Dugun oncesi nisanlimdan sogudum

Evlenmemelisiniz.Bi cacık olmaz bu adamdan. İntiharmışmış

Ailenize anlayın. Sizin böyle biriyle evlenmenizi onlarda istemez çünkü. Hem nişanlıyken bunları yapan evlendikten sonra neler yapmaz

biri yapan ikinciyi de yapar üçüncüyü de beşinciyi de... allah ne verdiyse artık.

Kizlar yorumlariniz icin tesekur ederim
Bu aksam is cikisi bulustuk nisanlimla
Herseyi anlatim soyle boyle diys
Ve ara verdik ben iyice dusunucem
Kendimi dinlicem
Annem babam da bilyior artik herseyi onlar benim arkamda kendini nasil iyi hisediceksen oyle yap dediler sonucda sen omur boyu onunla olucaksin dediler ve onlarda beni cok motive etti acikcasi

Tesekurler tekrardan opuldunuz

ARKADASIMbu hayat senın aldatmak bır kadına yapılacak en zulumlerden sen bu adamla olursan her telefonu caldıgında her mesaj geldıgınde eve her gec geldıgınde aklında o olacak aceba!!!nerde neyapıyor bırımı var yıne dıye aklını kemırecek ve her seferınde kendını yıyıp bıtıreceksın evlılık herseyden once sadakat ve guven gerektırır bunlar olmadıgı zaman o yuva cıkmaza gırer ama tabı karar senın tabı bu nacızane bı fıkır

Halaa ne yapmaliyim diyo. Git anasina anlat kusura balma TEYZECIGIMA ben başıma bela alamam de sözü at nisanlinla.muhattap bile olma. Evlendikten sonra buraya kızlar aldatildim kizlar kocam beni sevmiyo mu diye konu açıp pisman olmak mi istiyosun

böyle bir adamla(!) evlenmeyin sakın.
yoksa ilerde yine bu sayfaya evliyim aldatıldım diye konu açma ihtimaliniz çok yüksek.

Çapkınlığını kabul ediyorsan devam et.değişceğini düşünüyorsan ayrıl.bu adam böyle gider..bazıları evlensin durulur filan der ama durulmaz.evlenirsen de paranoyaklık yapıp hayatı ikinize de zehir etmiceksin ama .ayrılırsan intahar etmicek zaten onu geç bir kere.ederse de kendi bileceği şey.seni ilgilendirmez.

bence annene her seyi en ince ayrintisina kadar anlat intiar falan etmez seni kandiriyor bence

yemin etsin intihar edeceğim senin git ve evlen bu sefer yemin eder seni öldürürüm der yine durursun ..hatanın neresinden dönersen kara geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…