tgce_1994 18.03.2014 ~ Kayıtlı Üye 24 Haziran 2011 7.844 16 108 11 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _DnZ_ #21 _DnZ_ .!.: cnm sen ailesine ne diye hitap ettin? amca teyzemi yoksa daha cok sizli bizlimiydiniz Genişletmek için tıkla... Sadece annesine teyzecim dedim diğerlerine hep sizli bizli hitap ettim bende çok çekingen biriyim çünkü annesi yakın geldiği için içimden geldi......
_DnZ_ .!.: cnm sen ailesine ne diye hitap ettin? amca teyzemi yoksa daha cok sizli bizlimiydiniz Genişletmek için tıkla... Sadece annesine teyzecim dedim diğerlerine hep sizli bizli hitap ettim bende çok çekingen biriyim çünkü annesi yakın geldiği için içimden geldi......
D _DnZ_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 185 0 46 Diğer 13 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _DnZ_ #22 siyah kot bir elbise aldim kisakollu ama dizüsztü ayakkabi olarakta siyah babet giymeyi düsünüyorum insallah iyi gecer
siyah kot bir elbise aldim kisakollu ama dizüsztü ayakkabi olarakta siyah babet giymeyi düsünüyorum insallah iyi gecer