• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün setim...

Seti bozdurayım mı

• Bozdur borcun varken evde dursa ne anlamı var yenisini borcun bitince alırsın

OY: 108 50,5%
  • Sakın bozdurma herşey zamanında olur borç ödenir elbet

OY: 106 49,5%

• Ankete Katılan
    214

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız

Setim yok.
Ama olanlardan gördüğüm kadarıyla
Tüm altınlar gitse bile o kalıyor.
Çünkü alırken çok para veriliyor
Satarken o kadar etmiyor, yazık oluyor diyorlar.

Çok sıkıştıysanız, elden borç alabileceğiniz kimse yok mu?

Setim yok.

senetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorum
çünkü her ay 1100 kredi 1100 kira ödüyoruz evin marke alışverişi faturaları telefon faturaları bier hafta sonu biyere gezmeye gitmemiz derken bize hiçbir şey kalmıyor oraya da 3 aylık toplaım 1700 tl ödeme yapmam gerekiyormuş

Setim yok.

bir de evet o set 4000 tl ye alındı
eminim ki o kadar etmeyecek
ve tekrar alınabilecek mi emin değilim

Benzer durumda bozurdum ama yenisini alamadim henuz sorun yapmiyorum.

Set cok dusuyor elden bulabiliyorsan elden bulmaya calis. Bulamiyorsan canindan kiymetli degil ya.. Karar senin:KK66:

haklısıın..
ama set alınır mı birdaha..
altına düşkün müsünüz?
ben mesela takmam öyle pek
o yüzden bozdururken gözüm kalmadı
sizin gözünüz kalacak gibi.. çoook çoook sıkışmayaccaksanız bozdurmayın

bu arada yanlış anlamayın inşallah eşiniz bilezikleri yapar :)

senetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorum
çünkü her ay 1100 kredi 1100 kira ödüyoruz evin marke alışverişi faturaları telefon faturaları bier hafta sonu biyere gezmeye gitmemiz derken bize hiçbir şey kalmıyor oraya da 3 aylık toplaım 1700 tl ödeme yapmam gerekiyormuş
bozdur takılar zaten sıkıntılı zamanlar içindir çoğunluk sen eşin kıt kanaat geçinirken onların durması hoş değil yazık günah sizede git kapalıçarşıya eğer istanbuldaysan bozdur güzelce rahatlayın

Benzer durumda bozurdum ama yenisini alamadim henuz sorun yapmiyorum.

Set cok dusuyor elden bulabiliyorsan elden bulmaya calis. Bulamiyorsan canindan kiymetli degil ya.. Karar senin:KK66:
çok kararsızım
şuan bakıyorum cebimde 10 tlden başka hiç para yok eşimde de öyle.
ay sonuna 10 gün var biz idare edecek para buluruz ama borç kapanmıyor işte.

ben böyle maddi şeylerin,hatıra olmasını anlayamam.benim için hatıra,anamın bana elleriyle oyaladığı tülbent kenarı,eşimin babannesinin,ölmeden önce verdiği,yün çoraptır mesela.

altın gibi şeyler yatırım aracıdır.bu yüzden cebimde 10 lira varken,hiç düşünmeden satarım.sattım da.
eşimin bana aldığı,altın yüzükleri bile,market alışverişi için satmıştım.başkasından para isteyeceğime,zor günümde kurtarıcı olmuşlardı.
ha sonra alınamaz mı, alınabilir,ama ben almadım.tercih meselesi.

ben böyle maddi şeylerin,hatıra olmasını anlayamam.benim için hatıra,anamın bana elleriyle oyaladığı tülbent kenarı,eşimin babannesinin,ölmeden önce verdiği,yün çoraptır mesela.

altın gibi şeyler yatırım aracıdır.bu yüzden cebimde 10 lira varken,hiç düşünmeden satarım.sattım da.
eşimin bana aldığı,altın yüzükleri bile,market alışverişi için satmıştım.başkasından para isteyeceğime,zor günümde kurtarıcı olmuşlardı.
ha sonra alınamaz mı, alınabilir,ama ben almadım.tercih meselesi.
değil mi.
başkasına boyun eğeceğime satmak en iyisi gibi gözüküyor.
çünkü maddi sıkıntımı kimseye belli etmek istemiyorum ..
gururum inciniyor

Eğer hatrı sayılır bi yardımı olacaksa bozdur tabiki çünkü borç yavaş yavaş huzursuzluk yaratacak aranızda. Ama tabi sonra tekrar yapar eşim bana diye düşünme annem 40 senedir bekliyor babam tekrar yapacak :KK70:
hahahaha :):):)
eşim bana diyor yazın alıcam herşeyini ama bilemem tabi
eşim almazsa ben gider kendime alırım souçta çalışıyorum ve o zaman borcum olmayablir bu kadar ç.ok

Back