Düğünde ne giymeliyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi a20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haziranın sonunda dershaneden hocamın düğünü var ve ben çok şık olmak istiyorum :61: ama daha önce okul eteği dışında etek bile giymedim ve biraz da kiloluyum :26: ne giyeceğimi inanın hiç bilmiyorum bana yardımcı olabilecek olan var mı ne tür bişey giymeliyim?

canım kiloların nerende daha fazla?basenlerinmi üst bölgenmi bacaklarınmı yoksa toptan bi fazlalığın mı var onu söle ona göre önerelim

Elbise veya etek-gomlek/etek-bluz kombin yapabilirsin...
Ama benim tercihim dugun, nikah vb... zamanlarda hep elbise giymek olmustur.
Alt-ust uydurmak sorun olmuyor ve canta/ayakkabi uyumunu saglamak daha kolay oluyor.
Ayni zamanda taki vs... :34:
Kiloluyum demissin, kusurlari elbise ile kapatmak daha kolay geliyor bana..
Ama tabii tam olarak kilo anlaminda seni rahatsiz eden vucudunda nedir bilemedigim icin, asagidaki elbiseleri onerebilirim..
Adil Isik ve Koton`un cok guzel reyonlari bu anlamda...

$BYK-BE~1.webp $untitled.webp $untitled1.webp

Elbise veya etek-gomlek/etek-bluz kombin yapabilirsin...
Ama benim tercihim dugun, nikah vb... zamanlarda hep elbise giymek olmustur.
Alt-ust uydurmak sorun olmuyor ve canta/ayakkabi uyumunu saglamak daha kolay oluyor.
Ayni zamanda taki vs... :34:
Kiloluyum demissin, kusurlari elbise ile kapatmak daha kolay geliyor bana..
Ama tabii tam olarak kilo anlaminda seni rahatsiz eden vucudunda nedir bilemedigim icin, asagidaki elbiseleri onerebilirim..
Adil Isik ve Koton`un cok guzel reyonlari bu anlamda...

Eki Görüntüle 388414 Eki Görüntüle 388416 Eki Görüntüle 388417

evet ben de elbise diye düşündüm :42: aşırı kilolu değilim aslında ama 6-7 kilo versem güzel olcak biraz kalınım yani:1: kusurları kapatmak için siyah renk ideal diyenler oldu ama ne giyeceğim hakkında hiç bi fikrim yok :24:1. resimdeki güzelmiş ama onu beğendim :46:

Canım elbise giyebilirsin bence ya da bir pantolon ile üzerine uzun bir bluz ama sanki bu nikah için falan daha uygun elbise giy sen bence elbise :))

Etekleri çok kabarık kabarık olmadığı müddetçe kısa giymende hiç bir sakınca olacağını zannetmiyorum, anladığım kadarıyla daha gençsin de o yüzden yakışır yani cıvıl cıvıl renkler giymen :) bazı markaların çok iyi tasarımları oluyor mesela Wella diye bir marka var abiye üzerine bir göz atmalısın bence tavsiye ederim :)) Hem elbiseyi denemeden de olmaz diye olumsuz bir izlenime kapılma belli mi olur üzerinde güzel durursa alırsın :)

Etekleri çok kabarık kabarık olmadığı müddetçe kısa giymende hiç bir sakınca olacağını zannetmiyorum, anladığım kadarıyla daha gençsin de o yüzden yakışır yani cıvıl cıvıl renkler giymen :) bazı markaların çok iyi tasarımları oluyor mesela Wella diye bir marka var abiye üzerine bir göz atmalısın bence tavsiye ederim :)) Hem elbiseyi denemeden de olmaz diye olumsuz bir izlenime kapılma belli mi olur üzerinde güzel durursa alırsın :)

yok kabarık etek sevmem ben de :8: evet 17 yaşındayım:35:1-2 haftaya kadar arkadaşlarla çıkıp bakcaz inşallah üstüme olur o elbiseler :16:

evet ben de elbise diye düşündüm :42: aşırı kilolu değilim aslında ama 6-7 kilo versem güzel olcak biraz kalınım yani:1: kusurları kapatmak için siyah renk ideal diyenler oldu ama ne giyeceğim hakkında hiç bi fikrim yok :24:1. resimdeki güzelmiş ama onu beğendim :46:

