• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünden önce boşanan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğün olmadan ayrılmanız daha mantıklı neden düğün olsun ki eğer düğün yaparsaniz daha çok yipranirsaniz böyle bitmesi daha kolay olur sizin için

Selam kızlar
Hiç böyle bi konu açacağımı tahmin etmezdim
Kime soracağımı bilemedim kendimi burada buldum
Nikah yapıp düğün olmadan boşanmaya karar veren var mı?
Ya da düğüne çeyrek kala bitiren?
Ya da düğünden hemen sonra ayrılan?
Çok mu zorlayıcı oluyor? Yaşayanlar etraftan gözlemleyenler anlatabilir mi rica etsem?
Benim bu konuya gelme sebebim ise; evlendiğim kişinin ailesine annesine karşı hiçbir şekilde laf iması bile yapmamama rağmen saygıda kusur etmememe rağmen annemi sevmiyorsun diye kafasında senaryo yazması. (Yalaka ağzı laf yapan iltifat eden bi insan değilim sadece içimde art niyet yok saygıda kusur etmem güleryüzlüyümdür) Ama düşündüm de bi ömür böyle geçmez herşeyde konuyu ailemi sevmiyorsuna getiren bir adamla geç de olsa yapamayacağımı anladım..

geçmiş olsun öncelikle ama gerek buradan okuduklarımız gerekse kendi sahit olduklarimiza bakilirsa bu konu evlelilik süresince hep sorun oluyor.
adam evleniyor ama bir anda annesi akrabalari kiymete biniyor ve aynı kiymeti seninde gostermeni bekliyorlar.
Dedigin gibi saygida kusur etmezsen dahi canim cicim olmadin diye suclaniyorsun.
surekli annesini arayip merak etmeni ilgilenmeni bekliyorlar, en az onun kadar ailesi ile iletişim kurmazsan sorumsuz bile oluyorsun :))
40 senelik evli de (annem) ayni dertten muzdarip 15 senelik evli de (ablam) 1 senelik evli bende de dert ayni 😀

geçmiş olsun öncelikle ama gerek buradan okuduklarımız gerekse kendi sahit olduklarimiza bakilirsa bu konu evlelilik süresince hep sorun oluyor.
adam evleniyor ama bir anda annesi akrabalari kiymete biniyor ve aynı kiymeti seninde gostermeni bekliyorlar.
Dedigin gibi saygida kusur etmezsen dahi canim cicim olmadin diye suclaniyorsun.
surekli annesini arayip merak etmeni ilgilenmeni bekliyorlar, en az onun kadar ailesi ile iletişim kurmazsan sorumsuz bile oluyorsun :))
40 senelik evli de (annem) ayni dertten muzdarip 15 senelik evli de (ablam) 1 senelik evli bende de dert ayni 😀
Ay cok meraklılarsa geri girsinler çıktıkları yere
Nefret ediyorum böyle adamlardan

Ailen arkanda bi boşanma davası canını biraz sıkar ama inan ohh be dersin sonunda.Emin ol aklına ayrılma geldiyse tak etmiştir. Düğün günü ayrilan cok düğün olmadan boşanan çok onemli olan senin hayatın.El alemi bos ver aklına bile gelmeyecek 1 ay sonra.Seninde canın en fazla 3 ay acır.

nikahı önceden kıyılan bir akrabamızın kınası olmuştu. hep birlikte hazırlandık düğüne gideceğiz. bi de duyduk ki düğün iptal. sebebini okuyunca şok olacaksınız; kpss tercihlerinde kızın ataması olmadığı için düğünü iptal ettiler. damat ben senin atanacağını düşündüğüm için evlendim diye bir laf etmişti sanırım. tercih sonuçları da kına gecesi günü açıklanmıştı.

daha sonra o kız atandı, çok başarılı bir hakimle evlendi, çocuğu oldu maşallah diyeyim ayakları yere basmıyor 🧿

çocuk da malum olaylardan içeri alındı. nasip.

nikahı önceden kıyılan bir akrabamızın kınası olmuştu. hep birlikte hazırlandık düğüne gideceğiz. bi de duyduk ki düğün iptal. sebebini okuyunca şok olacaksınız; kpss tercihlerinde kızın ataması olmadığı için düğünü iptal ettiler. damat ben senin atanacağını düşündüğüm için evlendim diye bir laf etmişti sanırım. tercih sonuçları da kına gecesi günü açıklanmıştı.

daha sonra o kız atandı, çok başarılı bir hakimle evlendi, çocuğu oldu maşallah diyeyim ayakları yere basmıyor 🧿

çocuk da malum olaylardan içeri alındı. nasip.
İğrenç. Neyse ki mutlu sonlu bitmiş. İçim soğudu.

5 sene içinde belli şartlarda evlilik iptali davası açabiliyorsunuz.
Bir araştırın derin.
Aşılamayacak sorunlar varsa bir ana kuzusu ile yol yakınken dönmek en mantıklısı.
Bir tanıdığım nikahtan sonra düğünden önce ayrılmakta karar vermişti. Anlaşmalı boşanma için 1 sene beklediler ve ayrıldılar
Şimdi başkasıyla evli ve de mutlu.

O kadar başın dik ve kararlısın ki hayran kaldım kendinizi ezdirmez dik duruşunuza.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Çok mutlu olucaksınız inanın. Ben inanıyorum. 🙏🏼🌸
İnşallah canım Allah razı olsun ⚘

Ben de dügün olmadan bosananlardanim, bastan belliydi ama iste o gönül ferman dinlemiyor ya, hatta nikahtan önce ciddi acabalarim vardi konu acmistim, burdaki hatunlar yapma etme dedi, dinlemedim, sonuc dügünden önce ayrilik... simdi iyiyim 3 yil gecti hayatima girenler oldu, ben bile unuttum basimdan böyle bi sey gectigini, zaman her seyin ilaci

İnan hiçbir şey istemedim
Sana baştan itibaren anlatsam oha ne masrafsız gelinmişsin derler
Nişan oldu nikah oldu saç makyaj kendim yaptım o pahalı çiçeklerden aldırmadım 100 200 tlye. 20 tllik çiçek alıp evde süsledim ve daha bi sürü şey.. istemedim ya kötü gelin oldum işte
Biz niye böyleyiz. Ne gerek var kendini bu kadar hırpalamanın. Sanki hayra geçiyor. Sonunda nasıl olsa o halleder, sesini çıkarmaz, razı olur deniliyor hakkımızda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X