Mutlu ol.Olmadı beni düşün evde kaldım,emin ol çok mutlu olursun
İnanin bugun beni gulduren tek sey sizin yanitiniz olfu :) :)Mutlu ol.Olmadı beni düşün evde kaldım,emin ol çok mutlu olursun
Tesk.ederim. cnm adımı yaz zahmet olmazsa ayakkabının altına olurmu.Bakmayı unutma ama sonra silinmiş mi haber verirsin.İnanin bugun beni gulduren tek sey sizin yanitiniz olfu :) :)
Derya kesinlikle yazicam adini canim dugunden sonra oncesi ve sonrasi resim atarim :)Tesk.ederim. cnm adımı yaz zahmet olmazsa ayakkabının altına olurmu.Bakmayı unutma ama sonra silinmiş mi haber verirsin.
ÇOK MUTLU OL.
Amin cnm aminnnnn.Bende tsk.ederim.Cuma düğün sanırım dimiBu arada tsk ederim guzel dilegin icin darisi senin basina
Cuma kina cumartesi dugunum :)Amin cnm aminnnnn.Bende tsk.ederim.Cuma düğün sanırım dimi
Yarin kina gecem aklima gelmez die dugunde ayakkabiyi simdide yazdik:) deryacim senin adinida silinecek bir yere yazdimCuma kina cumartesi dugunum :)
Ah canım benim ben de kına ni kutlamak için girmiştim. Kınan kutlu olsun.Tüm güzellikler senle olsun.Yarin kina gecem aklima gelmez die dugunde ayakkabiyi simdide yazdik:) deryacim senin adinida silinecek bir yere yazdiminsllh allah guzel bir kader nasip eder sanada :)
Cok guzel gecti cok sukur atlattik herseyi hayirlisi ile darisi sizin basiniza canim :)düğünün bitmiş dünya evine girmişsin hadi darısı bizlere inşallah):nasıldı kınan ve düğünün:)
ne güzel:))stresegerek var mı pekii ne diyosun konu sahibesi olarak yapalım mı yoksa bizim elimizde değil mi zatennCok guzel gecti cok sukur atlattik herseyi hayirlisi ile darisi sizin basiniza canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?