düğün öncesi küslük hayallerin yıkılışı:((

Bence şuan annenizi korumayın,hem sizin anneniz hatalı ,hem de nişanlınızın ailesi hatalı,düşünsene senin kendi annen değilde her seferinde nişanlının annesinin sana laf soktuğunu yada kilo aldığını söylese yine kayınvalidem beni düşünüyor kalp krizi geçiririm diye düşünürmüsünüz,bence şuan en kötü durumda olan nişanlınız hem kendi ailesi sırt dönmüş hem de kayınvalidesinin laf sokmalarına maruz kalıyor.

Kalbimiz iyilikle dolsun

aksam konustuk ben olayların etkisiyle baya soğuk davranıyorum istemsiz olarak.nişanlıma ailenle arana girmek istemem dedim istersen bitirelim dedm bana sakın bunu deme mutlu olurum dersen giderim ama yılma neler atlattık dedi.terketsende aileme gitmem asla dedi.ben herşeyimiz eksik içinde kalacak dedim ağlamaya başladım.nişanlım ağlama bak ailemle ettiğim kavgayı hep sen üzülme etkilenme psikolojin bozuluyor sussunlar diye ettim senin cesaretin yok diyor.ve psikiyatrise gitmme kararı aldık işallah mübarek günlerin hürmetine hayırlısını verir allahım

Eğer hiç bir çare yoksa ve nişanlının ailesi çok vurdumdıymazsa ikinizin elinden heldiği kadar halledip eksikleri sonradan tamamlayabilirsiniz ama tabii annen baban kızları eksiksiz evlensin ister sen ne kadar saklamaya calşsan da muhakkak sıkıntı olur önemli olan bu dönemlerde güçlü olmak ve ilişkinize daha da sıkı sarılmak canm

Kalbimiz iyilikle dolsun

annemler iyi konusun düşünün ucuzu olur amada herşeyi yaparız ama iki gün sonra barıştık hadi diye sana baskı yapmasın diyorlar.yani artık onlarda üzüldü.olcaksa olsun olmıcaksa olmasın noktasına kadar geldiler.nişanlım evin oğlu gibi oldu yeni tuttuğumuz evde kalıyor ama ramazan dolayısıyla geceleride bizde kalıyor.belkide fazla samimiyetten annem sürekli eksiklerini hatalarını bulup duruyor.of çok konustum çok doluyum kızlar

Ben nişan esnasında böyle sorunlar çıkınca iyi düşünmek gerektiğine inanıyorum.Ben eşimle nişanlıyken ailesi bize tavır aldı bi konu yüzünden ve şuan 1 yıllık evliyim aramız hala düzelmedi.Erkek ailesi unutmuyor hiçbişeyi.Benim annem babam huzurunuz kaçmasın kızım dediler ve hiçbir tavır almadılar ailesine.Ama hala ne beni ne ailemi aramazlar.
Ben de evlenince düzelir mi acaba demiştim ama düzelmiyor hatta bazı erkekler evlenince ailesinin tarafına geçiyor ki o en kötüsü.İyice düşünün derim keşke birisi de bana öncü olsaydı da uyarsaydı diyorum.
Aile çok önemli çünkü.Görüşmesen de gölge gibi varlıkları rahatsız ediyor huzursuz ediyor

Var canim, cok daha kotuleri var. Sana degil ogullarina yapiyorlar aslinda.
Benim sana tavsiyem annenin nisanlina olan tavirlarini duzeltmesini saglaman. O cocugun arkasinda bir anne baba yok. Seninkilerin ona anne babalik yapmasi gerekir. Sahsen benim anne babam esime anne babalik yaptilar ve sanirim o nedenle esim aileme gideceksin demedi bana bir kere bile. Her seyi bana birakti. Annen boyle yapmaya devam ederse evlendiginde senin annen de bana boyle yapmisti, ben de ona gitmem der ve isler sarpa sarar, soyleyeyim.

Sakin nisanlina kotu davranma olanlarin hincini sakin ondan cikarma cok ayip edersin ailesi de ayip etmis gercekten bence sana dusen mesafeni koruman sakin sinirlerine yenilip cevap verme ne derlerse desinler cunku cevap verirsen agizlarina sakiz ederler ama dedigim gibi hayata kuseceksen kus ama nisanlina kusme

O adami sakin kacirma! Ilk firsatta bas nikahi.

Biz burda eslerimiz ailelerinin korkunc eziyetlerine ve haksizliklarina ses cikarmiyor, bizi ezdiriyor diye kan agliyoruz; sen kayinvalidene kayinpederine kafa yoruyorsun: yorma! :)

Ailen de oyle bir cocugu uzup uzaklastirmasin senden, hepiniz kiymetini bilin.

Uzantilarini da sallayin gitsin.

Ben, en basindan beri ne haksizliklara ugradim esimin ailesi tarafindan. Duvardan ses geldi adamdan ses gelmedi.

