- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
doktora git tabiki
bi tavsiyem daha var kendimde uyguladım çok kişiyede tavsiye ettim herkes memnun kaldı
duş aldıktan sonra en son bitasın içine yarım fincan kadar sirke koyuyorum sonra tası yarısına kadar dolduruyorum saçımı en son bu suyla duruluyorum ve saç dökülmem durdu ve diplerden birsürü saç çıktı çabukda uzatıyo saçlarımı ve saçlarım daha parlak bakımlı duruyor
kuaförüm bile şaşırdı naptın saçlarına diplerden birsürü saç geliyor diye uygula derim
Sovr sirke kokmuyor mu saçlarında canım ? :26:
Kızlar bu konuyu buraya bilerek açtım çünkü bu gerçekten benim için bir dert oldu.
Bayadır dökülüyordu düğün stresindendir dedim heryere saçım düşer tokalarım obak obak. ve en son dün akşam duş sonrası saçımı havluya sarmıştım zaten banyo da bayağı döküldü bir de havluyu bir açtım ki saçlarım dolu dolu kendini bırakmış sırtım full saç saçımı geriye atmak için tutuyorum elime geliyo bikaç tel daha ve sonunda taradım gene aktı bayağı.
Kızlar gözlerim dolu dolu oldu artık o an.dedim hasta mıyım acaba ? Düğün stresi ve oruç mu acaba etkiledi bu derece bir de benim dudaklarım da sık uçuklar birşey mi eksik bilemedim. Kızlar aynı şeyi yaşayan var mı ve de saç ım için ne yapabilirm. Uzun ince - normal tel arası bişey.
yazıcaktım unutmuşum yazmayı , saç ıslakken kokuyor ama kuruyunca hiç koku kalmıyor
bikaç denemden sonra faydasını fark ediceksiniz zaten , mesela yapmaya başladıktan kısa süre sonra kuaföre föne gitmiştim ,
fönden sonra birsürü dik kısa saçlar vardı kafamda, kuaförde şaşırdı ne sürüyosun dipten saçlar geliyo dedi
haftada 2 kereden fazla uygulamayın yanlız, saç derisini kurutabilir
endokrine gidip hormonlarınıza baktırın.androjenik dökülme olabilir ve gerçekten kel kalabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?