Düğünden sonra saç makyajı nasıl hallediyoruzz ??

if1905

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
43
7
30
kızlarr cok düşünüyorum düğün olacak eve gidicez ya da otele. sonra o saç açılacak mı makyaj cıkacak mı ve ben yıkanmakta istiyorum temiz temiz olsun istiyorumm.. Nasıl yapıcaz bilgisi olan var mıı o_O :confused:

;
kızlarr cok düşünüyorum düğün olacak eve gidicez ya da otele. sonra o saç açılacak mı makyaj cıkacak mı ve ben yıkanmakta istiyorum temiz temiz olsun istiyorumm.. Nasıl yapıcaz bilgisi olan var mıı o_O :confused:

Bu cok zor bİr sey degilki gececeksin ayna karsisina alacaksin eline makyaj temizleme malzemelerini veya 1 paket islak mendil :)) bir guzel siliceksin sonra sacini bozup dogru banyoya salonda hoplayip ziplanicak oyniycaksin terliyceksin dogal olarak eve gelince oyle o halde direkt olmaz o is...

bende eve gelince önce üsütünü çıkarmaya yardım etmişti: tek başına zor olurdu yoksa :KK22:
sonra o bişeyler almak için dışarı çıktımıştı.. bende o aradan duşumu alıp, namazımı kılmıştım..
o yanındaysa da (otel mesela) yine yardım etsin sana sonra da hoop banyo.. :KK6::KK6:
kesinlikle o ter ve dolu makyajla olmasss... :KK57::KK57:

hehe taze gelinden öneriler vol. 1 iki hafta oldu evleneli hemen alayım sazı elime... bir kere düğün sonrası accaip yorgun oluyorsunuz tabanlarınız zonkluyor gün boyunca terlemiş oluyorsunuz açıkcası kimsenin aklına ilk etapta romantizm ve sevişmek gelmiyor şu üstümüzdeki ğırlıktan kurtulalımdan başka birşey düşünmüyorsunuz. biz eve girdik önce eşim üstünü değişti onunki kolay diye. sonra benim gelinliği çıkarmama yardım etti. sonra birlikte kafamdaki zibilyon tane toka ve firketeyi söktük sonra duşa girdik ( ayrı zamanlarda tabe :) ) ben makyajımı duşta çıkarttım. sonra uyumamışız resmen bayılmışız yorgunluktan saatin sesine uyandık :)
böyle yani :)

Valla ben sacimdaki 100 firkete ve tel tokasini cikardim. Sonra geceligimi giydim. Tv karsisina gectim. Film izlerken öpüşüp koklastik. Sonra uyuduk. Malum işi yapmadik. Regldim :KK70:

X