Ben model olarak bunlari bulman daha kolay diye hem de fikir olsun diye ekledim...
Siyah konusunda ayni fikirde degilim... Evet kusur kapatma ince gosterme konusunda belki, ama simdi oyle guzel renkler ve modasal anlamda modeller var ki, ten rengine gidecek bir renk bile cok hos olabilir, elbisenin kesimi ve vucuda oturusu da cok onemli.. Bence en guzeli begendigin bir kac magazayi simdiden gez, nasilsa bahar sezonu yeni acildi, bu sekilde bir elbise bulabilir nasilsa fiyati dusecektir o zamanda alabilirsin... Insallah gonlune gore bir elbise bulursun :34:

Ben model olarak bunlari bulman daha kolay diye hem de fikir olsun diye ekledim...
Siyah konusunda ayni fikirde degilim... Evet kusur kapatma ince gosterme konusunda belki, ama simdi oyle guzel renkler ve modasal anlamda modeller var ki, ten rengine gidecek bir renk bile cok hos olabilir, elbisenin kesimi ve vucuda oturusu da cok onemli.. Bence en guzeli begendigin bir kac magazayi simdiden gez, nasilsa bahar sezonu yeni acildi, bu sekilde bir elbise bulabilir nasilsa fiyati dusecektir o zamanda alabilirsin... Insallah gonlune gore bir elbise bulursun :34:

çok teşekkür ederim canım :16:

Seni anlıyorum, canlı ve kıpır kıpır birşeyler giymek istiyorsun.

canım bu giymek istediğin kıyafetler kendi vücut tipine uysa bile düğün ortamına uymaz..bu elbiseler daha çok balo,mezuniyet,parti gibi yerlerde giyilebilecek kıyafetler gibi geldi bana..

Ama princess7'nin yorumuna katılıyorum. Bu tarz kıyafetler düğün ortamına uymaz. Kaldı ki senin katılacağın düğün akrabanın değil.
Yakın akraban falan olsaydı, biraz daha kaldırabilir diyebilirdim.

İstersen bir de şu modellere bak, fikir olması açısından.
Debenhams ürünlerinden:
33679_053589908_LRG.jpg

20080404_008010634960_LRG.jpg

20080425_120010693881_LRG.jpg

abiyemodelleri24.jpg
attachment.php

debenhamselbisemodellero.jpg

$fffff.webp

bu tarz bişeyler deneyebilirsin belki az daha sadelerini..elbisede sade ol takılarda renkli kullan derim

33679_053589908_LRG.jpg

bu ikisi güzelmiş beğendim :16: ben de düşününce eklediğim tarzda kıyafetlerin abartılı olacağını düşünüp vazgeçmiştim isabetli olmuş :1: şöyle bişey düşünüyorum günlük sade ve şık
$%C3%87i%C3%A7ek-Desenli-Elbise-Modelleri3.webp zaten beni kimse kot pantolon dışında bişeyle görmediği için bu çok şık gelecek onlara :24::52:

33679_053589908_LRG.jpg

bu ikisi güzelmiş beğendim :16: ben de düşününce eklediğim tarzda kıyafetlerin abartılı olacağını düşünüp vazgeçmiştim isabetli olmuş :1: şöyle bişey düşünüyorum günlük sade ve şık
Eki Görüntüle 392106 zaten beni kimse kot pantolon dışında bişeyle görmediği için bu çok şık gelecek onlara :24::52:

Bence de, hem her daim özel veya sair günlerde kullanabileceğin kıyafetler bunlar.
Arkadaşlarınla bile yapacağınız bir toplantıda giyebileceğin tarzda, o yüzden ben de o elbiseleri çok beğendim :)
Bir de ayakkabı/çanta uydurmak çok daha kolay oluyor...
Ah gençlik ahhh (çok yaşım geçmiş olmasa da) ben bile özendim valla elbiselere :9:

İnşallah çok güzel olur ve güzel zaman geçirirsin... Şimdiden iyi eğlenceler...

Back
X