Simdi, yasadigimiz korkunc olaylar sonucu birbirimizi hala seviyor olmamiza ragmen o ailesini cigneyip karimi seviyorum diyemiyor! "Seni cok seviyorum ama ailemi ezip gecemem." diyor.

Pazartesi davayi acip bosaniyoruz.

Diger dertlerinle farkindaysan hic ilgilenmedim.

O adami sakin kacirma. Mutlu eder o seni her sartta. Sen de sıkı saril ona.

Bana Allah yeter...

hepiniz haklısınız çok teşekkür ederim ama gölge gibi düştüler kafamda binlerce soru takıntı artık başa çıkamıyorumm bugüne kadar sakın ayrılık düşünme diyen babam bile iyi karar verin olmıcaksa yormayın bizi diyip duruyor bu sözü bile etkkiliyor.yada evlenince deişir aileci olur diyen arkadaslar var okadar çok korkuyorumki.zaten yapı olarak hassas korkak aciz bir yapım var savaşmaya güçsüzüm allahım yardım etsinişallah.olay 1 hafta önce oldu ve 1 hafta önce biz çok iyiydik nişanlımla ev hazırlığı yapıyordukşimdi nişanlım dahil tüm hazırlıklarla arama soğukluk girdi.

Smdi senin yasadiqin bu bir olayin dha fazlasini biz yasadik esimle nişanlıyken..ilk baslayan konu bilezik modeliydi..o gün bi basladi devam eden herseyde ben ak desem kara diyodu kv'de..
Gelin gbi dgl üzerine kuma gdiyomusm gbi muamele etti o nisanlilik süresnde gözümün yaşı kurumadı..eşyalari bizm sectgmz olucak 10bine kadar alicaksnz borca grmiceksnz diyolardi..eşim itiraz edince de ya evlatliktan reddediyodu ya dügüne gelmemle tehdit ediyodu..ama tüm bunlar olurken eşim hep benim we ailemin yanındaydı beni hc ezdirmedi..ztn ondan kv kabullenemiyodu eşim bizi hakli buldugu icin..babamda en sonunda ilk nisan atan sen dglsn arayim babasini ddi ama eşimin hc bi günahi yoktu ve biz cok iyi anlaşiyodk eşimle.. kv yüzündn ayrlsam yarn baska biryle ewlensem ailesi iyi olsa ama ya esimle anlaşamazsam die atmadim nisani ki sewiyordm ztn eşimi..nyse ewlendik eşim biraz atılan kazıkları unutan cinsten cıktı..annesi sanki hc bisey olmamş gbi samimiyt bekliyodu bide..tartistik eşimle ilk zamanlar ben kabul etmedm samimi olmayı ailesyle..mesafemi korudum..hala mesafeliym cnkü hala kv sewemiyorum...bu öyle bisey ki kimseyle bi laf sokmam bile olmadi karsilikli bu yasa kadr ama kv hc ama hc icim almiyo yaptiklarindan dolayi ..1.5 yil oldu hala unutamiyorm bos yere sirf egosuyla bize cektirdiklerini..kisacası ailesi yuzundn sorun yasadgnda erkekler terk edilse adım bası bekar,dul erkek kaynar inanki herkesn bi sorunu war bu aileler yüzündn..ben suan cok mutluym esimle kisisel bi problemimiz yok cok iyi anlasiyorz ilk zamanlar yasadk oda ben öfkemi ondan ckariyodum ailen şöle böle die..suan esimde anliyo ztn yawas yawas ona yapilanlari oglan kardsi ewleniyo esimin kaynana hc diqer oglunu üzmüyo eşime cektirdiklerinin hc birini yapmiyo 1.5 yil snra esim lafima geliyo yawas yawas..
Onun icin sewiyosan wazgecme kapiyi kapattn mi arkasnda kaliyolar.yine lafi sözü gelio ama boswr sewiyosan nisanlini o laf sözde eskisi kadar kafaya takilmiyor..

Bnzer durumu bnde yasıorum uzerınden 3 ay gecmş ama merak ettım naptınız ? Oyle caresız hıssedıorum kı kendımı

Bnzer durumu bnde yasıorum uzerınden 3 ay gecmş ama merak ettım naptınız ? Oyle caresız hıssedıorum kı kendımı

canım biz yollarımızı ayırdık.baska konular açtım üzerine ordan bakabilirsin.bunca şeyin üzerine kendileri bombayı patlattı ve çok çirkin bir vaziyette bitti.şuan boşluktayım tuhafım evet ama insan olduğumu anladım.hayat devam ediyor.hakkında hayırlısı...

sorunsuz evlenen bile sonradan küsüyo..
kaldı ki sorunlu evlenen...

.............konu tekrarı diyecektim konu sahibi yazmış hayırlısı olsun..

Nisanlinizdandami ayrildiniz? Kötü olmus, gecmis olsun...

nısanlını taktir ettim:) sakın o adamı bırakma önemli olan senın nısanlın aıleler bır yere kadar emın ol ılerde duzelır bunlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…