Düğün stresi mi ?

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Düğünüme 2 ay kaldı. Durduk yere nişanlıma karşı agresifleşebiliyorum. bazen öyle bir gıcık oluyorum ki boğasım geliyor.
Ama bu durum sadece görmeyince oluyor. Gördüğüm an ne kadar özlediğimin farkına varıyorum. Üzülüyorum öyle davrandığıma. Biz hiç böyle değildik.
Hem hüzünlüyüm hem sevinçli. Duygularım karmakarışık. Nişanlımı cok seviyorm dün buluştuk bayram gezmesi yaptık cok iyiydik. Bugun ben memleketime geldim göremedim. Yine aynısı. Sizce düğün stresinden mi ?

Beraberken her şey yolundaysa mesele yok
Ne de olsa ömür boyu yan yana olacaksınız.

Dediğin gibi stresten olmalı. Hep en yakınımızdan alırız hıncımızı.

Telaşlı dönem haliyle.

Mutluluklar

Dugunden 2 gun once esime bu is bitti defol git demistim Felaket bi stres oluyor gercekten. Adam Allahtan sabir tasi cikti da catlamadan evlenebildik sorun yok cok sukur atlatiyorsunuz unutmayin hayirli islerde seytan araya cok girermis. Duzelecek merak etme

Beraberken her şey yolundaysa mesele yok
Ne de olsa ömür boyu yan yana olacaksınız.

Dediğin gibi stresten olmalı. Hep en yakınımızdan alırız hıncımızı.

Telaşlı dönem haliyle.

Mutluluklar
Cok teşekkür ederim. Gerçekten telaşlı ve stresli. Evlenince böyle olmaz dimi o bi yere gittiğinde mesela

Görüyorum iyiyim görmüyorum nefret ediyorum gibi bir duygu normal degil bence. Dün iyiymissiniz bugün kötü diyorsunuz , emin değilsiniz demekki aklınıza yatmayan biseyler var. Evlenince birden herşey baskalasmiyor.

Ah ah bende öyleyim. Her şeyi saydırıyorum bazen alttan alıyor bazen tartışıyoruz ah ne güzel siz atlatmışsınız. Allah kavuştursun bebişinizee:)

Ah ah bende öyleyim. Her şeyi saydırıyorum bazen alttan alıyor bazen tartışıyoruz ah ne güzel siz atlatmışsınız. Allah kavuştursun bebişinizee:)
Amiin darisi size biraz o biraz siz idare etmeyi bileceksiniz. Gereksiz gurur yok unutmayin tartismalarda biri atesse digeri su olacak. Bu sekilde halledeceksiniz

Görüyorum iyiyim görmüyorum nefret ediyorum gibi bir duygu normal degil bence. Dün iyiymissiniz bugün kötü diyorsunuz , emin değilsiniz demekki aklınıza yatmayan biseyler var. Evlenince birden herşey baskalasmiyor.
Hayır emin olmadığım hiç bir konu yok aksine kendimden daha cok ondan Emin’im.. bugune kadar hiçte tartışmazdık. İnşallah stresdir sadece

Allahım beni anlatmışsın aynennnn o durumdayım

Ne güzel masallah size :) haklısınız bir o kadar da güzel zamanlar ama sanırım vakit azaldıkça stres kaynaklı oluyor
Teşekkürler. Umarım strestendir. Ben yine de yasinizi bilmiyorum ama nacizane abla gibi gormeyince ozlemediginiz hatta sebepsiz bogmak istediginiz biriyle evliliği gozden gecirin derim. Belki cok iyi biri ama ask yoktur ya da evlilige hazir degilsiniz diye düşündüm. Herseyi strese baglamak yanlis cunku. Sonra burda esim cok iyi ama ev arkadasi gibi olduk, evlilik bu muydu vs konular aciliyor.Yanlış hissettiysem kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…