• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 1 gün kala ayrılmak ne acı ..acım dinermi ?

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim :((
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorum :( herkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama :((

Allah yardımcın olsun canımm şimdi kim ne dese boş genelde herkes aynı şeyleri söyler..
Demek ki hayırlısı böyleymiş gönlünü ferah tutmaya çalış dua et.

Bunu yapacak kadar karaktersiz bir insanla yuva kurulmazmış .
Şükret canım .
Elbet diner bu acılar .

gerçekten evlenip boşanmaktansa böylesi bir nebze daha iyi inan şuan düğünüme bir gün kalan güne dönsem bende evlenmezdim:((çünkü değişmeyen adam değişmiyor dul olmamak içinde daha çok sineye çekiyorsun tepene biniyor

canımm Allah yardımcın olsun, ama dışardan bakan birisi olarak, senin için en iyisi olmuş..sen belki göremiyordun, toz pembe geliyordu herşey..uzağa giderim sorun yaşamam seviyorum diye düşünüyodun.ama inan ilerde çok büyük sorunlar yaşicaktın..annesi 1gün kala ayırmışsa seni nişanlıyken bile kabullenmemışse en iyisi olmuş be canım, şimdi geriye onu unutmak ve sadece dua etmek kalıyor.bak bu mübarek günlerde kabul olmicak dua yok.ilerde karşına çok iyi bir insan çıkmıcagını bilemezsin değil mi? belki ailesi seni kendi kızları gibi görecek? çok mutlu olabilirsin..bu senin elinde canım..

Hiç mi acımadı acaba bu kadar zamandır, bunlar da erkek diye dolanıyor ortada!
ama sen hiç üzülme boşver, senin ahını aldı onlar bundan sonrası Allah'a kalmış...
demek ki senin hakkında hayırlı insanlar değillermiş, seni haketmemişler demek ki...

herşerde bir hayır vardır derler. Hayatım alt üst oldu derler ama belkide hayatınn altı üstünden iyidir :34:
bu kadar karakters,z biriyle evlensen emin ol evlendiğine pişman olucaktın şimdi çok canın yanıcak ama geçicek. o adamdan nefret et güzel şeyleri değil sana yaptığı bu zalimce kötülüğü düşün. herşey insanlar için bizim için toparlanmaya çalış olurmu :31:

düğüne 1 gün vardı evet:( nişanlım ertesi gün yani düğün günü mesajlar attı ben sinirliyken alttan alsan nolur diye küfür eder gibi :((((

çok ağır canım seni anlayabiliyorum ama onda azcık bi cesaret olsa annesine aratmaz kendi arardı evlenincede aynısını yapardı bu ana kuzusu belliki...bırak gitsin rabbim ona huzur vermez...

canımm Allah yardımcın olsun, ama dışardan bakan birisi olarak, senin için en iyisi olmuş..sen belki göremiyordun, toz pembe geliyordu herşey..uzağa giderim sorun yaşamam seviyorum diye düşünüyodun.ama inan ilerde çok büyük sorunlar yaşicaktın..annesi 1gün kala ayırmışsa seni nişanlıyken bile kabullenmemışse en iyisi olmuş be canım, şimdi geriye onu unutmak ve sadece dua etmek kalıyor.bak bu mübarek günlerde kabul olmicak dua yok.ilerde karşına çok iyi bir insan çıkmıcagını bilemezsin değil mi? belki ailesi seni kendi kızları gibi görecek? çok mutlu olabilirsin..bu senin elinde canım..

aminn inşallahh..çok duaya ihtiyacım var..

