düğün paketi için fikir istiyorum

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar nasip olursa allah izin verirse beyaz eşyayı düğün paketi şeklinde almayı düşünüyoruz bi zaman sonra ama ben şimdiden soruyorum...beyaz eşyada en uygun düğün paketleri fiyarını yazarmısınız ..fazla pahalı olmamalı..heryerde bulunabiliyormu düğün paketi...hiç bir bilgim yok kullanışlı oluyormu..taksite bağlanıyormu,tek tek alınmaksından bu dahamı karlı lütfen bilgisi olan varsa yazarmı

canım başka bölümde okumuştum msjlarını.düğününe daha zaman var sanırım.düğün paketleri var evet fiyat olarak daha uygun ama markasına göre değişir bana kalırsa.bilinen iyi bir markadan alırsan paket şeklinde tercih edebilirsin tabi.daha uyguna gelir.allah yardımcın olsun canım.

canım başka bölümde okumuştum msjlarını.düğününe daha zaman var sanırım.düğün paketleri var evet fiyat olarak daha uygun ama markasına göre değişir bana kalırsa.bilinen iyi bir markadan alırsan paket şeklinde tercih edebilirsin tabi.daha uyguna gelir.allah yardımcın olsun canım.

canım saol yorumlarımı okuduğun için....
evet nezaman olucağı belli değil ama olsun yinede soruyorum
paket almak dahamı karlı sence canım

biz mobilyayı düğün paketi şeklinde almayı düşünüyoruz,beyaz eşya için düğün paketleri oluyor mu

biz mobilyayı düğün paketi şeklinde almayı düşünüyoruz,beyaz eşya için düğün paketleri oluyor mu

evet oluyormuş bazılarında bütün beyaz eşyalar bazılarında ise buzdolabı çamaşır mak. bulaşık mak.elektirkli süpürge oluyormuş ama sadece bildiklerim bunlar arkadaşlardan fikir bekliorum...buarada koltuk için paket nasuıl oluyor biraz açarmısın fiyatlar nasıl

Canım benim de hiç bilgim yok bu konularda ve 9.ayda evlenicem nasıl yapıcaz bilmiyorum.Eviydi,eşyasıydı oooofff zor valla

şuanda beyaz eşyada düğün paketi yok.
vestelin vardı bi aralar kampanyası bitti
şuanda vestelde sadece bulaşık yada çamaşır mak. alana lcd veriyorlar onu biliyrm.
arçelikte firın kampanyası var o da 490 tl
ama toplu kampanyalar yok şuanda bekle istersen
bu arada ben bütün beyaz eşyalarımı düğün paketinden aldım.
geçen yıl şubattı.4 seçenek sunmuşlardı.
beğendiğimiz şeylerin farkını ödeyerek aldık gayet uyguna geldi.

şuanda beyaz eşyada düğün paketi yok.
vestelin vardı bi aralar kampanyası bitti
şuanda vestelde sadece bulaşık yada çamaşır mak. alana lcd veriyorlar onu biliyrm.
arçelikte firın kampanyası var o da 490 tl
ama toplu kampanyalar yok şuanda bekle istersen
bu arada ben bütün beyaz eşyalarımı düğün paketinden aldım.
geçen yıl şubattı.4 seçenek sunmuşlardı.
beğendiğimiz şeylerin farkını ödeyerek aldık gayet uyguna geldi.

canım saol..
beyaz eşya paketi nasıl oluyor
4 seçenek derken canım??

Son düzenleme:
Canım sana şöyle söyleyebilirim ki öyle toplu satılan şeylere inanmam ben pek

ya kalitesi düşüktür ya da olduğundan daha ucuzdur ama sizin için daha uyguna satıyoruz

derler.

Ben tüm eşyalarımı siemens'ten aldım.Hepsinin işimi görecek ve iyi modellerini tabii

uygun fiyatlılarını da 4800 tutmuştu.

Arçelik-bosh-hotpoint falan falan hepsini araştırmıştım.

O yüzden en iyi bunlardı.tek tek sevdiklerini al

Canım sana şöyle söyleyebilirim ki öyle toplu satılan şeylere inanmam ben pek

ya kalitesi düşüktür ya da olduğundan daha ucuzdur ama sizin için daha uyguna satıyoruz

derler.

Ben tüm eşyalarımı siemens'ten aldım.Hepsinin işimi görecek ve iyi modellerini tabii

uygun fiyatlılarını da 4800 tutmuştu.

Arçelik-bosh-hotpoint falan falan hepsini araştırmıştım.

