- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- 683
merhaba herkese... çook canım sıkkın çok!! 7 aydır nişanlıyım ve daha yeni nikahımız oldu. düğünümzü de eş durumu atamamız gecikeceği için sömestr tatilinde yapmaya karar vermştk baya bi süre önce. gelin görn ki sevgili görümcem de 2-3 aylık nişanlı. ille onlar düğün yapacaklarmş sömestrde ki ne eş durumu ne uzaklık vs. gibi bi sıkıntıları yok tek sorun fındık parası alacakmş erkek tarafı. ben de diyorum ki bizden önce yapsınlar sorun değil ama o 2 haftada olmasın onu bize bıraksınlar tatilimz ancak sömestr ve yazın oluyo. bu yaza yaparsak da 1 yıl ayrı kalcaz eşimle mesafe de baya uzak. sömestr de yaparsak 3 ay fakan geçirirz bi şeklde diyoruz ama bunu ne nişanlımın ailesi ne de görümcem anlamamakta ısrar ediyolar. nişanlım arada kaldı zaten tayin ve uzak kalmak stresi var bi de aile böyle anlayışsızlık yapnca iyice psikoljk olarak çöktük
anlamadım bu nası iştir ille de bu yaza yapsın çıksın aradan onlara söz verildi die tutturmşlar geliyolar üstüme üstüme görümcem kasıtlı mı yapıyo çözemedim benm yanımda abisiyle kavgaya tutuşmuştu zaten ille de sömestrde biz yapıcaz die. ne yapayım nası tepki vereyim bilemiyorum