• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 1 gün kala ayrılmak ne acı ..acım dinermi ?

Cok üzüldüm kuzum yaptkları yanlarına kalmaz asla merak etme. Ilerde senin yüzun gülerken o yaptığının pismanligi ile kavrulcak hiç merak etme. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah'n izniyle atlatırsın inş..

Seveceksin, bir gun her seyi unutturacak birisi gelecek.:34:

Cok üzüldüm kuzum yaptkları yanlarına kalmaz asla merak etme. Ilerde senin yüzun gülerken o yaptığının pismanligi ile kavrulcak hiç merak etme. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah'n izniyle atlatırsın inş..

Allah razı olsun ins..ahim birakmiyo zaten eminim hissediyorumki ..bugundegordum pisman oldugunu ..

Üzüldüm ama şundan eminim ki böylesi senin için milyon kat daha iyi olmuş. Rabbim öyle birini çıkarsın ki karşına onunla evlenmedigin için şükürler et. Hem yazıyor demişsin geri dönmek mi istiyor?

'Anne olmak istiyorum'

Zaman herşeyin ilacı derler ya gerçekten öyle zamanla neler neler unutuluyor.Şu an belki üzülüyorsun evet ama kim bilir belki ileride olmadı iyi ki diye şükredeceksin bu olaya.Hakkında hayırlısı olsun.Seni yarı yolda bırakana hem de bir gün kala bırakana esasen üzülmene bile değmez

Üzüldüm ama şundan eminim ki böylesi senin için milyon kat daha iyi olmuş. Rabbim öyle birini çıkarsın ki karşına onunla evlenmedigin için şükürler et. Hem yazıyor demişsin geri dönmek mi istiyor?

'Anne olmak istiyorum'

aminn..ayrildiktan 2 aysonra dedimki Allah im sen daha iyisini bilirsn..ve o zaman şükrettim.evet Allah in cezasi geridonmek istiyor

Zaman herşeyin ilacı derler ya gerçekten öyle zamanla neler neler unutuluyor.Şu an belki üzülüyorsun evet ama kim bilir belki ileride olmadı iyi ki diye şükredeceksin bu olaya.Hakkında hayırlısı olsun.Sni yarı yolda bırakana hem de bir gün kala bırakana esasen üzülmene bile değmez

bend oyle diyerek ayakta kaldim zaten..

inss..kimseye guvenemiyorum sevemiyorum..kac ay gecti

Kolay değil tabi güven problemi yaşaman da gayet normal canım tatsız üzücü bir durum sonuçta ama bu günlerde geçecek öyle düşün ve toparlanmaya çalış.
Her ne kadar bu süreçte zaman da önemliyse bir o kadar da sen de önemlisin yani senin de çabalaman önemli bu süreç içerisinde.

Kolay değil tabi güven problemi yaşaman da gayet normal canım tatsız üzücü bir durum sonuçta ama bu günlerde geçecek öyle düşün ve toparlanmaya çalış.
Her ne kadar bu süreçte zaman da önemliyse bir o kadar da sen de önemlisin yani senin de çabalaman önemli bu süreç içerisinde.

yokunuttum sayilir zaten..kimseye inanmiyorum guvenemiyorum o uzuyo beni

yokunuttum sayilir zaten..kimseye inanmiyorum guvenemiyorum o uzuyo beni

Onun için de zaman gerekli canım ya elbet birisi çıkacak ve güveneceksin sen de böyle bir şey lursa da iyice tanımaya çalışmalısın.

Onun için de zaman gerekli canım ya elbet birisi çıkacak ve güveneceksin sen de böyle bir şey lursa da iyice tanımaya çalışmalısın.

hemen pes ediyorum biriyle gorusunce.yok olmaz diyorum ve olmuyoda..

2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim :((
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorum :( herkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama :((

Allahım olacak şey değilll kim yapabilir böyle bir şeyyiii. Bütün emekler kayınvalideden çıktıysa eminim döner dolaşır bu mutsuzluk onu bulur. Allah hiç kimsenin yanına bırakmıyor yaptığını. Yarına bırakır ama yanına bırakmazzz.

Allahım olacak şey değilll kim yapabilir böyle bir şeyyiii. Bütün emekler kayınvalideden çıktıysa eminim döner dolaşır bu mutsuzluk onu bulur. Allah hiç kimsenin yanına bırakmıyor yaptığını. Yarına bırakır ama yanına bırakmazzz.

valla ins bulurlar..eminim birakmicak rabb i

Back
X