Düğün Öncesi Kafa Karışıklığına Dair, Tarih : 02.02.20

Düğün öncesinde bende öyleydim. Sinir stres korku hepsi bir anda yasaniyormus. Umarım en kısa zamanda atlatır ve en özel ve güzel zamanlarinizi içinize dönerek geçirirsiniz.

Valla ben nişanımda da düğünümde de böyle gerilmemiştim. Asıl problemlerim doğum yaptıktan sonra başladı.

Siz neden bu kadar gerginsiniz ki? Aşırı kontrolcü birisiniz galiba?
Mükemmeliyetçiyim biraz, koca tabloda bir tek aksilik varsa, o giderilene kadar gözüm hep orda oluyor, güzel olan hiçbir şeyi görmüyorum maalesef.

Benim ev kaldı, eşyalar var ev yok. :)))

Yalnız olmadığıma nasıl sevindim, nasıl sevindim. Bazen o kadar stres oluyorum ki, adam o an ayrılalım dese, '' tamam hadi kendine iyi bak, araşırız tatlım. '' diyeceğim.

Düğün öncesi annemi ve teyzelerimi sakinleştirmeye çalışmaktan kendim stres yapamamıştım.

beyaz eşyalarla yatak odasını aldım, yatak odasını da öyle büyük hantal bir takım olarak seçmedim daha spor sade bir tarz. depoda bekliyorlar.

Benim de 4 ay kaldı düğünümüze sadece düğün yeri kına yeri nikah balayı ve fotoğrafcı halloldu daha coook eksik var :) ama benim nişanlım askerde ve düğünden 40 gün önce gelecek o yüzden neredeyse her şey 40 günde hallolacak ama canımı hiç sıkmıyorum bi şekilde hallolur ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…