dugunde basima gelenler

yokncnm yapamaz malesef ben gitsem tek basima bi yerde de kalsam dogru bulmazlar bunu yasadigim yerin zihniyeti boyle malesef. birde evliyken anne evinde kalmami iyi karsilamaz esimde
tek başına ayrı ev kirada olmaz mantığını anlarım da annene gitmende bir sakınca yok bence çünkü esin yanında yok sonuçta

5 aylık mii eşinden ne zamandır ayrisin
keşke vize işlemleri bitince evlenseydiniz direk esinizin yanına giderdiniz nasıl bu riske girdin hayret ettim
halbuki sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler
ailesi.cok.istekliydi eski esimin ailesi gibi yapmadilar bende bu insanlar benimle arkadas gibi davraniyor keyifli bi aile ve beni.istiyorlar zarar gelmez diye dusundum. ama gelin olunca hersey degisiyormus

Çok üzülerek söylüyorum ama bile bile lades demişsin be bacim
yurt dışı işi olana kadar sikcan dişini başka çare yok çünkü yurt dışında da eşinin ailesiyle yasamayacaksiniz değil mi

Çok üzülerek söylüyorum ama bile bile lades demişsin be bacim
yurt dışı işi olana kadar sikcan dişini başka çare yok çünkü yurt dışında da eşinin ailesiyle yasamayacaksiniz değil mi
yok onlar turkiyedeler. arada ziyarete gelirler diye dusunuyorum ama surekli.kalmazlar. ben esim bana destek olsa herseye katlanirim. cunku malesef heryerde boyle insanlar var. yasayarakta gordum.

benim cocugum birilerine kuma tsa gorsem tepki vermezsem cocuguma terbiyesiz denmesinide hakederim susma ozaman al cocugunu yahu sizinkilerde bir enteresanmis yani siz niye susacaksiniz dogru duzgun egitsinler cocuklarini

benim cocugum birilerine kuma tsa gorsem tepki vermezsem cocuguma terbiyesiz denmesinide hakederim susma ozaman al cocugunu yahu sizinkilerde bir enteresanmis yani siz niye susacaksiniz dogru duzgun egitsinler cocuklarini
benimde var oglum bunu yapan cocuktan kucuk ve her cocuk gibi oda yaramaz. o kum cakil.taslari.uzerme gelseydi cocuga terbiyesiz demezdim.ama bilerek yuzume atiyordu o yuzden sen terbiyesizsin dedim oda yuksek sesle degil annesi de zaten olan biteni takip ediyomus oglunun o hareketine haha hihi dememi beklemis hanfendi.hemen kalkti essekligimi bile birakmadi. birde dovmeye yuruyecekti cocugu tekrar atinca millette bakiyodu hakarete devam etti. bende oturdugum yerden kadinin yuzune bile degil etek kismina attm kum evet. simdi olsa belki.yine yapardim cunku tanimadigim biri bana hakaret ediyo tehdit ediyo ustelik bana karsi.yapilan bi terbiyesizlik yuzunden durumun boyle.olmasi.gozumu iyice karartti

neyse kizlar belki konuma donup cevap veremeyebilirim basim cok kotu agriyor. hepinize ilginiz icin tskler. esimin vermedigi destegi verdiniz kvdeleri destekleyen arada ciksada yinede bana iyi geldiniz. tsk ediyorum

butun bunlar yerıne sadece yerınızı degıstırmek yeterlı olurdu ...
dugun gunu ınsanlar gerılmeseydı keske
zaten terbıyelı olsa cocuguna onu yaptırmazvfakat sızın bunu orda oyle soyleyıp ustune bıde kum falan atmanız hıc olmamıs
yakıstı mı sıze ?

