Borcu çalışıp ödersiniz. Para bitene kadar gezin be n'olcak. Maceranız bol olsun :)Bozup o parayı yiyelim diyorum ben borcumuz da var bu arada ne evimiz var ne arabamız bir tek gençliğimiz var o da gidecek diye korkuyorum az kaldı
Bozup o parayı yiyelim diyorum ben borcumuz da var bu arada ne evimiz var ne arabamız bir tek gençliğimiz var o da gidecek diye korkuyorum az kaldıDüğün takılarını bozdurup mu gezeceksiniz yoksa düğün takılarını takıp mı gezeceksiniz? İlki süper fikir. İkincisi...
Borcu çalışıp ödersiniz. Para bitene kadar gezin be n'olcak. Maceranız bol olsun :)Bozup o parayı yiyelim diyorum ben borcumuz da var bu arada ne evimiz var ne arabamız bir tek gençliğimiz var o da gidecek diye korkuyorum az kaldı
Teşekkür ederimBorcu çalışıp ödersiniz. Para bitene kadar gezin be n'olcak. Maceranız bol olsun :)
BeeeenArkadaşlar bu bi dert değil ama fikir almak istedim, sizce düğün takıları ile gezilir mi ömür bi şekilde geçip gidiyor malum imkansızlık belki ilerde zamansızlık olacak ne zaman gezeceğiz diye düşünüyorum bu günler geri gelmez araba ev alalım desek eldeki yetmeyecek ve yıllarca borcunu ödeyecez gençliğimiz gidecek sizce nasıl olur böyle yapan oldu mu daha öncedüğün takılarıyla yurt dışına çıkalım diyoruz yorumlarınızı merak ettim
Yaaa ne kadar güzel resmen düğün takıları ile mi yaptınız sizdeBeeeenyüksek lisans yapıyorduk ikimiz de. Ben erasmusa başvurdum. Düğünden 2 ay sonra yurt dışına gittik 5 ay paşa paşa gezdik 15 16 ülke ve şehir gördük. Bir daha olsa bir daha gideriz.
Yok yani tam olarak değil, masrajları çıktıktan snra elimizde kalan parayla gittik. Bide benim bekar günlerimde aldığm arabam vardı onu sattık. Onun bi kısmınj kullandık vs ama o dönem kur bu kdr yüksek değildi. Tam yükselme zamanlarıydı araba paramla al sat yaptık hep nerdeyse 1.5 kat kazandık. Bide erasmus olduğu için hibe desteği de oluyor aylık 300 euro alıyordum ordaki ünidenYaaa ne kadar güzel resmen düğün takıları ile mi yaptınız sizde
Bana kalırsa konu sahibine söylüyorum fırsatı kaçırmayın. İnsana çık şey katıyor. Ufkun açılıyor. Hayatında kaç kere gidebiliyorsun ki zaten. Şimdi bizm bebek oldu mesela hayal artık yurt dışı uzuncabir süre zaten kurda artınca imkansız hale geldi. İyi ki gitmişiz keşke daha çok yer gezseydik diyoruz. Kuzey ışıkları ukte kaldı meselaEvimiz ve arabamız yoksa, üstelik borç yaparak evlenmişsek altınları daha güzel bir şekilde değerlendirirdim. Hepsini bozdurup gezmek bana mantıklı gelmedi
Evet erasmusun avantajı olmuş tabiki birde şimdi gitgide zorlaşıyor yurt dışına gitmek bi kaç seneye imkansızlaşacaz iyice ve bir daha hiç gitme fırsatı yakalayamam diye çok korkuyorum ömür geçip gidiyor anılar kalıyor değil miYok yani tam olarak değil, masrajları çıktıktan snra elimizde kalan parayla gittik. Bide benim bekar günlerimde aldığm arabam vardı onu sattık. Onun bi kısmınj kullandık vs ama o dönem kur bu kdr yüksek değildi. Tam yükselme zamanlarıydı araba paramla al sat yaptık hep nerdeyse 1.5 kat kazandık. Bide erasmus olduğu için hibe desteği de oluyor aylık 300 euro alıyordum ordaki üniden
