Düğün ve kına bir arada?

Düğün ve kına bir arada olurmu?

• evet, süper olur

OY: 12 66,7%
  • hayır, zor olur

OY: 6 33,3%

• Ankete Katılan
    18

Arez22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
37
5
6
32
iyi günler neden benim mesajlarıma cevap vermiyosunuz yeniyim diyemi hüüüüü
Merhaba kızlar
benim ocaktan sonra erzurumda düğünüm istanbulda kınam olacak ama ben salon tutup hem kına hem düğün istanbulda yapılmasını istiyordum çünkü yakın çevrem beni gelinlikle de görsün diye.
Sonra düşündümki kınadada düğündede oynama olacak ben düğün gibi başlayıp kınayıda yaksam oyunuda oynasam takıyıda taksam nasıl olur sizce :) hem sadece kendim çalışıyorum bu sayede kına için salon kiralamak yerine başka bir eksiğimi kapatırım?
Ne dersiniz. (nişanlım bana bıraktı kararı ama salonu her halükarda tutacak ikiside çıksa aradan olmamı )
Birde böyle olursa davetiyete ne yazılır ki :) nikahımız ve düğünümüz bir aradadır

Bana yorum yapmazsanız dahada yazmam küserim hıh

şimdi tam anlayamadım 2 kere yapmayalım bir salon tutalım düğünde kınada içinde olsun iki kere olmasın diyorsunuz yani istanbulda salon tutmayacaksınız. benimde kınam ve düğünüm iki ayrı şehirde olacak. kınamda gelinlik giyeceğim kına yakılacağı zaman kına elbisemi giyeceğim yarıya kadar düğün yarıya kadar kına olacak ve takıda yapacağım pasta bile keseceğim düğünüm ayrı o normal nikahlı düğün olacak.

Merhaba canım... Ben de farklı memleketten biriyle evlendim... Eşimin adetlerine göre zaten kendi memleketinde muhakkak yemekli düğün yapacaktı o yüzden onu engellemedim... Ama kendi memleketimde de çok güzel bir kına-düğün yaptım... Önce gelinlikle normal düğünmüş gibi başladı dans pasta vs. Pasta kesildikten sonra takı töreni oldu.. Sonra gittik ben bindallımı giydim bekar kızların yaptığı tünelden geçtik kınam yakıldı ve sonrası hep eğlence... Çok da güzel oldu... Hem kendi yakınlarım beni öyle görmüş oldu.. Çünkü onların memleketinde herşey çok farklı olduğu için biraz ağır geçti yani bu yüzden kendi zevkine göre yap kına-düğününü güzelce eğlen.. Ben hiç oturmamıştım valla : ) Biz davetiyeye memleketimde olan yer için (Kına-Düğün) diye yazdık...
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin..

Hayır canım istanbuldada erzurumda da salon tutulacak soru şu istanbulda kına ayrı düğün ayrı olmasın bir arada olsun diyorum nasıl olur diyorum

Çok teşekkür ederim sağolun. Peki derler ya takıyı takan gider kına boş kalmazmı takıyı sona mı koymalı acaba siz zorlandınız mı kıyafet değiştirmede vs ?

ben yaptım mesela önce kendi memleketimde salon tuttum bildiğin düğün oldu takı töreninden sonra içeri odaya gittim gelinliğimi cıkarıp kına kıyafetimi giydim kına yaktık....sonraki gündeeşimin memleketinde düğün yaptık çok da güzel oldu pişman da değilim

Zorlandınız mı peki? yaa davetiye örneği atarmısınız varsa hanımlarr :) kına ve düğün mü yazcam

Sizmi tutuyosunuz salonu erkek tarafımı bir yandanda demesinle aaa kınada salon tutmadı kaçtı masraftan diyeee
kına size aittir. yani salonu kız tutar ama kınada alınan yok taçmış hediyelik kınadır. çerezdir erkek tarafı alır. ve bizde erkek tarafı kınada takı yapmaz yapılan takı da kıza kalır.

kına size aittir. yani salonu kız tutar ama kınada alınan yok taçmış hediyelik kınadır. çerezdir erkek tarafı alır. ve bizde erkek tarafı kınada takı yapmaz yapılan takı da kıza kalır.

Ama ben onlardan burdada düğün istedim zaten salon tutmayı kabul ettiler yani kınayı birleştirince iş değişir ben mi ödemek zorunda kalırım e o zman ayrı yaparım yaa ben başka ihtiyaçlarımıda alırım hem o salonda olur diye düşündüm nişanlım aklıma soktu bunu boşa tutmayalım 2 yer diye

Çok teşekkür ederim sağolun. Peki derler ya takıyı takan gider kına boş kalmazmı takıyı sona mı koymalı acaba siz zorlandınız mı kıyafet değiştirmede vs ?

Valla eğer giderler diye düşünüyorsan takıyı sona alabilirsin... Biz de zaten çok uzak olanlar gitti bizbize kaldık öyle de çok güzel oldu... SAna kalmış bişi... Kıyafet konusunda da tabi ki yalnız olmayacağınız için kolay oluyor... Hep bir elden hazır oluyorusnuz... Davetiyeye de kına düğün ayrı yazılıyor ya sen kına tarafına da (Kına-düğün) yazarsın... Biz de öyle yaptık...

Benim şimdiye kadar evlenen 4 arkadaşım öyle yaptı, kına için bindallı giydiler saat 23 gibi. Takıdan sonra gidenler genelde çok yakın olmayan Eş dost oluyor, aman onlar da görmeyiversin. Saç konusunda topuz değil de maşa gibi bir şey yaptırıp duvağınızı çıkaracağınızı kuaförünüze söyleyin, o zaman rahatça çıkarıp alınlık ve al takabilirsiniz

duruyosa resmini atabilirmisiniz ya merak ettim

Zorlandınız mı peki? yaa davetiye örneği atarmısınız varsa hanımlarr :) kına ve düğün mü yazcam
yoo öle çok zor olmadı yani sonucta sadece kına da yapsan yine kuaföre gidecen salon tutulacak bi farkı yok yani ilk yaptığın düğünde pasta kesme merasimi olmuyo ama onuda söyleyeyim çünkü pastada kesersek iice uzamış olacaktı pasta kesme olayını 2. düğünde yaptık zaten hem iki kere gelin olmak daha güzel gelinliğe doyuyosun bide iki sac modeli arasında kaldıysn ikisinide yaptırıyosun düğünden içimde kalan tek sey iki gelin halimle profesyonel fotoğraf cekilmedim sadece biriyle çekildim tabi maddi duruma bakar birazda yol uzunluğuna diğer memlekete git sac yaptır fotoğraf cekil salona yetişmek zor olur diye ikinci gelin halimle profesyonel fotoğraflarım yok salon daki fotoğrafcının cektikleri var.....davetiyeme de 22 haziran düğün+kına 23 hazirana da düğün şeklinde adresleriyle beraber yazdırmıştım

tutmuşlarsa yapın o zmn çokta önemli değil yani. bir daha ayrı yapmayın bence

duruyosa resmini atabilirmisiniz ya merak ettim

Şu an yanımda yok canım.. Evde... Nişan için biz yaptırmıştık davetiyeyi düğün için eşim tarafı... Tabi pek karışmadım istersen pazartesiye felan atarım inşallah... Haftasonu evde olamicam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…