- 2 Mart 2014
- 420
- 857
- 303
- Konu Sahibi lanadelmilav
Üsluba bak sen.
Bu adamla bir ömür geçirmek istediğinden emin misin?
Bu adamla bir ömür geçirmek istediğinden emin misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi
Ben hep düğünüm olsun isterdim. Söyleyiş tarzına çok kırıldım çok kararsızım salı günü nikah için öyle hevesli öyle mutluydum ki.. Gerçi hayat bu istediğim planladığım gibi olmadı hiçbir şey
Canım keşke düğün için üzerine gitmeseydin. Maddi destek için kimsesi de yokmuş. Evlenmenin amacı düğün değilki. Olsaydı iyi olurdu, ama olmuyorsada zorlamasaydın keşke. Belki içinde düğünün olmadığı için bir ukde kalacaktı. Ama küsüp ayrılmaktan da iyidir değil mi, eğer seviyorsan.Merhabalar,
Öncelikle telefondan yazıyorum. Yazım hatası olabilir. Kendimce çok derin bit derdim var. Nişanlıyım. Bu zamana kadar hep düğün olcak diye hayal kurduk. Benim hep hayalimdi. Komşumuz ayarlayacaktı ordu evinde düğün yapacaktık. Fakat olmadı. Yer bulunamadı. Salı günü nikahımız var. Nişanlım ordu evinde olmazsa düğün yapamayız çok pahalı dedi. Ben çok üzüldüm düğün istiyorum çünkü.. Tartıştık. Bana şart koşuyor salı gününe kadar karar ver düğün olmaz kabul ediyorsan salı nikahımızı kıyalım benim imkanım yok diyor. Ama çabalamak yok hemen pes ediyor. Ailesinin hiçbir desteği yok, babası yok ayrıca. Beni en çok kıran sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi c çok meraklı değilim gibi ağır cümleler konuştu ben bıraktım geldim. Paylaşacak kimsem yok lütfen bana yardım edin