herkese mrb kızlar o kadar kötüyümki,daha önce nişanlımla yaşadığım sorunlardan bahsetmiştim.nişanlımın annesinin bana söylediği ağır sözler,nişanlımın ağır sözleri beni çk yıpratmış ve üzmüştü..nişanlımın bir süre tlflarına bakmadım,soğuk ve uzak davrandım ama hatasını anladı ve defalarca özür diledi..bugün annesiyle annem yüzleşti ve annem bana kullanılan ağır sözlerin hesabını sordu..rtalık yine darma duman oldu annesi beni istemediğini söyledi nişanlıma ağzına geleni saydı,küfür etti bizim yanımızda,fenalaştı ve daha neler neler..benim annemde buna dayanamadı ve tamam bitti bu iş demezmi..nişanlımın babası,babaannesi annemi yatıştırdı ve annesini ciddiye almamamız gerektiğini söylediler..şu an nişanlımla annesi konuşmuyor ve banada elini bile vermedi öpmem için..yanii kızlar istenmeyen gelinim ben bu durumda..ayrıca 3 nisanda düğün tarihi ben henüz düğüne hazır değilim diye düşünürken,bu olaylar psikolojimi alt üst etti..en çok üzüldüğüm benim cnm annem stres yaşadı kızını savunurken..ağlattılar benim annemi yaa..annem benim herşeyim ona hiç dayanamıyorum ben..nişanlımın abiside gelip anneme sert çıkmıştı sesinizi yüksetmeyin diye,snrasında nişanlımın baskısıyla özür diledi.yaa ne yapacağımı bilemiyorum kızlar.ben 3 nisan erken yaz gelini olmalıyım diye sorun ederken,şu yaşadıklarıma inanamıyorum.bana akıl verin lütfen beynim durdu resmen