Düğün takıları ile gezilir mi

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Arkadaşlar bu bi dert değil ama fikir almak istedim, gezilir mi ömür bi şekilde geçip gidiyor malum imkansızlık belki ilerde zamansızlık olacak ne zaman gezeceğiz diye düşünüyorum bu günler geri gelmez araba ev alalım desek eldeki yetmeyecek ve yıllarca borcunu ödeyecez gençliğimiz gidecek sizce nasıl olur böyle yapan oldu mu daha önce 🤗 yorumlarınızı merak ettim 😅

Son düzenleme:
Ay evet malesef ne zaman olarak ne imkan olarak zor bunları yapmak .bu arada fikirlerinize bayıldım 😻 genelde hep ev al araba al çocuk yap bu üçgenlerden çıkamıyor insan bunlar öğretildi bize de insan düşünemiyor yani ben düşünsem de bi yanım acaba diyor . Ama hepsini harcamama fikri mantıklı ne gezmeden ne birikimden vazgeçmemiş oluruz
Boşverin siz konusu olduğunda avrupada gezdiğinz gördüğünüz yerleri anlatırken millet ağzı açık dinliyor. Ev olsa ne araba olsa ne onlar bi şekilde olur. 20 mtrekare küçüğü olsn, araba da 10 yaşında oluversin nolcak.. 😅

Ayy emin olun altınları değerlendirmenin en en en güzel yolu bu olur. 3+1 değil de 2+1 alın beya altınlar zamanla yerine konabilr. Ama bu yaşlara imsan bir daha gelmiyor. Bu kdr enerji ve istek olmuyor. Evlilik ilerledikçe sorumluluklar fln artıyor. Çekin gidin gezin ya en güzel yatırım bu yatırım
Çok teşekkür ederim eşimle tekrar konuşacağım bu konuyu 😍

Boşverin siz konusu olduğunda avrupada gezdiğinz gördüğünüz yerleri anlatırken millet ağzı açık dinliyor. Ev olsa ne araba olsa ne onlar bi şekilde olur. 20 mtrekare küçüğü olsn, araba da 10 yaşında oluversin nolcak.. 😅
Aynen yA 40 bine de araba var milyonlara da hepsi aynı yere götürür aman 😂

Aynen yA 40 bine de araba var milyonlara da hepsi aynı yere götürür aman 😂
Belli yaşa gelmiş insanlarısınz belli ki, hesabınızı kitabınızı yapabilrsinz. Kimseye takılmayın. Kıskançlık çok oluyor gittiğinizde çünkü, neyseee çok konuştum sorularınız olursa cevaplarım seve seve. Gençlik bambaşka sizin için heyecanlandm bunu aklınızdan geçirmeniz bile harika. İlerde çocuklarınız annem babam şu ülkeleri görmüş diyip heveslenecekler gurur duyacaklar 🧡

Belli yaşa gelmiş insanlarısınz belli ki, hesabınızı kitabınızı yapabilrsinz. Kimseye takılmayın. Kıskançlık çok oluyor gittiğinizde çünkü, neyseee çok konuştum sorularınız olursa cevaplarım seve seve. Gençlik bambaşka sizin için heyecanlandm bunu aklınızdan geçirmeniz bile harika. İlerde çocuklarınız annem babam şu ülkeleri görmüş diyip heveslenecekler gurur duyacaklar 🧡
Ayy şuan bile heyecanlandım inşallah hepimiz hayal ettiğimiz hayatı yaşarız😍çok teşekkür ediyorum ilginiz için umarım sizede en kısa zamanda kuzey ışıklarını görmek kısmet olur.sevgiler🤗🥰❤️

Arkadaşlar bu bi dert değil ama fikir almak istedim, sizce düğün takıları ile gezilir mi ömür bi şekilde geçip gidiyor malum imkansızlık belki ilerde zamansızlık olacak ne zaman gezeceğiz diye düşünüyorum bu günler geri gelmez araba ev alalım desek eldeki yetmeyecek ve yıllarca borcunu ödeyecez gençliğimiz gidecek sizce nasıl olur böyle yapan oldu mu daha önce 🤗düğün takılarıyla yurt dışına çıkalım diyoruz yorumlarınızı merak ettim 😅
Basligi okuyunca dugunde takilan butun takilari takip takistirip gezecegini dusundum ben :)
Oldu olacak gelinlik de giymeyi ihmal etme diyecektim ki durumu anlamis oldum :)

Back
X