Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziranın sonunda dershaneden hocamın düğünü var ve ben çok şık olmak istiyorumama daha önce okul eteği dışında etek bile giymedim ve biraz da kiloluyum :26: ne giyeceğimi inanın hiç bilmiyorum bana yardımcı olabilecek olan var mı ne tür bişey giymeliyim?
canım kiloların nerende daha fazla?basenlerinmi üst bölgenmi bacaklarınmı yoksa toptan bi fazlalığın mı var onu söle ona göre önerelim
Elbise veya etek-gomlek/etek-bluz kombin yapabilirsin...
Ama benim tercihim dugun, nikah vb... zamanlarda hep elbise giymek olmustur.
Alt-ust uydurmak sorun olmuyor ve canta/ayakkabi uyumunu saglamak daha kolay oluyor.
Ayni zamanda taki vs...
Kiloluyum demissin, kusurlari elbise ile kapatmak daha kolay geliyor bana..
Ama tabii tam olarak kilo anlaminda seni rahatsiz eden vucudunda nedir bilemedigim icin, asagidaki elbiseleri onerebilirim..
Adil Isik ve Koton`un cok guzel reyonlari bu anlamda...
Eki Görüntüle 388414 Eki Görüntüle 388416 Eki Görüntüle 388417
Etekleri çok kabarık kabarık olmadığı müddetçe kısa giymende hiç bir sakınca olacağını zannetmiyorum, anladığım kadarıyla daha gençsin de o yüzden yakışır yani cıvıl cıvıl renkler giymen :) bazı markaların çok iyi tasarımları oluyor mesela Wella diye bir marka var abiye üzerine bir göz atmalısın bence tavsiye ederim :)) Hem elbiseyi denemeden de olmaz diye olumsuz bir izlenime kapılma belli mi olur üzerinde güzel durursa alırsın :)
evet ben de elbise diye düşündümaşırı kilolu değilim aslında ama 6-7 kilo versem güzel olcak biraz kalınım yani
kusurları kapatmak için siyah renk ideal diyenler oldu ama ne giyeceğim hakkında hiç bi fikrim yok
1. resimdeki güzelmiş ama onu beğendim
![]()
Ben model olarak bunlari bulman daha kolay diye hem de fikir olsun diye ekledim...
Siyah konusunda ayni fikirde degilim... Evet kusur kapatma ince gosterme konusunda belki, ama simdi oyle guzel renkler ve modasal anlamda modeller var ki, ten rengine gidecek bir renk bile cok hos olabilir, elbisenin kesimi ve vucuda oturusu da cok onemli.. Bence en guzeli begendigin bir kac magazayi simdiden gez, nasilsa bahar sezonu yeni acildi, bu sekilde bir elbise bulabilir nasilsa fiyati dusecektir o zamanda alabilirsin... Insallah gonlune gore bir elbise bulursun![]()
Eki Görüntüle 389151 Eki Görüntüle 389152 Eki Görüntüle 389153 Eki Görüntüle 389154
böyle şeyler giymek istiyorum aslında ama olmaz ki :26:
Eki Görüntüle 389151 Eki Görüntüle 389152 Eki Görüntüle 389153 Eki Görüntüle 389154
böyle şeyler giymek istiyorum aslında ama olmaz ki :26:
canım bu giymek istediğin kıyafetler kendi vücut tipine uysa bile düğün ortamına uymaz..bu elbiseler daha çok balo,mezuniyet,parti gibi yerlerde giyilebilecek kıyafetler gibi geldi bana..
![]()
![]()
bu ikisi güzelmiş beğendimben de düşününce eklediğim tarzda kıyafetlerin abartılı olacağını düşünüp vazgeçmiştim isabetli olmuş
şöyle bişey düşünüyorum günlük sade ve şık
Eki Görüntüle 392106 zaten beni kimse kot pantolon dışında bişeyle görmediği için bu çok şık gelecek onlara![]()