dugune 1 ay kala.....

Erkeklerin beyni bizimki gibi çalışmıyor maalesef. Yani "beni arama" dediğinizde siz "ara beni eşek herif özür dile hem de 30 kere ara ben açmam.. ama olsun sen ara" demek istediniz muhtemelen ama o tam anlamıyla "beni arama" olarak algıladı, aramıyor.
Birde yapmayın gözünüzü seveyim, pire için yorgan yakmayın inada bindirmeyin..uykusuz kalmayın bu yüzden. Güzel güzel konuşun madem kıskanıyorsunuz açık açık söyleyin ama onu bile söylerken sevimli olun "tontiğim gitme öyle hatunun evine, kıskanırım ben" diyin. Direkt dırdıra bağlamayın olayı bacılar! Hormonlarınıza sahip çıkın. İsterseniz blöf yapın ama adam resti çekerse o zaman "depresyondayım" diye başlık açmayın yakın zamanda? Ki ben olsam çekerim resti " bizim hatun şu mubarek ramazan gununde bir ramazan kolisi taşıdım diye beni şimdiden boşadı nasıl olacak ömür boyu evlilik" diye düşünür insan...
Ara kardeş sevdiceğini iki ay sonra oturup bizim adam bir hatuna yardım olsun diye ramazan kolisi taşıdı, ben de yüzüğü attım diye 7 sülalene nasıl nişanı attığını anlatırken bu yaptığının aslında nasılda gereksiz bişi olduğunu düşünürken bulma kendini...

Erkeklerin beyni bizimki gibi çalışmıyor maalesef. Yani "beni arama" dediğinizde siz "ara beni eşek herif özür dile hem de 30 kere ara ben açmam.. ama olsun sen ara" demek istediniz muhtemelen ama o tam anlamıyla "beni arama" olarak algıladı, aramıyor.
Birde yapmayın gözünüzü seveyim, pire için yorgan yakmayın inada bindirmeyin..uykusuz kalmayın bu yüzden. Güzel güzel konuşun madem kıskanıyorsunuz açık açık söyleyin ama onu bile söylerken sevimli olun "tontiğim gitme öyle hatunun evine, kıskanırım ben" diyin. Direkt dırdıra bağlamayın olayı bacılar! Hormonlarınıza sahip çıkın. İsterseniz blöf yapın ama adam resti çekerse o zaman "depresyondayım" diye başlık açmayın yakın zamanda? Ki ben olsam çekerim resti " bizim hatun şu mubarek ramazan gununde bir ramazan kolisi taşıdım diye beni şimdiden boşadı nasıl olacak ömür boyu evlilik" diye düşünür insan...
Ara kardeş sevdiceğini iki ay sonra oturup bizim adam bir hatuna yardım olsun diye ramazan kolisi taşıdı, ben de yüzüğü attım diye 7 sülalene nasıl nişanı attığını anlatırken bu yaptığının aslında nasılda gereksiz bişi olduğunu düşünürken bulma kendini...

kesinlikle katılıyorummmm:ssz:

"tontiğim gitme öyle hatunun evine, kıskanırım ben" diyin bayıldım ben bu cümleye :16::16:

benim arkadaşım düğününe bir ay kala maddi konulardan tartışırken nişnalısına bitti dedi
teli kapadı nişanlısıda bir daha ne teli açtı nede geri döndü :(((
sonradan çok üzüldü pişman oldu ama işişten geçti
yapmayın arama bir daha bitirdim boşanalım gibi kelimeleri kullanmak bukadar basit olmamalı

sen şimdi bu adama bir haftadır neden aramıyorsun hiçmi vijdanın yok desen
oda sana sen arama dedin der çıkar işin içinden

ohoo öyle beni arama dedi diye aramayıp bitiricekse zorrr. Ben nişanlıma yani şimdiki eşime çok demişimdir arama diye, bu onu sevmediğim ayrılmak için midir hayır tabiki, evleneceğim insan sonuçta tanımıyor mu, ne demek istediğimi bilmiyormu. Kaç yıllık ilişkiymiş bide. Bu zamana kadar hiç mi tartışmadınız , hiç mi sinirlenip arama demediniz.

Her erkeğin yapısı farklı ben de nişanlıyken çok bitti yeter arama dedim benimki hep arardı ama
düğüne az kala bir kez bi aramadı şaştım kaldım ben yazdım ne yapmaya çalışıyorsun diye..
Demiştiki neyi bitiryosun sen devamlı bitti bitti al bitsin madem bu ne ya evlenincede habire
boşancak mısın sen diye çemkirmişti hiç beklemiyordum şok olup kalmıştım:17::9:
Kolay kolay arama dememek lazım sanırım bi yerden sonra bıktırıyor kızlar:ssz:
Tartışma sebebinde sen haklısın bence ama işte ben de senin gibi bir tarz takınırım hemen
höyt hayt diye girerim olaya:9: ama benim de bir arkadaşım var pek işvelidir beni çok eleştirirdi
adama çıkışcağına damardan gir derdi yukarıdaki arkadaşa katılıyorum tontiğim yapma etme
kıskanırım diye yaklaşmak gerekiyor:17:

Demekki kız git at kendını camdan dese e sen at dedın bende attım mı dıyecektı..

