Düğün Öncesi Kafa Karışıklığına Dair, Tarih : 02.02.20

Düğün öncesi insanın aklında milyon tane şey oluyor.
İster istemez aileden ayrılmanın hüznü gerginliği oluyor.
E yeni bi hayata geçiyoruz boru değil
Hepsi normal.
Bende çok mala bağlamışım.
Düğüne 1 hafta kala ben bu adamla evlenmiyceeaaağğğğmmm diye böğüre böğüre ağlamıştım.
Sonra eşime sürekli sataşmıştım.
Hatta teyzemler vaz mı geçirsek diye konuşmuşlar baktılar benim kafa gitmiş ahahhha
Düğün bitince 1 ay sonra pammık gibi olmuştum.
1 ay sürme sebebide aileden uzak şehre gidişim olmuştu.
Tadını çıkar özlenen günler bunlar :)

Bi kan testı yaptırıp vıtamınlerınıze baktırın.Olur canım zaman zaman boyle seyler.

Düğüne 1hafta kalmış kuzenim ben evlenmiycem dedi Cin çarpmış gibiydi zaten belliydi bişeyler çarpmıştı kafasına vurdular ablası sen iyimisin dedi linç ediyordu şimdi Almanyada dünya tatlısı bir kızı var çokda mutlu Yani normal şeyler bunlar ..

Düğün falan diyince karnıma ağrılar girdi kalbim pırpır oldu ya benimde 6ay kaldı çok eksiğim varmış gibi geldi sizin diğer yorumları da okuyunca

Bence siz biraz panik olun mutluluklar

Bir hafta kala evlenmicem deyince adam da ne şaşırmıştır, yazık.

Düğün falan diyince karnıma ağrılar girdi kalbim pırpır oldu ya benimde 6ay kaldı çok eksiğim varmış gibi geldi sizin diğer yorumları da okuyunca
Nişandan sonra bir hafta hiçbir şey yapmadan dinlendim, iyi de gidiyordu tembellik. Sonra bir an tanımlayamadıım bir his '' Allah cezanı vermesin düğününe 6 ay kaldı hiçbir şey hazır değil '' deyince o gazla bir fırlamışım yerimden. Beyaz eşyalar, gelinlik-kınalık, kuaför, fotorafçı, beyaz eşyalar,yatak odası, küçük ev aletleri, kına mekanı, düğün mekanı, menü seçimi derken kaptırmışım.

Bir hafta kala, ben evlenmeyeceğim diye başlık açarsam siz de benim kafama vurun tamam mı kızlar?

Düğün salonum beyaz eşyalarım ve mutfak kısmım tamam ama başka birşey yok Ev tadilatta sıfırdan yapılıyor o yüzden henüz salondur yatak odasıdır seçmedik yani. Buaralar nikah günü derdiyle uğraşıyorum hatta bu konu canımı sıktı daha bir iki saat önce konu açtım yeni evleneceklerin sohbet alanına ama hala bi çözüm bulamadım
Gelinlik falanda bakmadım hiç çok üşengecim sanırım şimdiden başlamalımıyım sizce?

Nikah günü şuan benim de gündemimde, ama marttan önce gün vermediler hazirana. Kalan bütün prosedürü öğrendim sayılır :) Yavaş yavaş modellere bak derim, hele ki kiralayacaksan şimdiden seçim yapmakta fayda var.

Ben de düğüne 1 ay kala stresten bundan Sonra hayatım nasıl olacak diye düşünmekten
Acaba yanlış mı yapıyorum diye diye her gece ağlıyordum. Düğüne 20 gün kala esimle bir konuda tartışmistik ben de iptal olsun düğün ayrılalım demiştim esimle annesi memleketlerinden yanımıza gelmişti☺
Barismistik. Düğün sonrası stres bitiyor. Yani insana bi rahatlama geliyor.

Valla ben nişanımda da düğünümde de böyle gerilmemiştim. Asıl problemlerim doğum yaptıktan sonra başladı.

Siz neden bu kadar gerginsiniz ki? Aşırı kontrolcü birisiniz galiba?

Benimde 4 ay kaldı dügünüme. Evet heyecan ve alınganlık oluyor bende de. Her şeyim neredeyse hazır sayılır. Evi eşyası. Birkaç mutfak araç gereçi kaldı. Birde gelinliğimle kına elbisem. Her şeyin ateş pahası olması da bizi baya yordu.

Şuruplar genelee buzdolabina konduğundan düğünle ilgili olmayan hadise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…