- 31 Ekim 2016
- 31
- 3
- 36
- 31
- Konu Sahibi sevgimsin12
-
Çok değişti bazen bırak git diyo içimdeki ses sonra ailemi düşünüp duruyorum ev de kaynanam bitişik olacak diyo bütün kararları beni hiçe sayip veriyorlar ben Yokmusum gibi çok sıkıldımİşine gelince siz şunları alacaksınız demeyi biliyor ama nişanlınız. Sende ona aynı şekilde söyle buzdolabına ne gerek var evlenince alırız de. Aslında böyle yorum yapmazdım acil olmayan şeyleri evlendikten sonra da alabilirsiz fakat hakaret etti ve siz şunları şunları alacaksınız cümlesini okuduktan sonra fikrim değişti
Annesi diyo bizde ayıp al kız çeyiziyle belli olur onun gelini bu kadar getirdi bunune gelini bu kadar getirdi diye örnek veriyo ve diyo bna yatak örtüsü al bizde adet daha söylemedigim birsürü seyO zaman beyaz eşyayı da biz evlendikten sonra alalım ailemi zorlamayalım de
Kendine mi yatak örtüsü istediA
Annesi diyo bizde ayıp al kız çeyiziyle belli olur onun gelini bu kadar getirdi bunune gelini bu kadar getirdi diye örnek veriyo ve diyo bna yatak örtüsü al bizde adet daha söylemedigim birsürü sey
Evet bizde adet dedi kaynanaya birakiliyo dediKendine mi yatak örtüsü istedi
Çok değişti bazen bırak git diyo içimdeki ses sonra ailemi düşünüp duruyorum ev de kaynanam bitişik olacak diyo bütün kararları beni hiçe sayip veriyorlar ben Yokmusum gibi çok sıkıldım
Bizde de adet geline en az 10 tane 3lü burma takılıyor deseydin ya çok adet meraklısıysaEvet bizde adet dedi kaynanaya birakiliyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?