- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Düğünüme 2 ay kaldı. Durduk yere nişanlıma karşı agresifleşebiliyorum. bazen öyle bir gıcık oluyorum ki boğasım geliyor.
Ama bu durum sadece görmeyince oluyor. Gördüğüm an ne kadar özlediğimin farkına varıyorum. Üzülüyorum öyle davrandığıma. Biz hiç böyle değildik.
Hem hüzünlüyüm hem sevinçli. Duygularım karmakarışık. Nişanlımı cok seviyorm dün buluştuk bayram gezmesi yaptık cok iyiydik. Bugun ben memleketime geldim göremedim. Yine aynısı. Sizce düğün stresinden mi ?
Cok teşekkür ederim. Gerçekten telaşlı ve stresli. Evlenince böyle olmaz dimi o bi yere gittiğinde meselaBeraberken her şey yolundaysa mesele yok
Ne de olsa ömür boyu yan yana olacaksınız.
Dediğin gibi stresten olmalı. Hep en yakınımızdan alırız hıncımızı.
Telaşlı dönem haliyle.
Mutluluklar
Bence iyi bile olur kısa süreli uzak kalmalarCok teşekkür ederim. Gerçekten telaşlı ve stresli. Evlenince böyle olmaz dimi o bi yere gittiğinde mesela
Ah ah bende öyleyim. Her şeyi saydırıyorum bazen alttan alıyor bazen tartışıyoruzDugunden 2 gun once esime bu is bitti defol git demistimFelaket bi stres oluyor gercekten. Adam Allahtan sabir tasi cikti da catlamadan evlenebildik sorun yok cok sukur atlatiyorsunuz unutmayin hayirli islerde seytan araya cok girermis. Duzelecek merak etme
Teşekkür ederim içimi cok ferahlattınız:)Bence iyi bile olur kısa süreli uzak kalmalar
Özlersin :)
Hiç sıkma canını bunun için
Amiin darisi sizeAh ah bende öyleyim. Her şeyi saydırıyorum bazen alttan alıyor bazen tartışıyoruzah ne güzel siz atlatmışsınız. Allah kavuştursun bebişinizee:)
Hayır emin olmadığım hiç bir konu yok aksine kendimden daha cok ondan Emin’im.. bugune kadar hiçte tartışmazdık. İnşallah stresdir sadeceGörüyorum iyiyim görmüyorum nefret ediyorum gibi bir duygu normal degil bence. Dün iyiymissiniz bugün kötü diyorsunuz , emin değilsiniz demekki aklınıza yatmayan biseyler var. Evlenince birden herşey baskalasmiyor.
Ben ne nişanlılık ne 6 yıllık evliliğim de yaşamadım öyle birşey. Bilhassa nisan zamanı en güzel zamanlardır. Hayirlisi olsun o zamanHayır emin olmadığım hiç bir konu yok aksine kendimden daha cok ondan Emin’im.. bugune kadar hiçte tartışmazdık. İnşallah stresdir sadece
Allahım beni anlatmışsın aynennnn o durumdayımDüğünüme 2 ay kaldı. Durduk yere nişanlıma karşı agresifleşebiliyorum. bazen öyle bir gıcık oluyorum ki boğasım geliyor.
Ama bu durum sadece görmeyince oluyor. Gördüğüm an ne kadar özlediğimin farkına varıyorum. Üzülüyorum öyle davrandığıma. Biz hiç böyle değildik.
Hem hüzünlüyüm hem sevinçli. Duygularım karmakarışık. Nişanlımı cok seviyorm dün buluştuk bayram gezmesi yaptık cok iyiydik. Bugun ben memleketime geldim göremedim. Yine aynısı. Sizce düğün stresinden mi ?
Teşekkürler canım yorumun ve güzel dileğin için :)Tabi ki dügün stresi evlenin biseycik kalmaz mutluluklar canim
Teşekkürler tavsiyelerinize uyacağım :))Amiin darisi sizebiraz o biraz siz idare etmeyi bileceksiniz. Gereksiz gurur yok unutmayin tartismalarda biri atesse digeri su olacak. Bu sekilde halledeceksiniz
Teşekkürler :)Dügün stresi.
Ne güzel masallah size :) haklısınız bir o kadar da güzel zamanlar ama sanırım vakit azaldıkça stres kaynaklı oluyorBen ne nişanlılık ne 6 yıllık evliliğim de yaşamadım öyle birşey. Bilhassa nisan zamanı en güzel zamanlardır. Hayirlisi olsun o zaman
Oh yalnız değilmişim :)Allahım beni anlatmışsın aynennnn o durumdayım
Teşekkürler. Umarım strestendir. Ben yine de yasinizi bilmiyorum ama nacizane abla gibi gormeyince ozlemediginiz hatta sebepsiz bogmak istediginiz biriyle evliliği gozden gecirin derim. Belki cok iyi biri ama ask yoktur ya da evlilige hazir degilsiniz diye düşündüm. Herseyi strese baglamak yanlis cunku. Sonra burda esim cok iyi ama ev arkadasi gibi olduk, evlilik bu muydu vs konular aciliyor.Yanlış hissettiysem kusura bakmayın.Ne güzel masallah size :) haklısınız bir o kadar da güzel zamanlar ama sanırım vakit azaldıkça stres kaynaklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?