ah canım kayınpederın ıyı bı ınsana benzıyo yanı dırek bu sene olmaz felan dememıs ıstersenız demıs adam haklı aslında sızın ıcın dıyo hem borcsuz olur hem rahat olur,sen nısanlımı 15 ay askerde bekledım dıyosun ama sımdı askerde degıl daha cok gorusursunuz,1 sene uzayınca mıllete noluyo Allahım ya
Sonuçta 5 senedir berabermişsiniz geleceğe yönelik hiç mi birikim yapmadınız. Ani bir şekilde evlenmiyosunuz çünkü? :26:
evet canım geleceğe yönelik birikimler yaptık fazlasıyla ben kendi birikimimle çeyizlerimi aldım allaha bin şükür sözlümde askerde kullandı birikimini
Ne kadar beklersen bekle borçsuz evlilik görmedim ben hiç çevremde. 1 sene daha beklemek bu bağlamda bana gereksiz ve saçma geliyo. Kayınpederiniz kendine göre mantıklı olanı düşünmüş belki ama diğer taraftan senin babanın düşünceleri de önemli ve en önemlisi senin ne istediğin önemli. Evlenecek olan sen ve nişanlın buna aileleriniz değil siz karar vericeksiniz. Sen borca harca katlanırım çalışır eşimle üstesinden geliriz diyorsan hiç bekleme. Biz ailelerimizden destek almadan evlendik herşeyi kendi gücümüzle yaptık 6 ay içinde evlendik. Ama açta kalsak tokta kalsak Allaha şükür şikayetimiz yok çünkü biz böyle istedik. 1 sene daha bekleseydik daha mı iyi olurdu bence olmazdı birlikte olmak herşeye değer el ele verdikten sonra borçta harçta biter
canım rabbim bozmasın mutluluğunuzu inşallah
herşeyin üstesinden gelebilmşsiniz darısı başımıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?