mı kızlar?Düğüne 1hafta kalmış kuzenim ben evlenmiycem dedi Cin çarpmış gibiydi zaten belliydi bişeyler çarpmıştı kafasına vurdular ablası sen iyimisin dedi linç ediyordu şimdi Almanyada dünya tatlısı bir kızı var çokda mutlu Yani normal şeyler bunlar ..
Düğün salonum beyaz eşyalarım ve mutfak kısmım tamam ama başka birşey yokNişandan sonra bir hafta hiçbir şey yapmadan dinlendim, iyi de gidiyordu tembellik. Sonra bir an tanımlayamadıım bir his '' Allah cezanı vermesin düğününe 6 ay kaldı hiçbir şey hazır değil '' deyince o gazla bir fırlamışım yerimden. Beyaz eşyalar, gelinlik-kınalık, kuaför, fotorafçı, beyaz eşyalar,yatak odası, küçük ev aletleri, kına mekanı, düğün mekanı, menü seçimi derken kaptırmışım.
Nikah günü şuan benim de gündemimde, ama marttan önce gün vermediler hazirana. Kalan bütün prosedürü öğrendim sayılır :) Yavaş yavaş modellere bak derim, hele ki kiralayacaksan şimdiden seçim yapmakta fayda var.Düğün salonum beyaz eşyalarım ve mutfak kısmım tamam ama başka birşey yokEv tadilatta sıfırdan yapılıyor o yüzden henüz salondur yatak odasıdır seçmedik yani. Buaralar nikah günü derdiyle uğraşıyorum hatta bu konu canımı sıktı daha bir iki saat önce konu açtım yeni evleneceklerin sohbet alanına ama hala bi çözüm bulamadım
Gelinlik falanda bakmadım hiç çok üşengecim sanırım şimdiden başlamalımıyım sizce?
Bir hafta kala evlenmicem deyince adam da ne şaşırmıştır, yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?