Küfür etmemek içten değil böylesine mübarek gün:47::47::47: Geçecek tatlım biliyorum canın çok yanıyor ama geçecek

Hiç mi acımadı acaba bu kadar zamandır, bunlar da erkek diye dolanıyor ortada!
ama sen hiç üzülme boşver, senin ahını aldı onlar bundan sonrası Allah'a kalmış...
demek ki senin hakkında hayırlı insanlar değillermiş, seni haketmemişler demek ki...

bende o beni benden daha cok seviyor her gittiğimde o geldi diye düşnürken adam bir gün kala istemiyorum diyor..şoktayım şokum hala geçmedi..vicdanı sızlıyormudur acaba ..çok düşkündük birbirimize ayrılık hiç yaşamadık küsüp ertesi gün barısırdık :((anlam veremiyorum..annesi son anda vazgeçirdi eminim..o da annesini dinledi..düğün günü sabah arayıp sende şöyle bçyle yapsaydın diyebilen karaktersizzz

Bu pek alttan alınacak birşey değil. Hani demiş ya kızgındım ne olurdu alttan alsan diye. Neyi alttan alması, bu alttan alınacak bir şey değil ki. Evlenseydiniz de hep sen mi alttan alacaktın? Boşver. Her şeyde bir hayır vardır. Şu an sen göremiyorsun ama ilerde iyi ki olmamış dersin.
Annesinin yaptığı da çok terbiyesizlikmiş. Madem istemiyordu o zaman ne diye gelip seni istedi, bu zamana kadar nerdeydi de son günü bekledi. Oğlu da adam değilmiş ki siz istemeseniz de ben evleneceğim, seviyorum diyememiş. Başka şehirler de olsanızda bu sorunlar hiç bitmezdi inan. İyi ki olmamış. Kaybeden sen değil, o olmuş.
Geçmiş olsun.

Nasıl yani? Dugune bir gün kala demek, düğünden sonra yaşayacağıniz evin hazır olması demek..gelinliginizin, davetiyelerin, dugun, nikah salonunun...isin manevi boyutu ap ayri söz bulamıyorum..peki ya bu hazırlıklar ne oldu?

Nasıl yani? Dugune bir gün kala demek, düğünden sonra yaşayacağıniz evin hazır olması demek..gelinliginizin, davetiyelerin, dugun, nikah salonunun...isin manevi boyutu ap ayri söz bulamıyorum..peki ya bu hazırlıklar ne oldu?

herkesi aradık düğün iptal oldu diye..o can havliyle unuttuklarımız düğün salonunda eve geldiler noldu neden diye :(((düşünmek dahi istemiyorum.. hepsini gönderdik aldıklarının toplasan 3 poşet..

Bu pek alttan alınacak birşey değil. Hani demiş ya kızgındım ne olurdu alttan alsan diye. Neyi alttan alması, bu alttan alınacak bir şey değil ki. Evlenseydiniz de hep sen mi alttan alacaktın? Boşver. Her şeyde bir hayır vardır. Şu an sen göremiyorsun ama ilerde iyi ki olmamış dersin.
Annesinin yaptığı da çok terbiyesizlikmiş. Madem istemiyordu o zaman ne diye gelip seni istedi, bu zamana kadar nerdeydi de son günü bekledi. Oğlu da adam değilmiş ki siz istemeseniz de ben evleneceğim, seviyorum diyememiş. Başka şehirler de olsanızda bu sorunlar hiç bitmezdi inan. İyi ki olmamış. Kaybeden sen değil, o olmuş.
Geçmiş olsun.

istemeye istemeye geldiler hissettik biz hep ama sevgimizin agır bastıgını düşünüyodum..yanılmışım..gönderdiğimiz bohçaı begenmedikleri için bitti sebep bu ..bahaneleri hep hazırdı kadının..bitti gitti inanamıyorummmm

Soğuduğunu annesine söyletecek kadar alçak bi adammış zaten. Sırf bu davranışına bakarak notu verilir. Sevmekse başkasını da sever, aşık olursun. Sadece sabretmen lazım. Ben evlenip ömür boyu acı çekmektense aşk zamanla dinecek aşk acısını yeğlemeni öneririm.

Back
X