düğüne 20 gün kala bende benzer şeyler yaşadım canım.tabi istenmeyen gelin olmak zor.kayınvalden kalbini geri kazanabilirmi bilmiyorum ama annenin üzülmesi çok kötü tabi.eğer nişanlınla seviyorsanız birbirinizi durumu düzeltmeye çalışın.önce o ailesiyle konuşsun güzellikle.senle aralarını düzeltsinler .sende ailenle konuş.bir yemek düzenleyin barıştırın aileleri.sizin mutluluğunuz önemli.nişanlın ailenden özür dilesin.faln filan tabi bunları biraz nişanlın ne yaptıgının farkında olunca yaptır.yani pişman olsun saygısızlık ettiğini kabule tsin ondan sonra.hiç hoş şeyler değil ama devam etmek istiyorsan eğer zamanla bunları yapmanız lazım.
neden herşey netleşene kadar düğünü ertelemiyorsunuz? nisan değilde haziran temmuza vs.?
bence dügünü falan ertelemeyin derim.nisan olmazda temmuz olursa sanki seni sevmeyen kayinvaliden o zaman olunca sevecekmi.ama annenizi tebrik ediyorum sizi savunmus,en azindan nisanlinin ailesi yanliz olmadiginizi görmüsler.hem kayinvalide istemiyosa istemesin cok tam lazim.sen nisanlinla iyisen gerisi bos bence.babasiyla, babanneside demis demekki biliyolar nasil biri oldugunu ki.normal olmadigi belli.oglun sevmis evlenme arifesinde mutlu olacagina yaptiklarina bak.normal olsa böyle davranirmi??hersey gönlünce olsun canim.insallah cok mutlu olursun herkese inat
cnm nişanlım beni savundu bizim tarafımızda oldu ama annem ağladı annemi ağlattı ve giderken bana elini vermiyor yaa..ben ne yaptımki ona??annem bizi kimsesiz büyüttü tek başına ve sizi asla ezdirmem ben ne zorluklarla büyüttüm diyor..hem hazır hissetmiyorum düğüne kendimi hemde uzatmak istemiyorum..bilmiyorum cnm yaa(
ay vermezse vermesin elini ne üzülüyosun.birak lanet olsun elide kendide..daha zaman var belki fikirlerin degisir hazir hissedersin canim kendini.simdiki olaylar yeni yasanmis biraz zaman ver kendine.o kadinida hic takmayin dislaninca anlar belki..hakkinda hayirlisi olsun.
o kaynanana inat nisanlinla arani iyi tut, dügünü ertlemek care degil
aksine istemeyenlerin ekmegine bal sürmüs olursun..
nisanlin kiymet ni biliyor mu? sana ve ailene saygida kusursuz mu?
cevabin evetse, parazit yapanlari hic düsünmeden yoluna devam et..
amin cnm ama zoruma gidiyor işte..saygıda kusur etmedim.neler saygı sesimi çıkarmadım karşılığı bumu yanii..birde annemi ağlattı kadın
cnm valla bunlar çok üzücü, can sıkıcı şeyler. Bu kaynanaların durumu ne olacak ya.Ama sana ve ailene yaptığı büyük terbiyesizlik. Umarım evlendiğinizde eşinin annesi yüzünden sıkıntı yaşamazsınız. Çünkü evliliklerde tartışmaların yarısı aileler yüzünden yaşanıyor.Sen nekadar sinirlensende ağırlığını koru kihaklıyken haksız duruma düşme.Nişanlın annesine resti çekmiş,sende daima onun yanında olduğunu hissettir.Bende evliyim eşimle sadece ailesi yüzünden tartışıyoruz.Çiftlerin böyle dış etkenler yüzünden birbirine girmesi çok sinir bozucu
daha önceki konularını bilmiyorum
ama ilk yazında benim dikkatimi çeken nişanlımın ağır sözleri kelimesi oldu
öncelikle bunu alışkanlık haline getirmemesi tek temennim
ailesi ile olan konulara gelince çok zor
şöyle ki ;
insan yalnızca sevgilisi ile evlenmiyor
ailede çok önemli
hayat uzun insanların başına çok şey geliyor
işte o zaman büyük ve yardıma koşan bir ailenin önemini çok iyi anlıyorsun
k.validen huzursuz yapısı ile zaman zaman moralinizi bozacaktır
burda sana kimse aman bırak k.valideni kapat kapını
etkisini görmezsinde diyemez çünkü kişi çirkef biri
rahatsızlık verecektir
nişanlınıda bırak bu aileyle olmazda diyemeyiz
nihayetinde insanın sevdiği insan her daim karşısına çıkmıyor
bundan sonraki zaman çok önemli
umarım insafa gelir ve iyi hali çok olan tavırlar sergiler
Allah akıl fikir versin
sizede dayanma gücü
canım kayınvalidenle bu sorunlar devam edecek bence sürekli laf sokmalar sürekli huzursuzluk yaratacak. nişanlın senden taraf olması evet iyi birşey ama bu senin üzülmene engel olmayacaktır. bu yüzden nişanlınla konuş ilerde de bunların devam edebileceğini düşündüğünü söyle ve bu olayları en aza indirgemek istediğini ve mutlu olabilmek için bazı orta yollar bulmak istediğini söyle bunların başında da evinizin tutulacağı yer gelecektir. bilmiyorum nerede oturacağınızı ama eğer kayınvalidene yakın oturacaksan kesinlikle kabul etme çünkü inan çok sorun yaşarsın. düğünü ertelemeyin ama ev tutulmuşsa bundan vazgeçin başka ev arayışına girin ..
geçmiş olsun umarım heşey daha güzel olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?