Düğünde taciz ve yaptıklarım

ellenoraa007

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
21
28
3
35
Merhaba hanımlar..
Bugün düğünümüz vardi bir tanıdık evleniyor. Üstümde dizime kadar bir elbise vardi.. Her neyse. Düğünde görevli bir garson sürekli bana dokunmaya çalışiyordu. ilkinde ben yanlış anladim dedim, sustum. Ama sürekli tekrarlandi bu. Mesela masadan bardaklari alacak, omzuma dokunuyor. Halay çekerken arkadan birisine çarptim, arkamda bu varmiş. Kestirme düz bir yere gidecekken, illa ki yanimdan geçiyor, bacağıma dokunuyor. En son ikinci kez bacağıma dokundu. Ters bir bakiş attim buna. Aradan bir saat geçti, ben rahat değilim tabiiki. Yine bizim masaya geldi, bilerek ve kasten buna eminim, yere kolanin kapağını düşürdü. Yere doğru eğildi, ben sandalyede oturuyordum, bacağıma yine dokundu. Bu sefer kalktim yerimden, bak dedim eline koluna sahip çik. Bu da yanliş anladiniz efendim dedi, ama kizlar ben yanlis anlamadigima eminim. O sırada yan masadaki çarşafli kadin demesin mi, her yerin meydanda saçın sarı tabi ellerler. Terbiyesiz kadin deyip ona da bağirdim. Sonra düğün yerinden çiktim. Elim ayağim titriyor kizlar.. Açik giyinmek taciz için bir sebep sanki, ve bunu destekleyen de yine bir kadın.. Gerçekten insanlar çok cahil acımasiz..

Merhaba hanımlar..
Bugün düğünümüz vardi bir tanıdık evleniyor. Üstümde dizime kadar bir elbise vardi.. Her neyse. Düğünde görevli bir garson sürekli bana dokunmaya çalışiyordu. ilkinde ben yanlış anladim dedim, sustum. Ama sürekli tekrarlandi bu. Mesela masadan bardaklari alacak, omzuma dokunuyor. Halay çekerken arkadan birisine çarptim, arkamda bu varmiş. Kestirme düz bir yere gidecekken, illa ki yanimdan geçiyor, bacağıma dokunuyor. En son ikinci kez bacağıma dokundu. Ters bir bakiş attim buna. Aradan bir saat geçti, ben rahat değilim tabiiki. Yine bizim masaya geldi, bilerek ve kasten buna eminim, yere kolanin kapağını düşürdü. Yere doğru eğildi, ben sandalyede oturuyordum, bacağıma yine dokundu. Bu sefer kalktim yerimden, bak dedim eline koluna sahip çik. Bu da yanliş anladiniz efendim dedi, ama kizlar ben yanlis anlamadigima eminim. O sırada yan masadaki çarşafli kadin demesin mi, her yerin meydanda saçın sarı tabi ellerler. Terbiyesiz kadin deyip ona da bağirdim. Sonra düğün yerinden çiktim. Elim ayağim titriyor kizlar.. Açik giyinmek taciz için bir sebep sanki, ve bunu destekleyen de yine bir kadın.. Gerçekten insanlar çok cahil acımasiz..
Kimse bana kızmasın ama o kadının yaptığına İnan o garson olacak erkek müsveddesinden daha çok kızdım :sinirli:
Çıkamadık şu kafalardan yazıklar olsun ya
Senin çarşafına kimse karışmıyorsa sende kimseye karışamazsın
Tecavüze uğrayan bebelerde o zaman açık giyindikleri için buna maruz kalıyorlar di mi
Tüüüü sizin zihniyetinize :sinirli::sinirli:

Pislik herif ve geri kafalı kadın! Adamı keşke iyice rezil etseydin pislik ya sinirlendim!
Ben kadından dolayı garsona fazla yüklenemedim.. Kadına daha fazla sinirlendim aslında. Bilmiyorum. Şoktaydim.

senin de beynin lağım gibi seni ellemeleri lazım esas deseydin keşke

o adamı da mekan sahibine şikayet etseydin keşke.

valla ben olsam ellemeye kalkınca elini tutar bi tarafına sokardım ki bi kere herifin biri taciz etmişti tuttum elini geri bi büktüm 2 metrelik izbandut adam mal gibi kaldı. gözüm döndü az kaldı dövüyodum

judo mu öğrensek napsak ülke iyice m.ka döndü

Ortalığı karıştırmış olsaydın keşke ben olsam, ayyuka çıkarırdm bütün düğünü ... Kadının dediği tabiki de yanlış bişey ama bunu lütfen kapalı ve açık olarak nitelendirme. Tek başına mı gitmiştin düğüne ?
Yok ben yanliş anlattiysam kusura bakmayin, açik kapali diye insanlari asla ayirmam.. Ama eğer orda açik bir kadin olsaydi bana bunu diyebileceğini sanmiyorum.. inanin üstümdeki elbiseye defalarca baktim dizimde bir elbise, kollarim açikti sadece kalin askili. Çok açik değildi. Tek gitmiştim düğüne.

Saçın sarı :KK70: :KK70:
Ah bu teyzeler,değme komedyenlere taş çıkartırlar valla.
Beynini diktimin bağnazları.
Saçim siyah olsa kimse bana dokunmayacak sanki.. Artik insanlar öyle sapik ki, nefes alsin yeter modundalar .

Fake bir konu olduğu o kadar açık ki . Dizlerde elbise, sarı saç, çarşaflı kadın. !

Düğünden söz ediyorsunuz. Yüzlerce insan zaten abiye giyiyor.

Üstelik , bir yaptı ses çıkarmadım demişsiniz , burası daha ayıp. Dilini mi mumlamislardi.

Herneyse kibledim sizi.

senin de beynin lağım gibi seni ellemeleri lazım esas deseydin keşke

o adamı da mekan sahibine şikayet etseydin keşke.

valla ben olsam ellemeye kalkınca elini tutar bi tarafına sokardım ki bi kere herifin biri taciz etmişti tuttum elini geri bi büktüm 2 metrelik izbandut adam mal gibi kaldı. gözüm döndü az kaldı dövüyodum

judo mu öğrensek napsak ülke iyice m.ka döndü
Gerçekten o an düşünemedim. Şok olmuştum.

Yok ben yanliş anlattiysam kusura bakmayin, açik kapali diye insanlari asla ayirmam.. Ama eğer orda açik bir kadin olsaydi bana bunu diyebileceğini sanmiyorum.. inanin üstümdeki elbiseye defalarca baktim dizimde bir elbise, kollarim açikti sadece kalin askili. Çok açik değildi. Tek gitmiştim düğüne.
Hayır tatlım insanın zihniyeti bozuksa açık kapalı fark etmiyor emin olabilirsin yine aynı şeyi söylerdi var böyle kadınlar çünkü... Keşke susmak yerine karıştırmış olsaydın ortalığı! Kamera çekim yapmışsa yanına bırakma. Böyle pislikler bugün sana yarın bana öbür gün küçücük bebeye yapar ardina kalmasın

Kimse bana kızmasın ama o kadının yaptığına İnan o garson olacak erkek müsveddesinden daha çok kızdım :sinirli:
Çıkamadık şu kafalardan yazıklar olsun ya
Senin çarşafına kimse karışmıyorsa sende kimseye karışamazsın
Tecavüze uğrayan bebelerde o zaman açık giyindikleri için buna maruz kalıyorlar di mi
Tüüüü sizin zihniyetinize :sinirli::sinirli:
+1

Back
X