• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün salonu- Erteleme

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
805
1.671
113
35
Hanimlar merhaba. Dert edindigim bir konuyu sizlerle paylasmak istiyorum. 6 ay sonra dugunum var ancak ailemde bir takim saglik sorunlari yasadigimiz icin bunu iki ya da uc ay ertelememiz gerekiyor. Sorun su ki dugun salonunu tuttuk, bir kismi pesin odedik. Henuz dugun salonuyla konusmadik ama basina boyle bir sey gelen var mi ? Yani dugun salonu sahipleri bunu erteleyebilir mi- erteleyecegimiz tarihte dugun sezonu icin yogun olmayan bir tarih. Boyle bir sey duyan-tecrube eden var mi ?

Ertelerler dolmadiysa istediginiz gun. Ama fiyati degistirebilirler ya da sezon olmamasina ragmen sezon icin anlastiginiz fiyati odemenizi isteyebilirler

Ertelerler dolmadiysa istediginiz gun. Ama fiyati degistirebilirler ya da sezon olmamasina ragmen sezon icin anlastiginiz fiyati odemenizi isteyebilirler
Ayni kalmasinda hic sorun yok, fiyati cok ucuk yapmalarindan cekiniyorum. Acikcasi bu durum beni uzuyor. Su an yapilmis plani ben bozuyor gibiyim ama saglik sorunlari benim de beklemedigim bir seydi. Cok tesekkur ediyorum mesajiniz icin.

Ertelerler günler müsaitse problem olmaz 😊 mutluluklar…

Hanimlar merhaba. Dert edindigim bir konuyu sizlerle paylasmak istiyorum. 6 ay sonra dugunum var ancak ailemde bir takim saglik sorunlari yasadigimiz icin bunu iki ya da uc ay ertelememiz gerekiyor. Sorun su ki dugun salonunu tuttuk, bir kismi pesin odedik. Henuz dugun salonuyla konusmadik ama basina boyle bir sey gelen var mi ? Yani dugun salonu sahipleri bunu erteleyebilir mi- erteleyecegimiz tarihte dugun sezonu icin yogun olmayan bir tarih. Boyle bir sey duyan-tecrube eden var mi ?
Ertelenir

Bence canlarına minnet olur, sezon dışı salon boş kalıyor genelde oh ne güzel müşteri çıktı derler
Aynı fikirdeyim. Onlar için daha avantajlı bile olur. Her gün her şeyin fiyatı yükseldiği için sezon içi sizinle 3 birim fiyata anlaştılarsa yerinize alacakları kişilere 4, 5 birim fiyat biçerler. Geç kalmadan konuşun bence.

Aynı fikirdeyim. Onlar için daha avantajlı bile olur. Her gün her şeyin fiyatı yükseldiği için sezon içi sizinle 3 birim fiyata anlaştılarsa yerinize alacakları kişilere 4, 5 birim fiyat biçerler. Geç kalmadan konuşun bence.
Ya cok tesekkur ederim. İnsallah dediginiz gibi olurl

Başıma geldi maalesef sezon veya sezon sonu diye bakmıyorlar işlerine nasıl geliyorsa öyle bakıyorlar.Neymiş ben ilk söylediğim günü tutmuşum o yüzden o kopara yanmıştı benim🤷‍♀️

Ertelerler. Yalnız ne kadar erken söylerseniz o kadar iyi olur. Son dk da ertelemezler çünkü sizin düğününüz için alışveriş yapılmış olur. Kilolarca et meyve vs. boşuna alınmış olur.
Ailede düğün salonu var da. Son dk nişan atanlar oluyor, o zaman sıkıntı. Önden söyleyin iyi niyetlilerse yardımcı olurlar.

Ertelerler. Yalnız ne kadar erken söylerseniz o kadar iyi olur. Son dk da ertelemezler çünkü sizin düğününüz için alışveriş yapılmış olur. Kilolarca et meyve vs. boşuna alınmış olur.
Ailede düğün salonu var da. Son dk nişan atanlar oluyor, o zaman sıkıntı. Önden söyleyin iyi niyetlilerse yardımcı olurlar.
Tabi tabi en kotu beş ay önceden haber vereceğiz. Yani aslında onların işine gelen bor şeyi yapıyoruz ama niyetlerine göre tavirlari değişecek. Çok teşekkürler.

Sonuçta sağlık bu, ertelenebilir, salon sahibi sıkıntı çıkarmaz ama zamları düşünerek fiyatta değişiklik yapabilir.

Daha önünüzde uzun süreç vr.sonunda tamamen vazgeçmiyorsunuz öyle olsa kaporayı yakarlar.siz tarih ertelemek istiyorsunuz ek ücret talep ederler mi onu bilemedim
Hastanıza şifalar dilerim

Back
X