Dügün Sabahı Gelinlikle Mezarlığa Gitmek ?

GazelSm

Şükür Allahıma..
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
345
669
53
Merhabalar Günaydınlar Öncelikle
Konularımı Takip eden Vardır Muhtemelen...
Herşey Cok güzel Gidiyor Pazar gününü Heycanla Bekliyorum...
Daha Net Tarih belli Degil Fakat
Ölen Babaannesi Onun Evliligini Görmeyi Cok istiyordu..
Kendi Babaannesini Malesef elinde Kaybetti...
Muhtemelen Dügün Sabahı Mezarlıga gidecegiz İkimiz ?
Uygun Olurmu Yani Kafamı İyice Karıştırdı Bu Konu
Gidilirmi Gidilmezmi
Giden Oldumu Aranızda Hiç Giden Varsa Duygularını Anlatabilirlermii :(((

Normal kıyafetinizle gidin duanızı edin bence. Yaşadıgınız yerde nasıl mezarlıklar bilmiyorum ama benim yaşadıgım şehirde toz toprak içinde. Yani beyaz gelinliklegidilcek gibi değil. Kirlenir diye düşünüyorum. En güzeli mezarı ziyarete gidin gelinlik arabada olsun ordan kuaföre geçer saçı makyajı herşeyi halledersiniz

Neden gidilmesin ki?Babaannesini çok sevmişse öyle bir isteği olmuşsa Bir fatiha okuyup çıkarsınız Eşinizin içide huzurlu olur.Gidip te saatlerce bekleyecek haliniz yok Yok bu benim özel günüm diye düşünmeyin.EŞİNİZ İÇİN DE BU DURUM ÖZEL OLABİLİR

Normal kıyafetinizle gidin duanızı edin bence. Yaşadıgınız yerde nasıl mezarlıklar bilmiyorum ama benim yaşadıgım şehirde toz toprak içinde. Yani beyaz gelinliklegidilcek gibi değil. Kirlenir diye düşünüyorum. En güzeli mezarı ziyarete gidin gelinlik arabada olsun ordan kuaföre geçer saçı makyajı herşeyi halledersiniz
Çok tuhaf buldum ben ama giderdim. Belli ki eşiniz için çok önemli.
Evet Malesef Cok Önemli.....
bir gün önce gitseniz, o günün telaşı ile zor olur bence.
Hiç Sormayın Aklıma Bile Getiremiyorum Ogünün Telaşını.... :(

Tabiki gidilir. Hatta gonul gorevini yerine getirmis olmanin huzuru ile daha mutlu bi gun olur sizin icin....
S
Gidecegim Sanırsam.....
ben gitmiştim. Rahmetli babasının oğlunu damatlıkla görmek tek hayaliymiş. pişman da değilim. mezardakilerin bizi görüp görmediklerini bilemeyiz ama eşinin içi rahat edecekse yap. gelinliğin kirlense nolur ki..
Nekadar Güzel Yapmışssınız :( Tuhaf Hissediyor İnsan Kendisini

Esiniz icin önemli..bence gidin ama aklima söyle bi sey geldi..gelin saci makjayi yapildiktan sonra gelinlik giyilir ya..damat bey damatligini giyer,siz se duvaginizi takmis olursunuz,öyle gidersiniz..dönüste de gelinliginizi giyersiniz

git ya bişey olmaz.eşinin gönlü olsun.bizim buralarada türbe ziyareti yapılıyo uğursuzluk olacağını sanmıyorum.sizede anı kalır.çocuklara anlatırsınız biz mezarlığa gittik diye :)

Merhabalar Günaydınlar Öncelikle
Konularımı Takip eden Vardır Muhtemelen...
Herşey Cok güzel Gidiyor Pazar gününü Heycanla Bekliyorum...
Daha Net Tarih belli Degil Fakat
Ölen Babaannesi Onun Evliligini Görmeyi Cok istiyordu..
Kendi Babaannesini Malesef elinde Kaybetti...
Muhtemelen Dügün Sabahı Mezarlıga gidecegiz İkimiz ?
Uygun Olurmu Yani Kafamı İyice Karıştırdı Bu Konu
Gidilirmi Gidilmezmi
Giden Oldumu Aranızda Hiç Giden Varsa Duygularını Anlatabilirlermii :KK43:((
Çok trajik.
1 gün önce gidince ne oluyor ki?
Hurafelerden kafamızı kaldıramıyoruz resmen.

Eşin için önemli bir olduğu icin gitmelisin.Gelinligin de kirlenirse kirlensin sular neyi paklamiyor.Verirsin kuru temizlemeye olur biter.

Back
X