Insallah..
Annesiyle bir kez telefonda konusmustum ama 40 sn falan sürdü
o zaman bile cok utanmistim gercekte nasil olur hayal edemiyorum
giyim olarak aslinda kot pantolon ve askili tshirt gibi bsiey düsünmüstüm
yeni gelin gibi giyinmek istemiyorum hemenelbise falan
bence arada resmi bişeyler olmadan düğüne gitme.. onların senle tanışmaya gelmelri lazım. ailen izin verecek mi bu şekilde onlarla tanışmana.. erkek arkadaşın senin ailenle tanıştı mı
annesine teyze babasına amca diğerlerine de abla abi
Aynı durumu ben dün yaşadım :)
10 aydır çıkıyoruz dün dayısının sünnet düğünü vardı kına gibiydi ailesiyle ilk aydan tanıştırmıştı maalesef çok erken olmuştu bende sadece annemle tanıştırmıştım.
Annesini kendime çok yakın hissediyorum çokta ilgileniyor ailesi rahattım aslında ama dedesi babannesinden çok çekindim sürekli süzdüler abisinin 3 yıllık sevgiliside vardı gelinlerin gelmiş falan diyordu herkes bende ona göre davrandım hiç oturtmadılar dans ettik oynadık... :)
Ben olsam bu teklifi geri cevirirdim
bir kere genel olarak türk kaynanalarinda caktirmasalarda mesafeli gelin iyi gelin gibi bir duygu var :) Hemde dügün gibi bir ortamda bir araya gelmek cok gereksiz düsünsene bütün akrabalar orda herkes seni süzücek sonra gereksiz bir sekilde göbek at diye zorlanicaksin eger bi kösede hanim hanimcik otursan sevgilinin akli sende kalicak malum dügün olaylarinda kuzenler yigenler hep ayak islerine kosar geri kalan zamanda halay ceker
Ne giyicem konusu ayri bir dert örn. benim baba tarafim tüm dügünlere abiye kiyafetle gider anne tarafimda dügünde görümce baldiz harici abiye giymek ayiptir (hatta görümce baldizlarin bile döpyesle geldigi olur)
gidip sikkidi sikkkidi oynasan ayyy cok oynak dicekler hanim hanimcik otursan soguk nevale dicekler gel sen vazgec benim icime sinmiyor kendimi rahat hissetmem de gitme tanismaya cok istiolarsa yüzük taksinlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?