• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünde set aldırsam mı yada ucuz inci seti nasıl temin ederim.

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
slm kızlar bugün de set almak için gezindik. tanıdığımız bir kuyumcu neden set alıyorsunuz bozduruken değeri çok kaybolur her zamanda takmazsın dedi. onun yerine bilezik aldır diyor. yada kolyeme uygun künye falan vardı onu set gibi yap kullan dedi. nişanlımla konuştuk o fikri bana bırakıyor 2.500 geçmesin diyorum ben baktığımız setler günlükte pek kullanışlı da değil. sonra aklıma inci srt almak geldi nasıl olsa gelinliğin üstüne takacağım dedim. gittik 1000 lirayı geçiyor fiyatı bir yerde biz yapıyoruz gümüş inci seti olur fiyat 400-500 iner dedi. 1000 liralıklarda altın kullanılıyormıuş. eve geldim nete baktım bazı sitelerde 100 liraya bile inci seti var şimdi sipariş edip alsam nasıl çıkacak bilmiyorum. sonra 1000 lira inci sete vermekte istemiyorum. 400 liralığın rengi tam beyaz değildi kırık beyazdı aceba öylemi yaptırsam. yada altın takı setimi alsam sizden fikir almak istedim. örnek resimde yüklerseniz iyi olur.

slm kızlar bugün de set almak için gezindik. tanıdığımız bir kuyumcu neden set alıyorsunuz bozduruken değeri çok kaybolur her zamanda takmazsın dedi. onun yerine bilezik aldır diyor. yada kolyeme uygun künye falan vardı onu set gibi yap kullan dedi. nişanlımla konuştuk o fikri bana bırakıyor 2.500 geçmesin diyorum ben baktığımız setler günlükte pek kullanışlı da değil. sonra aklıma inci srt almak geldi nasıl olsa gelinliğin üstüne takacağım dedim. gittik 1000 lirayı geçiyor fiyatı bir yerde biz yapıyoruz gümüş inci seti olur fiyat 400-500 iner dedi. 1000 liralıklarda altın kullanılıyormıuş. eve geldim nete baktım bazı sitelerde 100 liraya bile inci seti var şimdi sipariş edip alsam nasıl çıkacak bilmiyorum. sonra 1000 lira inci sete vermekte istemiyorum. 400 liralığın rengi tam beyaz değildi kırık beyazdı aceba öylemi yaptırsam. yada altın takı setimi alsam sizden fikir almak istedim. örnek resimde yüklerseniz iyi olur.

kesinlikle altın set aldır derim.cünkü altının her zaman adı var.incinleri artık pazar tezgahlarında bile bulabiliyoruz.

Altın set bence çok gereksiz birşey.

Sürekli kullanamıyorsun, satarken zarar ediyorsun falan filan.

Sen sadece düğünde gelinlikle birlikte takmak için birşey alacağım dersen inci setleri güzel oluyo uygunlarından al kullan.

Sonra da sürekli kullanacağın şeylerden oluşan bi altın set yap kendine olsun bitsin :)

Mutluluklar. :)

Son düzenleme:
İnci seti çok pahalı olmaz .
Babannem Arabistandan 200 liraya inci kolye getirmişti çok hoş .
Ben pek altın sevmem gelinliğin üstüne inci daha hoş olur .
Set olarak değil de yüzük kolye alırsan 300ü geçmez .

Altın set bence çok gereksiz birşey.

Sürekli kullanamıyorsun, satarken zarar ediyorsun falan filan.

Sen sadece düğünde gelinlikle birlikte takmak için birşey alacağım dersen inci setleri güzel oluyo uygunlarından al kullan.

Sonra da sürekli kullanacağın şeylerden oluşan bi altın set yap kendine olsun bitsin :)

Mutluluklar. :)

set su pahasına gıdıyor yıne sen bılırsın ama en ıyısı bılezık aldır

ne olur olmaz bozdurmak zorunda kalırsan bır acıgını kapatır.

Ben senin yerinde olsam satmaktan çok kullanmayı düşünürdüm.
Rabbim sattırmasın hiç kimseye de inşallah.
Set çok kullanamıyorum,inci severim ama o da sürekli boynumda olmaz.
Daha çok taşlı modeller seviyorum ben.

Ben senin yerinde olsam satmaktan çok kullanmayı düşünürdüm.
Rabbim sattırmasın hiç kimseye de inşallah.
Set çok kullanamıyorum,inci severim ama o da sürekli boynumda olmaz.
Daha çok taşlı modeller seviyorum ben.

öyle ama

ev vs. alırken sete para vermıyolar ama bılezıkler cok degerlı

altın seti sürekli takacağımı sanmıyorum. özel günlerde inci set daha şık durur gibi. altın set aldın mı bozdurmanında bir manası yok. rabbim darlık vermesin tabiki. biz ileride ev alırken faydası olsun diye bileziğe yüklendik. kuyumcu bizi biliyor o yüzden setleri çıkartmadı bile illa bilezik al diyor. bu arada şöyle bir öneride de bulundu. bana gelen 2. el altın takı setlerini hurdaya gönderiyorum keşke 2 gün önce gelseydiniz elimde 2 tane vardı. o setler hem daha uygun fiyatlı olur illa altın set istiyorsa onlardan al temiz setler dedi. aklımada yattı. 2500 luk set 2000 gelse ne iyi olur. satarsanız daha az değer kaybı olur dedi. adamı arayacağız elinde hurda varsa gidip bakacağız tabi bize göre tarzıma uygun olursa alırım. ama incide şart onuda uygun fiyatlı almalıyım.

ben arkadaştan aldım düğünde takmalık:) gereksiz gördüm çünkü bozduruken para etmiyor onun yerine bilezik istedim

Seti nasıl gördüğünüze bağlı.

Ben de yeni evlendim, bana göre bilezik satılabilir ama düğünümden bir parça hep bende kalsın, ne olsa satmayayım istedim.

Zarif, taşlı bir set aldım, küpeleriyle sadece. Bir de taşlı bilezik aldım set gibi oldu.

Ben özel zamanlada kullanma niyetlisiyim, her zaman da kalsın istiyorum. Bu da bir alternatif olabilir belki diye söylemek istedim.

günlük kullanabileceğin bir set alabilirsin sade birşey hem içinde kalmaz hemde uygun fiyatlı.

$pr_01_2794_max.webp$pr_01_2766_max.webp

Set çok gereksiz ama nasılsa olmazsa olmazlar listesine girmiş.
İnsanların zaten günlük kullanıdkları setlere hayretle bakıyorum bayağı bildiğin gerdanlık:9:
benim arkadaş da künyesiyle falan garip bir set takıyor sürekli çok da çirkin bence...
Bilezik almak daha mantıklı, ister bozdur peşinat yap, ister bozdur başka takı al...İnci setler de gayet zarif ve hemen her şeyle kullanılabiliyor. Güzel bir seçim olur bence ama altın olanının da bir anlamı yok,gümüşlü olanlar gayet uygun... Her kadının bir inci seti olmalı bence:16:

altın seti zaten kimse sürekli takmaz, ama alınır hem adettir, hemde ele güne karşı, hemde ileride torunlara kalır, hatıra antika olarak çok güzel bir anı bence.

Bence 2,5 binlik bir tane almalısın hem düğünde takarsın, hem bundan sonraki özel günlerde.

Back
X