Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler düğünde bu elbise nasıl olur? lütfen yardım :(

JiGSaW

Tell me more =))
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
232
1
96
İstanbul
Son düzenleme:

bence agır ve iddialı elbise çok yakışır yaşın kaç bilmiyorum ama gerçketn hoş bir elbise güzel bir makyaj çok güzel olur ve tamamalr bnu elbiseyi

guzel cnm hosta ben begenmiyorum ole tasli kiyafetler :) ondan pek sevmedim ama modeli rengi guzel:)onemli olan senin begenmen bence

guzel cnm hosta ben begenmiyorum ole tasli kiyafetler :) ondan pek sevmedim ama modeli rengi guzel:)onemli olan senin begenmen bence

teşekkür ederim :) ben çok beğendim de acaba fazla mı kaçar diye kararsız kaldım uzun olduğu için gerçi gayet hafif uçuş uçuş bir şey ama

gayet güzel ama belki upuzun değilde daha diz üstü bişeyde tercih edebilirdin.bunuda ışıltılı bir makyaj ve modern bir saç modeliyle şık topuklularla kombinleyebilirsin

çok güzelmiş canım bence düğüne iyi olur ama oynayıp halay çekeceksen falan uzun elbise ayağına dolaşır söyliyim
elbise çook güselmiş çok beğendim.

elbiseni beğendim ayrıca güzel taşımışsın ama bence erkek arkadaşının arkadaşı için çok abartılı maalesf... bir de grubunuzdaki kızların da ne giyeceği önemli umarım onların yanında abartı kaçıp sırıtmaz

elbise hoş ama bence erkek arkadaşının meslekdaşının düğünü için biraz fazla kaçmış canım .kendi arkadaşın olsa belki...ama daha modern sade birşey tercih edersen daha hoş ve şık olursun gibi geldi bana....

teşekkür ederim arkadaşlar :)

öyle oynamalı bir düğün olacağını sanmıyorum ki olsa bile ben düğünlerde asla oynamam

kimin ne giyeceğini bilmiyorum işte kimseyi tanımıyorum problem o ((

bence siyah sade hafif diz altı veya diz üstü bir elbise hem asil olur, her türlü ortama uyar, hem abartıya kaçmaz, hem her yaşa gider, daha ne olsun:) makyaj ve sçınla hareketlendırırsın biraz daha. senın fotografını koydugun o kıyafet bir arkadaşının düğününe olur ancak bence. tercıh senın. ii eglenceler:)

teşekkür ederim arkadaşlar :)

öyle oynamalı bir düğün olacağını sanmıyorum ki olsa bile ben düğünlerde asla oynamam

kimin ne giyeceğini bilmiyorum işte kimseyi tanımıyorum problem o ((

hele o zaman kendini hiç riske atma...her zaman heryerde giyilebilecek her ortama uyacak bişeyler bulmalısın...arkadaşın söylediği tarzda siyah bir gece elbisesi örneğin...

canım elbise gerçekten çok şıkmış ama yakın bi akrabanın düğününde giyilecek tarzda..elbisenin göğüs kısmı aynen kalsa göğüsten altı geniş uçuş uçuş uzun değilde vücuduna oturan ve dizde biten formda olsa hem gideceğin ortamına uyar hemde çok şık olurdun..

Son düzenleme:
canım elbise çok güzelmiş ama bence de çok yakın arkadaşın falan olmadığı için ağır kaçar.. elbisenin markasını öğrenebilirmiyim

Elbise gayet hoş,sanada yakışmış
Ama kısa elbise daha uygun olur sanki

Ben de elbisenizi çok begendim altına parlament mavisi giyebilirsin ayakkabı olarak. Buna benzer bi kıyafetle görüp bayılmıştımmm.
Güzel olucağından emin ol ama arkadaş için ağır kaçar mı diğer bayanlar ne giyer bilemiyoruz o kötü. :26:
Gerçi mekan ve gece olucağı için uygun olur heralde.:44:

Canım elbise biraz abartılı gibi geldi bana ama eğer hiçbir şekilde takı takmazsan sadece ufak küpelerle tamamlasan olabilir belkii..

bence uygun olmaz diz üstü üstüne oturan modeller hem mekana hem sana daha yakisir fiziginde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…