düğün tarihi bu kadar sıkıntı olabilir mi :(

çok haklısın şu dünyada huzurlu uyumlu mutlu olmak varken şeytana uymak neden

ben iyi niyetiem yanıyorum ... ben o görümcenin nişanında gittim bi sürü yardımcı oldum misafirlerine hoşgeldn diyemediler insansızlıklarından kayınvalidemi tek bırakmadım yanında durdum ama onlardaki düşünceye bakın :43: abisini resmen düşman bellemiş . bi aile nası 2 kardeşi birbirine düşman etmeyi sizndirebilir ya? bir ay bizi sonraki ay kızlarını evlendirmek bu kadar mı zor. kayınpederm git düğününü yap kayınpedernle o zaman demiş hatta nişanlım çökmüş durumda ben sakinleştirmeye çalşyrm ama çok doluyum

herkese merhabalar.... kızlar her ne kadar beni tanımasanız da lütfen dualarınızı eksik etmeyin. kötü niyet sahibi yalancı insanların gazabından iftirasından korusun Rabbim bizi.. hyatımda İLK DEFA birisi bana düşman kesildi ve iftira atıyo... hazemediyorum :2:

öğretmenz ikimiz de. yılda 2 kez olan eş durumu tayini 1 e indirilmemişti daha nişanımız olduğunda. o zamanki düşüncemz bu yaza yapmaktı ama böyle olunca 2013 yazında gelebilecek muhtemelen eşim. bana 1 yıl eşimden ayrı kalmaya nası zorlayabilirler değil mi? ben bari sömestr de yapalım dedm uzun nişanlı kalmamış olalım 3 -4 ayı da idare ederiz gider gelirsn dedm ama 1 sene çok yıpratır bizi evliliğmzn ilk yılını uzak geçircez. görümcemn nişanı olalı daha 3 y falan oldu güya bunlar kız istemede demşler sömestrde yaparız die ama bu kararı alırken önünde nişanlı abisine bi soralım bu çocuklar neye karar verdiler diyen yok. nişanlım çok kötü durumda acaip moralim bozuk benm de:ssz: milletn fındığını düşündükleri kadar oğullarının psikoljisini tayinini düşünmüyolar. 1 ay önce 1 ay sonra yapmaya da yanaşmıyolar böyle bi saçmalık olabilir mi ya çıldırcam valla. zaten dedğnz gibi yapıyorum ben muhattap olmyrm ama nişanlımı da bu konuda tek bırakmak o sesini öyle duymak çok üzüyo beni

canım konunun ilk başındaki yazında tek sıkıntıları fındık parası almak demişsin ya..belki erkek tarafının maddi imkanları kısıtlı ve o zaman daha rahatlıcaz diye o zamanı bekliyorlardır..hem siz önceden bu yazı belirlemişsiniz. ne diye onlar kararlarından vazgeçsinler ki.. açıkçası böyle bi durumda ben de kendimi düşünürdüm..bence siz hiç gerilmeyin..aranızdaki ilişki şimdiden laçkalaşmasın..

ben de eşimden 1 yıl ayrı kaldım ama sen madem 3-4 aylık ayrılığı göze almışsın ne olacak bir dönem daha ayrı kal eşinden..o zamanlar eşimle ayrıyken çok özlüyordum ama şimdi anlıyorum ki o zamanalrın bizi olgunlaştırmasında çok payı var.özlem birbirimize olan saygımızı artırdı.... hem evlisin hem bekarsın.. yavaş yavaş tanıyorsun evliliği...

canım konunun ilk başındaki yazında tek sıkıntıları fındık parası almak demişsin ya..belki erkek tarafının maddi imkanları kısıtlı ve o zaman daha rahatlıcaz diye o zamanı bekliyorlardır..hem siz önceden bu yazı belirlemişsiniz. ne diye onlar kararlarından vazgeçsinler ki.. açıkçası böyle bi durumda ben de kendimi düşünürdüm..bence siz hiç gerilmeyin..aranızdaki ilişki şimdiden laçkalaşmasın..

ben de eşimden 1 yıl ayrı kaldım ama sen madem 3-4 aylık ayrılığı göze almışsın ne olacak bir dönem daha ayrı kal eşinden..o zamanlar eşimle ayrıyken çok özlüyordum ama şimdi anlıyorum ki o zamanalrın bizi olgunlaştırmasında çok payı var.özlem birbirimize olan saygımızı artırdı.... hem evlisin hem bekarsın.. yavaş yavaş tanıyorsun evliliği...

imkanları kısıtlıysa o 2 haftada yapmalarına bahane değil k i? ocak değil de şubatta yapsınlar ne olacak yani? biz yaz diye kesin bişey hiç konuşmadık sadece yılda 2 kez tayin hakkı varken bu yaza yaparız diyoduk ama şimdi işin rengi değişti mecburiyetten böyle yapıyoruz.

hazal elif kayınpederin ile olan konuşmanı ve görümcenin tutumunu okudum.. açıkçası ben diğerleri gibi illaki diret demiycem.. dediğin gibi düğün 1 günlük ama ya sonrası.. bence siz madem ayrı kalmayı göze aldınız ya bu yaz yapın ya da seneye yazı bekleyin.. kayınvaliden ve kayınpederin anlaşılan ele kız veriyoruz diye damat tarafına çok değer veriyorlar.. ama evlilik işinde düğün dernek nasıl giderse evlilik de öyle sürüp gidiyor.. yani şimdi yaşanan gerginlikler asla unutulmaz.. dediğim gibi ya şimdi evlenin ya da seneyi bekleyin...

kızlar görüşmeyeli durumda hiçbir olumlu ilerleme yok.. nişanlım aradı az önce annesini aramış.. çok soğuk konuşmş annesi nişanlm da en kötü ihtimal sen gelirsin heralde tokatta düğün yaparsak demiş. annesi ık mık ediyomuş. kardeşiyle ortak noktayı bulun diyomuş. nişanlm köpürmüş sakinleştiremiyorum :25: ya senin ailen bunlardan haberi olursa onlara kadar büyürse biz halledemeden sizinkler resti çekerse böyle iş olmaz die napcaz diyo. offf offfff bu nasıl bir annelik ya evlat ne yaparsa yapsın gurbettki evlat aradığında oğlum nasılsın iyi msn demez mi insan azcık gönlünü ferahlatmaz mı nası anne baba bunlar iki kardeşi düşürdüler birbirine. taraf tutuyolar resmen evlat ayrımı yapıyolar. ne yapmam lazım çıkamıyorum işin içinden.

Back
X