Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şey için geç değil. Madem bu kadar mutsuzsun, bari nişanlınla ciddi ciddi konuş. Evliliğe kafanda bu pişmanlıkla başlama.beyefendi o kadar yıl bu konuları bana açmadı, nişanlılığın ilk zamanlarında da uzak şehirlerde yaşadığımız için pek tanıyamadım aileyi, bunlar şimdi çıktı.. herşey hazır; ev, düğün yeri, eşyalar.. artık geri dönüş yok gibi aslında
artık anladğım şey ve herkese tavsiyem; eşin ailesini tanımadan kesinlikle evlenilmemeli.
doğulu değilim ama bizde de vardır,davetler gezmeler.herkese meraba kısa zaman sonra düğünüm var ve otobüsle 10 saat uzaklıkta farklı bir ile gelin gideceğim . Nişanlımla 4 yıldır tanışıyoruz ve her ilişkide olduğu gibi biz de problemler yaşadık ama sevgimizden dolayı hepsinin üstesinden geldik ama araya aileler girince işin rengi değişti. Ben izmirliyim o da doğu anadolu lu. benim ailem bana hiç karışmaz ve baskı yapmaz. ama onlarda gördüğüm kadarıyla erkekler her akşam ve hafta sonu evde ve sürekli hizmet bekliyorlar ayrıca bugün bir yakınları onlardaysa yarın onlar akrabalarına gidiyorlar bu kadar akraba gezmesi olan ve aile düşkünü insanlar görmedim. nişanlım düğünden sonra bütün akrabalarımızı vaktini sen nasıl uygun görürsen yemeğe davet etmemiz gerekir dedi, şaşkınlık içinde kaldım. her akşam farklı bir akraba ve ailesi..bizde sadece evli çift davet edilir. ayrıca birsürü bana çok tuhaf olan farklı kültürleri var evimiz ailesine yakın olacak. şimdiden evlilikten soğudum
sorum; sizin yöresel geleneklerinizde de bu tarz gezmeler var mı eğer varsa nasıl baş ettiniz veya tavsiyeleriniz varsa almak isterim. bir de k.v. herşeye hevesli, beni sürekli oturmaya ve gezmeye çağıracak gibi, araya nasıl mesafe koyabilirim. şimdiden teşekkürler
Hayır Erzurumlu :)Acaba sivaslımı damat bey
Evet canım onlarda çok birbirine bağlıdır aslında güzel yanlarıda var ama maalesef çoook yorucu alışman biraz zaman ister.Hayır Erzurumlu :)