Gelinbaşı ve Gelin Tacı Düğün ve kınadaki tasarladığım saç modelim...

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
İnternette şöyle bir gelin başı gördüm çok hoşuma gitti; ben bu tarz yaptırmayı düşnüyorum, arkası değişebilir ama önü bu tazr bana yakışıyor bence :17:; canlanssn diye gelinliğimi de ekledm nasıl olur sizceee ??? :16:

$4S1A6184.webpEki Görüntüle 1170213

Kınada da hatta şu tarz bir taç bulmak istiyorum saçımı da hafif salık yandan düşünüyorum , yanındaki de kaftanım:

$bindallý tacý.webp$bindallý taç.webp$image - Kopya.webp$image (2) - Kopya.webp

DÜĞÜN SAÇI GÜZELMİŞ bende böyle modelleri seviyorum benimde gelin saçım dağınık modeldi bu tarz gibi

Kına tacı çok güzel bir seçim olmuş ama bunlar özel yapım diye düşünüyorum
özellikle kırmızı taşlı olan çok güzelmiş ayrıca bindallı çok hoş

DÜĞÜN SAÇI GÜZELMİŞ bende böyle modelleri seviyorum benimde gelin saçım dağınık modeldi bu tarz gibi

Öyle mii foto var mı acaba merak ettimm??

Kına tacı çok güzel bir seçim olmuş ama bunlar özel yapım diye düşünüyorum
özellikle kırmızı taşlı olan çok güzelmiş ayrıca bindallı çok hoş

Teşekkür ederm önceliklee... özel yapım olsa da netten alıcam artık deniycem bulamazsan benzerlerini, daha böyle taşlı gelin tacı gibi duranlardan gördm ama beğenmedm pek böyle yandan bulablirm umarmm :34:

Teşekkür ederm önceliklee... özel yapım olsa da netten alıcam artık deniycem bulamazsan benzerlerini, daha böyle taşlı gelin tacı gibi duranlardan gördm ama beğenmedm pek böyle yandan bulablirm umarmm :34:[/B][/QUOTE]

Rica ederim canım aslında msj tarihi 2011 di bende eski sandım ama düğün yakınlarda sanırım
bende 31 ağustosta evleneceğim eğer bulamazsan ankarada ulusda bu tarz tacların satıldığı bi yer biliyorum

Rica ederim canım aslında msj tarihi 2011 di bende eski sandım ama düğün yakınlarda sanırım
bende 31 ağustosta evleneceğim eğer bulamazsan ankarada ulusda bu tarz tacların satıldığı bi yer biliyorum

Hangi mesaj 2011 kiii :53:
Hayırlı olsn snein içn de başlıkların varsa bakayımmm..
Ben İstanbuldayım umuyorum ki buralarda da bulabilirm, aksi halde netten sipariş edeceğim sağolasın :34:

Hangi mesaj 2011 kiii :53:
Hayırlı olsn snein içn de başlıkların varsa bakayımmm..
Ben İstanbuldayım umuyorum ki buralarda da bulabilirm, aksi halde netten sipariş edeceğim sağolasın :34:
[/QUO

bugün katıldım siteye açıkçası tarihler konusunda sıkıntım var :1::1:
sağolasın canım ben tesettürlüyüm o yüzden benimde şu an gelin başımı
nasıl yaptıracağım sorunum var malesef ben düz esarp üzerine duvağımı
taktırayım diyorum ama bazıları da çok sade olur bi kere evleniyorsun
bir model yaptır diyorlar bakalım ne olacak :53: hayırlısı olsun istanbuldaydan bulabilirsin orada seçenek çok
Allah yardımcın olsun canım

bugün katıldım siteye açıkçası tarihler konusunda sıkıntım var :1::1:
sağolasın canım ben tesettürlüyüm o yüzden benimde şu an gelin başımı
nasıl yaptıracağım sorunum var malesef ben düz esarp üzerine duvağımı
taktırayım diyorum ama bazıları da çok sade olur bi kere evleniyorsun
bir model yaptır diyorlar bakalım ne olacak :53: hayırlısı olsun istanbuldaydan bulabilirsin orada seçenek çok
Allah yardımcın olsun canım

