- 3 Aralık 2019
- 1.744
- 5.528
- 158
- 31
- Konu Sahibi Miss Bride
-
Mükemmeliyetçiyim biraz, koca tabloda bir tek aksilik varsa, o giderilene kadar gözüm hep orda oluyor, güzel olan hiçbir şeyi görmüyorum maalesef.Valla ben nişanımda da düğünümde de böyle gerilmemiştim. Asıl problemlerim doğum yaptıktan sonra başladı.
Siz neden bu kadar gerginsiniz ki? Aşırı kontrolcü birisiniz galiba?
Benim ev kaldı, eşyalar var ev yok. :)))Benimde 4 ay kaldı dügünüme. Evet heyecan ve alınganlık oluyor bende de. Her şeyim neredeyse hazır sayılır. Evi eşyası. Birkaç mutfak araç gereçi kaldı. Birde gelinliğimle kına elbisem. Her şeyin ateş pahası olması da bizi baya yordu.
Yalnız olmadığıma nasıl sevindim, nasıl sevindim. Bazen o kadar stres oluyorum ki, adam o an ayrılalım dese, '' tamam hadi kendine iyi bak, araşırız tatlım. '' diyeceğim.Ben de düğüne 1 ay kala stresten bundan Sonra hayatım nasıl olacak diye düşünmekten
Acaba yanlış mı yapıyorum diye diye her gece ağlıyordum. Düğüne 20 gün kala esimle bir konuda tartışmistik ben de iptal olsun düğün ayrılalım demiştim esimle annesi memleketlerinden yanımıza gelmişti☺
Barismistik. Düğün sonrası stres bitiyor. Yani insana bi rahatlama geliyor.
Çok teşekkür ederim. İnşallah ağız tadıyla hallederiz herşeyiBence siz biraz panik olunmutluluklar
Ev yoksa eşyaları nasıl seçtin canım? Uyacaklar mı boyutları ?Benim ev kaldı, eşyalar var ev yok. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?