Şu dönemde altın bozdurmak büyük hüsran olabilir bilginize.Arkadaşlar bu bi dert değil ama fikir almak istedim, sizce düğün takıları ile gezilir mi ömür bi şekilde geçip gidiyor malum imkansızlık belki ilerde zamansızlık olacak ne zaman gezeceğiz diye düşünüyorum bu günler geri gelmez araba ev alalım desek eldeki yetmeyecek ve yıllarca borcunu ödeyecez gençliğimiz gidecek sizce nasıl olur böyle yapan oldu mu daha öncedüğün takılarıyla yurt dışına çıkalım diyoruz yorumlarınızı merak ettim
Ay benimde planım böyle biliyo musunuz teşekkür ederim tavsiyeler için önemli olan görmek gezmek nerede olsa uyuruz ne olsa yerizSize de fikir olabilr diye hemen yazmak istedim. Hayatımızın en güzel dönemleriydi. Orda gezerken de savurmadık tabi. Başka ülkelere giderken yanımızda hep sandviç oluyordu. Gittiğimiz yerim sadece ünlü yemeklerini yiyoduk ünlü müzelerine giriyoduk. Elimizdeki parayla max verim almaya çalıştık. Bol bol yürüdük mesela ulaşımın pahalı old ülkelerde
Tam siz yazdığınızı görmeden benzer şeyleri yazmışım bende fırsat olmama ihtimali ekonominin iyice kötüleşmesi vs vsBana kalırsa konu sahibine söylüyorum fırsatı kaçırmayın. İnsana çık şey katıyor. Ufkun açılıyor. Hayatında kaç kere gidebiliyorsun ki zaten. Şimdi bizm bebek oldu mesela hayal artık yurt dışı uzuncabir süre zaten kurda artınca imkansız hale geldi. İyi ki gitmişiz keşke daha çok yer gezseydik diyoruz. Kuzey ışıkları ukte kaldı mesela
Aynen öyle, sakın ertelemeyin. Kenara yinebir kısmını atarsınız nolcak hepsini harcamak zorunda diilsinz. Artık her imkan var şehirlere bakın izleyin videolar en çok beğendiklerinize gidin. Şimdi fotoğraflara bakıp iç çekiyoruz hala konuşuruz ederiz. Bunlar hayatta 1 2 kere yapılacak şeyler maalesef bizim için.Evet erasmusun avantajı olmuş tabiki birde şimdi gitgide zorlaşıyor yurt dışına gitmek bi kaç seneye imkansızlaşacaz iyice ve bir daha hiç gitme fırsatı yakalayamam diye çok korkuyorum ömür geçip gidiyor anılar kalıyor değil mi
Evet bişeyler almakta mantıklı da ömür geçip gidiyor bilmiyorum ne zaman yaşayacağız bilmiyorum bazı şeylerde lazım bi yandanEvimiz ve arabamız yoksa, üstelik borç yaparak evlenmişsek altınları daha güzel bir şekilde değerlendirirdim. Hepsini bozdurup gezmek bana mantıklı gelmedi
Ayy emin olun altınları değerlendirmenin en en en güzel yolu bu olur. 3+1 değil de 2+1 alın beya altınlar zamanla yerine konabilr. Ama bu yaşlara imsan bir daha gelmiyor. Bu kdr enerji ve istek olmuyor. Evlilik ilerledikçe sorumluluklar fln artıyor. Çekin gidin gezin ya en güzel yatırım bu yatırımEvet bişeyler almakta mantıklı da ömür geçip gidiyor bilmiyorum ne zaman yaşayacağız bilmiyorum bazı şeylerde lazım bi yandan
Ay evet malesef ne zaman olarak ne imkan olarak zor bunları yapmak .bu arada fikirlerinize bayıldımAynen öyle, sakın ertelemeyin. Kenara yinebir kısmını atarsınız nolcak hepsini harcamak zorunda diilsinz. Artık her imkan var şehirlere bakın izleyin videolar en çok beğendiklerinize gidin. Şimdi fotoğraflara bakıp iç çekiyoruz hala konuşuruz ederiz. Bunlar hayatta 1 2 kere yapılacak şeyler maalesef bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?