En nefret ettigim anne tipi
Yapma ,etme demeyen,
Bir sikayet geldiginde de boyle tepkiler veren anneler vala olmaz olsun yani.
"Sen boyle boyle mi yaptin teyzeye cok ayip,bir daha yapma olur mu,bu guzel bir hareket degil" tarzinda bir iletisim kurmazsa cocuguyla,
Cocuk yaptiginin normal.oldugunu dusunup daha neler neler yapar.
Iste bu yuzden cocuk yetstirmek ici cok dolu dolu bir kavram bence bu degil yani

Evettt,öğretmenlere" sakin olun "şikayet edin o öğretmeni muhabbeti çeken tipler neredeler?? eğitimciler olarak biz de böyle durumlar yaşıyoruz,minik öğrenciler bazen tükürüyor ,vuruyor...Ama tahmin edin biz ne yapıyoruz??Onlara gülüyoruz ve işi şakaya vuruyoruz çocuklar da bize sevgi ve saygı duyuyorlar,çünkü biliyoruz ki onlar çocuk...Sakin millet sakin! çocuk onlar ,çocuğa yapma etme demek,bi kuşa uçma demekle aynı şey...yani bazen siz de çocuklaşın,mesela orada o miniğe atma dedikçe onu tahrik etmişsin ...İlgilenmesen ya da şakaya vurup "ağlarım ama "falan desen emin ol yapmazdı....

bu oyle.miniiik bi cocuk degil aglarim etme yapma diyecek kadar. ve cocuga kizan yok burda problem.kisi anne... benim cocugum birinin yuzune toz toprak atsa gider ozur dilerim uzerine bide ben essek.kadar at kadar demem. seni doverim.demem. hadi cocuga tamam dedik annesine ne oluyor dovmeye kadar isi surukluyor.

insallah olurum ben ne olur bu duama amin diyin kaldiramiyorum.artik cok kotuyum... esimle bile aram bozuldu bu kendini bilmez kadin yuzunden... bir daha ayni seyleri yasamak.istemiyorum. insallah olurum Allah canimi alsin yeter artik

konu sahibi sizi gayet iyi anlıyorum. elalemin çocuğunun şımarıklığını, nazını çekmek zorunda değiliz. herkes, çocuğuna büyüklerine nasıl davranması gerektiğini saygıyı sevgiyi öğretmeli öğretememişse de duyacağı lafa hazırlıklı olmalı. eşinize olanı biteni yüz yüze anlatırsınız ister haklı bulur ister bulmaz.ailesine de tavrınızı koyun ayıp etmişler. nereye gidecekseniz eşinizle gitmelisiniz ailesiyle değil.

insallah olurum ben ne olur bu duama amin diyin kaldiramiyorum.artik cok kotuyum... esimle bile aram bozuldu bu kendini bilmez kadin yuzunden... bir daha ayni seyleri yasamak.istemiyorum. insallah olurum Allah canimi alsin yeter artik

Hayatın kıymetini bilin,yaşayın gününüzü ve öyle cümleler söylemeyin...Güzel şeylere odaklanın,mesela atın kendinizi bu güzel bahar günlerinde dışarı;hele sabahhh o miss gibiii çiçek koularını duya duya yürüyün yürürken de kv koca moca düşünmeyinnnn...

Bazi cocuklar gercekten cok edepsiz , ne dur dan anliyor ne sus tan anliyor...
uyarmissin ilk once sen , sinsi kadin da arkadan izliyormus resmen...
"Oglum yapma" diyemiyor, kadin kavga cikarmaya yer aramis...

Evet uyarmana ragmen yapiyorsa terbiyesizdir...
Ama anneside terbiyesiz ne bekliyorsun ki terbiyesiz bir kadin nasil terbiyeli evlat yetistirsin??

Kayinvaliden kaynpederin hepsini gectim ama eşine de pess yani göz göre göre haksiz sen olmussun...
yazik...

Yavrum değer mi? Kendi parçanız evladınız var ölüm dilemek ne demek...koca dediğin nedir evladın varken...o günahsız çocuğun suçu ne? Böyle seyler yaşanıyor diye bu sekil dua edilir mi?

ölüncek bi durum yok, birkac güne unutulup gitcek bir mesele, yalniz siz fazla takmayin artik, esiniz yaninizda degilmis anladigim kadariyla ona telefonda yazarak ederek anlatmaya calismayin yüzyüze konusmak herzaman daha farkli. Ben sana geldiginde anlatirim de gec. Seni hakli bulmasini saglamaya calistikca kendini yipratirsin gerek yok.

"Ogluma mi yaziyo" deyip kayinpederin esini aramasi, hesap sorması?! Kocasina yazip yazmayacagini kayinpedere mi soracakti karisi?

Eşin ve ailesi bunu bukadar neden büyüttülerki senin ne suçun var Allah aşkına kabahat annesinde yavrum yapma demeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…