O yüzden en iyi bunlardı.tek tek sevdiklerini al

canım pek farketmio yaa ne olsa razıyım düğün paketi alıp hepsini bi anda almak istioz ucuz da olması lazım

buzd. çamaşır mak. bulaşık mak. hepsi 3.000 tl gibi bişiydi lcd veriolardı. küçüktü ama.biz farkını ödedik 82 ekran aldık.
4500 e kadar paket yapmışlar.
bütçene göre alıyorsun.1.seçenek diyelim çamaşır mak. 5 kilo 800 devir 2. seçenek 6 kilo 1000 devir gibi.

buzd. çamaşır mak. bulaşık mak. hepsi 3.000 tl gibi bişiydi lcd veriolardı. küçüktü ama.biz farkını ödedik 82 ekran aldık.
4500 e kadar paket yapmışlar.
bütçene göre alıyorsun.1.seçenek diyelim çamaşır mak. 5 kilo 800 devir 2. seçenek 6 kilo 1000 devir gibi.

hepsi 3000 tl ye iyiymiş bu kampanyalar genelde ne zamanlar çıkıyor canım böle bi zamanı falan yoktur sanırım ama umarım biz almaya kalkınca inşallah en ucu kampanyalar çıkar
demek bütçene göre ayarlıyosun

canım pek farketmio yaa ne olsa razıyım düğün paketi alıp hepsini bi anda almak istioz ucuz da olması lazım

fiyat olarak değişmio pek aslında.
çünkü onu görünce beğenmiyorsun
mesela en uygun fiyatlısnda buzd. içi telli flndı.
şimdi camlıları çıktı.
dolayısıyla onu değil diğer buzd. alıyorsun.değiştiriyorsun
sadece 500 tl karımız oldu diyebilirim.
ama kalitesiz değil hiçbiri orda satılanların en uygun fiyatlarını bir araya getiriyorlar.
yani düğün paketi alıyor olman kalitesiz alıyor olmak demek değil.
tercihi sana bırakıyorlar görüp beğendiğin modelle değiştiriyorsun

ben geçen yıl şubatta aldım.
ama ondan 2 ay daha sürdü.
belli olmuyor zamanı.ama kışın yine çıkabilir bekle biraz daha almadan önce eğer aciliyeti yoksa.
evet cnm en uygunu 3.000 tl civarıydı küçük birde lcd veriolardı.
ben buzd. lcd yi çamaşır mak. değiştirdim
tek bulaşık mak. ellemedm o verilen pakettekini aldım toplam 3700 gibi tuttu.
en pahallı pakette 4500 civarıydı onlarda inoxtu

Son düzenleme:
fiyat olarak değişmio pek aslında.
çünkü onu görünce beğenmiyorsun
mesela en uygun fiyatlısnda buzd. içi telli flndı.
şimdi camlıları çıktı.
dolayısıyla onu değil diğer buzd. alıyorsun.değiştiriyorsun
sadece 500 tl karımız oldu diyebilirim.
ama kalitesiz değil hiçbiri orda satılanların en uygun fiyatlarını bir araya getiriyorlar.
yani düğün paketi alıyor olman kalitesiz alıyor olmak demek değil.
tercihi sana bırakıyorlar görüp beğendiğin modelle değiştiriyorsun

canım en ufak bir bilgim yok inan..bende sanıyorum 4 tane falan beyaz eşyayı toplu olarak satıyolar bir fiyata diye biliodum..biz gidip bütçemize göre aynı yerden seçip alıyoruz buna da düğün paketi deniliyor öle değilmi??
kalitesiz diyenleride haklı buluodum dediğim gibi 4 tane eşyayı toplayıp bir fiyata sattıklarını düşündüğüm için....ben yanlışmı biliomuşum canım

ben geçen yıl şubatta aldım.
ama ondan 2 ay daha sürdü.
belli olmuyor zamanı.ama kışın yine çıkabilir bekle biraz daha almadan önce eğer aciliyeti yoksa.
evet cnm en uygunu 3.000 tl civarıydı küçük birde lcd veriolardı.
ben buzd. lcd yi çamaşır mak. değiştirdim
tek bulaşık mak. ellemedm o verilen pakettekini aldım toplam 3700 gibi tuttu.
en pahallı pakette 4500 civarıydı onlarda inoxtu

yok canım acelesi yok da allah izin verirse önümüzü yaza doğru alıncak galiba

cnm kendileri orda sattıkları en uygun ürünleri pakete koyuyorlar
ellerinde kalan ürünleri değil yani
sen beğenmediğinde değiştiriyorsun evet cnm.
kendi zevkine göre alıp fiyat farkını veriyorsun.
bende senin gibi sanıyordum fiyatını görünce ama oraya gittiğimizde onların gösterdikleri ile alakası olmayan şeyler aldık. ama uyguna geldi yinede.
çünkü lcd ekranı hediye veriolardı. biz onuda değiştirince yarı fiyatına almış olduk yani.

cnm kendileri orda sattıkları en uygun ürünleri pakete koyuyorlar
ellerinde kalan ürünleri değil yani
sen beğenmediğinde değiştiriyorsun evet cnm.
kendi zevkine göre alıp fiyat farkını veriyorsun.
bende senin gibi sanıyordum fiyatını görünce ama oraya gittiğimizde onların gösterdikleri ile alakası olmayan şeyler aldık. ama uyguna geldi yinede.
çünkü lcd ekranı hediye veriolardı. biz onuda değiştirince yarı fiyatına almış olduk yani.

anladım canımm
çok saollll:38:

Back
X