Erkekse erkek, trıp atmasın,hayret bi,şey:ssz:

bunun erkeklikle bir alakası yokki
ayrıca trip atmak sadece kadınlaramı mahsus
nişanlısı ona aynı şeyi yapsaydı
arama beni bir daha deseydi
kendisi ararmıydı acaba
verdiğiniz örnek çok uç bir nokta
tartışma konusunda kendine göre haklı olabilir
ama bunu söyleyiş tarzı önemli
nişanlısını şu anda bana güvenmiyor demekki diye düşünmüş olabilir

benim arkadaşım düğününe bir ay kala maddi konulardan tartışırken nişnalısına bitti dedi
teli kapadı nişanlısıda bir daha ne teli açtı nede geri döndü :(((
sonradan çok üzüldü pişman oldu ama işişten geçti
yapmayın arama bir daha bitirdim boşanalım gibi kelimeleri kullanmak bukadar basit olmamalı
Ben de tam bundan korkuyorum konu sahibi adına.Çünkü hala seviyor.
Bence arayınca hiçbir şey olmamış gibi hazırlıklara devam edecekler.

Ben de tam bundan korkuyorum konu sahibi adına.Çünkü hala seviyor.
Bence arayınca hiçbir şey olmamış gibi hazırlıklara devam edecekler.

inşallah iyi olur onlar için
gerçi böylede dememek lazım
her zaman hayırlısı olsun demek gerekiyor
nişanlısından ayrılan arkadaşım şu anda çok mutlu
hatta allahın sevgili kuluymuşum ben diyor
hayırlısı neyse o olsun

sana tabi iyi davranmayacak adamın cebinde para kalmıyor annesi kesin seni karalıyordur sen herşeyin markalısını isteyince erkekler beleşten kadına sahip olmak ister
acıma kız , gönlünden ne geçiyorsa aldır ucuza kapatmasınlar , daha şimdiden erkek nazı mı çekiyorsun, ay bendede düğüne ertelemek istemişlerdi kaynana para harcamamaktan yanaydı bende plan uyguladın nişanlıma dedim ki 6 ay içinde evlenemiyorsak yüzüğü atarım haberin olsun dedim sonra düğün hazırlıklar hızlandı eğer 6 ay sonra evlenemesek babamın nişanı bozacağını ekledim , bunlar bir telaşa düştüler ben niye üzüleyim onlar üzülsün ama dimi?!kızlar akıllı olun

sana tabi iyi davranmayacak adamın cebinde para kalmıyor annesi kesin seni karalıyordur sen herşeyin markalısını isteyince erkekler beleşten kadına sahip olmak ister
acıma kız , gönlünden ne geçiyorsa aldır ucuza kapatmasınlar , daha şimdiden erkek nazı mı çekiyorsun, ay bendede düğüne ertelemek istemişlerdi kaynana para harcamamaktan yanaydı bende plan uyguladın nişanlıma dedim ki 6 ay içinde evlenemiyorsak yüzüğü atarım haberin olsun dedim sonra düğün hazırlıklar hızlandı eğer 6 ay sonra evlenemesek babamın nişanı bozacağını ekledim , bunlar bir telaşa düştüler ben niye üzüleyim onlar üzülsün ama dimi?!kızlar akıllı olun

malesehf herkesde işlemiyor bu kadar kolay
arkadaşımın babasıda eğer sizi borçla harçla evlendirirlerse
düğün günü bile olsa seni çıkarmam evden dedi
ama yinede nişanlısını ailesi elini cebine atmadı
nişanlısı kredi çekelim alalım herşeyi dedi
hatta annesinin babasının düğünde giyeceği kıyafete kadar :53:
arkadaşımda madem öyle bende beşi biryerde istiyorum demiş
vay efendim nasıl istermiş kıyamet koptu kızda tamam bitti demiş kapamış
teli

malesehf herkesde işlemiyor bu kadar kolay
arkadaşımın babasıda eğer sizi borçla harçla evlendirirlerse
düğün günü bile olsa seni çıkarmam evden dedi
ama yinede nişanlısını ailesi elini cebine atmadı
nişanlısı kredi çekelim alalım herşeyi dedi
hatta annesinin babasının düğünde giyeceği kıyafete kadar :53:
arkadaşımda madem öyle bende beşi biryerde istiyorum demiş
vay efendim nasıl istermiş kıyamet koptu kızda tamam bitti demiş kapamış

teli
evleneceğin erkeğin parası olacak yoksada biriktirsin kızı çok sevseydi olurdu isteği , iyi olmuş kızın evlenmemesi , parasız adam gereksiz adam , evlilik sevgili olmaya benzemez

çok şey gerektiriyor , adam olmak kolay değil , zaten etrafta olanda çok az zamane erkeği kadını sömürüyor , ev işi yapmıyor meslek ya yok yada boktan

böyleler evlenmesin ya , daha hayırlı olur ,bence!!!

valla bu konuda siz suçlusunuz. onu zan altında bulunduracak cümleler kullanmışsınız..birde kavga edip trip atıp beni arama demişssiniz. ben erkek olsam bende aramazdım.erkek her an alttan alacak diye bir durum yok.. 1 bardak sudan fırtına koparmışssınız..birde gelip nişanlınızmı alttan alacak... haklı oldugu bir konuda bile alttan alacaksa ömür boyu bir ızdırap yaşamayı göze alamıyor demekki...
.1 hafta boyunca onun aramasını bekleyeceginize bu zamana kadar siz bir adım atmalıydınız..
evlilik öncesi sizinde onunda stresleri olabilir. ama birbirizden soğumaya neden olacak kaprisler, küskünlükler yaşamamanız gerek...
olayı nasıl bozduysan toparlamakta sana düşüyor.. öyle rest falan çekecek haklılık durumunda değilsin... keskin sirke küpüne zarar....

Son düzenleme:
Back
X