Düğünde takılan takılar hk.

caramino

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
161
6
116
Selam kızlar 6 temmuzda düğünüm var. Size bişey danışmak istiyorum düğünde takılan takıları ne yaptınız altın sonuçta evde bulundurmanın çok sakıncalı oldugunu düşünüyorum birde 1. katta oturacagız. nasıl daha iyi bir yatırım yapabiliriz yaşayıp deneyimi olan hanımlardan yardım istiyorum:) Çok Bişey takılmıcak ama bi daha hayatımızda o kadar birikmişimiz olabilecegini sanmıyorum.

Selam kızlar 6 temmuzda düğünüm var. Size bişey danışmak istiyorum düğünde takılan takıları ne yaptınız altın sonuçta evde bulundurmanın çok sakıncalı oldugunu düşünüyorum birde 1. katta oturacagız. nasıl daha iyi bir yatırım yapabiliriz yaşayıp deneyimi olan hanımlardan yardım istiyorum:) Çok Bişey takılmıcak ama bi daha hayatımızda o kadar birikmişimiz olabilecegini sanmıyorum.

fiziki altın olarak saklamak istiyorsan bankada kasa kiralayabilirsiniz
ya da altın yükselince bozdurup vadesiz altın hesabı açarak değerlendirebilirsiniz.

şimdiden düğününüz hayırlı olsun :34:

Şu an bizimkisi bankada kasada duruyor canım. Ev almayı düşünüyoruz, altın yükselince satmayı planlıyoruz. Bankaların altın hesabı uygulmasınıda pek beğenmedik. Kar etme olanığı pek yok gibi, o yüzden tercih etmedik.

Altın hesabı açıp bankaya yatırın en iyisi bu bence.
Şimdiden hayırlı olsun düğününüz :nazar:

Şu an bizimkisi bankada kasada duruyor canım. Ev almayı düşünüyoruz, altın yükselince satmayı planlıyoruz. Bankaların altın hesabı uygulmasınıda pek beğenmedik. Kar etme olanığı pek yok gibi, o yüzden tercih etmedik.
Önerebileceginiz bi banka varmı birde fiyatlarını merak ediyorum kasa kiralamanın teşekür ederim:)

bencede kasa kiralamak en iyisi
tutankamon nasıl erkek tarafı aldı ya bu ne zorbalık?
bize de fazla bişiy takılmadı bir kısmı ile borçları kapattık
setim ve 2 bileziğim var ev de saklıyorum napıyım
:31:

Altinlari bankaya götürmek mantıklı geliyor ama evde olmasi benim hayat güvencem gibi, en zor sartlarda kullanirim , bankada olursa paraya çevirir satar harcarım gibi geliyor. Emin olamıyorum o yüzden...

Back
X