Düğün tarihim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayzm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence borçsuz evlenmek beklemeye değer herşey yanyana olmakla bitmiyo o zaman geçim sıkıntısıda oluyor bence bekle hem sayılı gün çabuk geçer :)

bu borcu kayınpederin mi ödeyecek yoksa nişanlının omuzlarına mı yüklenicek o önemli bana kalırsa.
açıkçası eğer ki kayınpederin bu borca girecekse ben olsam düğünün bu sene olmasını isterdim.

Allah yuva kurana yardım eder derler

borc yigidin kamcisidir ha 1 sene bekleyip evlenmisiniz ha evlenip 1 sene borc odemissiniz bence sonuc ayni, insanin hem yrn oldu mu kaldi belli degil, siz bosverin, onu bunu, evlenmek istiyosaniz hic durmayin

borc yigidin kamcisidir ha 1 sene bekleyip evlenmisiniz ha evlenip 1 sene borc odemissiniz bence sonuc ayni, insanin hem yrn oldu mu kaldi belli degil, siz bosverin, onu bunu, evlenmek istiyosaniz hic durmayin

canım çok güzel yazmışsın :))
ama 1 sene sonra evlenirsek 0 borçla başlayacağız hayata:))

Biz ne borclar devirdikhersey odenir biter Allah saglik,mutluluk versin yeterki...

Canım ben bir sene bekleyin derim çünkü evlenirseniz geçim evlilik hazırlıkları falan derken borcunuz artacak mesela benim babamın birikimi vardı emekli olmak için adadı yetmeyince bankadan çekti bankayı aksatmadan ödedi aynı zamanda bizimde gözümüzü dışarda bırakmak istemiyordu herşeyin fazlasını aldı bu yüzden tekrar para çekmesi gerekti şimdi eski borç bitti yenisi başladı babamın giyim dükkanıda olmasa zor olurdu inanki borçları düşünmek çok zor bekle derim ben nasıl olsa yinede görüşeceksiniz

kayınpederin borçla olacak demiş e olsun sonuçta onun borcu değilmi? 1sene sonra olsa kendi parasıyla almıcakmı herşeyi? E o zaman bu yıl evlendiğinizde de borcu kendi üzerine alsın. O borçlanıcak diye siz neden bekleyesiniz ozaman? Bence hiç beklemeye gerek yok bakınca 1yıl az gibi ama bekleyince hiçte öyle değil. Kendimi örnek verecek olursam nişanlım daha öğrenci, üni.3sınıfta. Ben bu yaz bitirdim o okul değiştrdiği için daha 1yılı daha var. Ama bizim mayısta düğünümüz var. O öğrenci, ben mezun oldum ama çalışmıyorum. 1yıl daha okulu var. Mayıs 2011de evleniyoruz Haziran 2012de ancak okul bitecek oda uzamazsa. Nasıl geçinicez napıcaz bi fikrim yok:) Eşyalarımızın tamamını onun ailesi alıyor, kirada otrcağmız ilde az 350-400TL olunca onuda babam veririm dedi. Bize bir tek boğaz ve fatura derdi düştü:) Onuda iş bulamazsam bir kaç ay takılardan yeriz artık:) Allah evlenene yardım edermiş. Ona güvenerek yola çıktık hayırla sonuçlanır inş. Ben bu durumda beklemezken sen ne duruosun

Peki canım 1 sene sonrasında, sen emin olabiliyormusun, tüm borçları ödeyeceklerine ve size hiç bir yük bırakmayacaklarına. Çoğu aile evlenince borçlara pek karışmıyorlar. Ağırlık sizde oluyor.
Hani onlara güveniyormusun? 1 sene sonrasında borçsuz düğünün olacağına

hadi borçla evlenmeyelim diye 2-3 sene bekledim. Sonuçmu 8 aylık evliyim hala borç ödüyoruz. Hayat borçsuz olmuyor canım ama iyikide beeklemişim diyorum. çünkü o kadar çok borcun altından birden kalkamazdık ve nişanlılık dönemimizde bile bu borç sıkıntısı sorun yaratmıştı bizde o dönem evli olsaydık boşanırdık herhalde.. Bana kalırsa aileni ikna edebilrsen bekle derim.

brçlu evlenmemek güzel bişiy ama nişan dönemı uzamasıda ii değil bence cok sorun cıkıyo uzadıkca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…