Çok teşekkür ederm canım senin de Allah yardımcın olsn inşallah, belki siteye giriş tarihim falandır 2011 bilemedm :1:
hmm bence biraz etrafındakiler biraz haklı gibi değişik bir şeyler yaptır bu snein günün yani; biz de annemle konuşuyoruz geçen evde bu konuda çok destekçi bana, her şeyi istedin kadar abart sen kraliçesin burda diyor, başka nerde abartacaksın :1: yani abart derken zaten zevklerim genelde sadedir ama mesela taçtır renktir yani aman abrtı kaçacak dye hiç düşünme ne istersen al yap tak takıştır diyor :1:

İnternette şöyle bir gelin başı gördüm çok hoşuma gitti; ben bu tarz yaptırmayı düşnüyorum, arkası değişebilir ama önü bu tazr bana yakışıyor bence :17:; canlanssn diye gelinliğimi de ekledm nasıl olur sizceee ??? :16:

Eki Görüntüle 1170212 Eki Görüntüle 1170213

Kınada da hatta şu tarz bir taç bulmak istiyorum saçımı da hafif salık yandan düşünüyorum , yanındaki de kaftanım:

Eki Görüntüle 1170214 Eki Görüntüle 1170215 Eki Görüntüle 1170216 Eki Görüntüle 1170217

Herşeyin dört dörtlük maşallah cimcimemm:nazar::nazar: allah nazarlardan saklasın seni saç modelinin sana çok yakışacağına inanıyorum :16: inşallah kına tacını da bulabilirsin kaftanın süperrr :32::32::32: rabbimm ömür boyu sağlık mutlukuk ve huzuru eksik etmesin yeni yuvandan cnm benim ömür boyu mutluluklar canım kardeşimmm:38::16::16: gözlerin hep gülsün inşallah:16:

bu arada sen bu kadar konuyu hangi ara açtın kuzummmm:21::21:

Herşeyin dört dörtlük maşallah cimcimemm:nazar::nazar: allah nazarlardan saklasın seni saç modelinin sana çok yakışacağına inanıyorum :16: inşallah kına tacını da bulabilirsin kaftanın süperrr :32::32::32: rabbimm ömür boyu sağlık mutlukuk ve huzuru eksik etmesin yeni yuvandan cnm benim ömür boyu mutluluklar canım kardeşimmm:38::16::16: gözlerin hep gülsün inşallah:16:

bu arada sen bu kadar konuyu hangi ara açtın kuzummmm:21::21:

Sağol ablacım inş öyle olur iki düğün olunca bi saç modeli daha bulmam lazm bakalm :1: Amin inş güzel dileklerin duaların için çok sağol ablacımm :nazar: Darısı başına inşallahh :nazar:

Valla her boş vaktimde koştum açtım hepsini, bi çeyizlikleri uğraşamıcam hepsi ayrı dağda hepsinn nette resmi de yok, zmaan da azalıyorr.. yarın da memlekete gidiyoruz, ordan Antalya, nikah derken gitgide zaman daralıyorrr :52:

Sağol ablacım inş öyle olur iki düğün olunca bi saç modeli daha bulmam lazm bakalm :1: Amin inş güzel dileklerin duaların için çok sağol ablacımm :nazar: Darısı başına inşallahh :nazar:

Valla her boş vaktimde koştum açtım hepsini, bi çeyizlikleri uğraşamıcam hepsi ayrı dağda hepsinn nette resmi de yok, zmaan da azalıyorr.. yarın da memlekete gidiyoruz, ordan Antalya, nikah derken gitgide zaman daralıyorrr :52:

sıkma canını evini döşeyince arzu edersen çekersin kuzummm allah her işini denk getirsin inşş:16::16:

Back
X