• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 1 gün kala ayrılmak ne acı ..acım dinermi ?

Allahım olacak şey değilll kim yapabilir böyle bir şeyyiii. Bütün emekler kayınvalideden çıktıysa eminim döner dolaşır bu mutsuzluk onu bulur. Allah hiç kimsenin yanına bırakmıyor yaptığını. Yarına bırakır ama yanına bırakmazzz.

Olumsuz,karamsar yaklaşma canım en başta elbette olacak ama demek ki zamanı var.Pes etme de.

1,5yil olcak nerdeyse.uzunbi sure degilmi sizce :(

Canim uzuldugun seye bak, yat kalk dua et ki boylr bi insanla evlenip cocuk yapmamissin.suan tabiki uzgunsun kirginsin nornal bøyle hissetmen ama gercek yuzunu son anda gøstermesi senik icin buyuk avantaj....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim uzuldugun seye bak, yat kalk dua et ki boylr bi insanla evlenip cocuk yapmamissin.suan tabiki uzgunsun kirginsin nornal bøyle hissetmen ama gercek yuzunu son anda gøstermesi senik icin buyuk avantaj....

kimselere guvenemedigim icin uzuluyorum..yoksa bi okalsa yine dönüp bakmam

1,5yil olcak nerdeyse.uzunbi sure degilmi sizce :(

Canım öyle düşünme şimdi kendini de sıkma illa olacak diye çok uzun süre oldu diye ne de güven problemi olsun zamanla geçecek bunlar ve mutlu olacaksın buna inanmalısın.

Zamani gelecek karsina oyle birisi cikacakki tum yasadiklarini unutturup seni el ustunde tutacak yeterki sen inan ve Allaha guven... Yaralarinin kabuk baglamadini bekle sadece....

Her şeyin bir zamanı var, isterse 10 yıl geçsin. Hiç bir şey bazılarını Allaha havale etmek kadar rahatlatmıyor insanı.

Canım öyle düşünme şimdi kendini de sıkma illa olacak diye çok uzun süre oldu diye ne de güven problemi olsun zamanla geçecek bunlar ve mutlu olacaksın buna inanmalısın.

yavas yavas alistirmaya basladim kendimi evlilik yoktur belki kaderimde diye

yavas yavas alistirmaya basladim kendimi evlilik yoktur belki kaderimde diye

Kesinlikle böyle düşünme canım kendini bu şekilde yıpratma.Zamanı gelince sen de mutlu olacaksın bence böyle düşünerek kendini iyileştirmeye çalışmalısın.

Zamani gelecek karsina oyle birisi cikacakki tum yasadiklarini unutturup seni el ustunde tutacak yeterki sen inan ve Allaha guven... Yaralarinin kabuk baglamadini bekle sadece....

guzel dualarin icin cok sagol..Rabb im seninde gonlune gore versin

2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim :((
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorum :( herkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama :((

Bütün olanlarin en büyük tesellisi bu olsun. O adam Kilimli ucube ömrü billah mutlu olamaz. Sevene gozyasi cektirenin asla yüzü gülmez emin ol. En basiti Esim bile beni uzse aglasam hic ah etmem beddua etmem ama Rabbim Buyum mutlaka isleri ters gider. Hic canini sikma Rabbimin sevgili kuluymusun bence tatlim. Gidene byee gelene hay hay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim :((
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorum :( herkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama :((

Bütün olanlarin en büyük tesellisi bu olsun. O adam Kilimli ucube ömrü billah mutlu olamaz. Sevene gozyasi cektirenin asla yüzü gülmez emin ol. En basiti Esim bile beni uzse aglasam hic ah etmem beddua etmem ama Rabbim Buyum mutlaka isleri ters gider. Hic canini sikma Rabbimin sevgili kuluymusun bence tatlim. Gidene byee gelene hay hay

buna eminim zaten.vicdani hic rahat degil cok mutsuz oldugunu hissediyodum dunki mesajinda emin oldum artık.dualarim kabul oldu.bundan sonra o na karsi tutumum nasil olmali sizce? hic cevap yazmadim ..zaten asla olmaz ama yqzip rahatlasammi ?

aminn..ayrildiktan 2 aysonra dedimki Allah im sen daha iyisini bilirsn..ve o zaman şükrettim.evet Allah in cezasi geridonmek istiyor

Sakın sakın sakın böyle bir hataya düşme. O pişman olmuşsa bile annesi olmamıştır sizi düğün arefesi ayıran bir kadın daha sonrada ayırır. Kendine yepyeni bir yok çiz. Muhakkak çok zor ama inan çektiğin eziyetlere değer. Aksi takdirde bu günlerini mumla ararsın. Birkez annesini bu şekilde dinleyen biri asla onun sözünden çıkmaz. Yol ver gitsin. Sen azmı çektin? Acı çekmek sırası şimdi onda. ..

'Anne olmak istiyorum'

aminn..ayrildiktan 2 aysonra dedimki Allah im sen daha iyisini bilirsn..ve o zaman şükrettim.evet Allah in cezasi geridonmek istiyor

Hiç üzülme arkadaşım annesi zamanında iyilik etmiş sana resmen. Öyle ayrı şehirde yaşamakla çözülmez sorunlar, yüzlerce km öteden öyle bir ulaşır ki sana, evinin ortasına koyar bombası sonra seyreder sizin paramparça olmanızı. Çok örneği var etrafta. Allah edepsize cahile düşürmesin. Evlensen şimdi daha büyük bi acıyla ayrılıyodun belki. Seni mutlu edermi bilmiyorum ama bak eski nişanlın belli ki senden daha çok yanmış, ayrılık o taraf yüzünden olmuş hem bunun acısı, azabı var onda hem senin özlemin ve kaybetmişliğin telaşı, pişmanlığı.. Rabbim kısmetini bekletiyor senin için, zamanını en iyi o bilir.

canım sakın gerı barışma dugune 1 gun kala bır ınsanın canını acıtan kendıde acı ceksın yazık degılmı senın kalbıne ruhuna hayallerıne.. bırak Allahından bulsun:47:

Nasil yani ya :( o kadar davetli dugun masrafi gelinlik falan... ben cok uzuldum su an. Ama her iste bir hayir vardir nolur skma canini . Emin ol pisman olup geri geldigi zaman butun acilarin kokten gececek .

Canim merak ettim özel değilse neden ayrildiniz

son hafta stresten dolayı cok tartıştık . dgün gnü sabahıda bir tartışma yaşadık ailelere yansıdı hemen barıştırdılar ama aileler arasında bi sogukluk oluştu. neyse düğüne bi iki saat kala nişanlmn hlası kalp krizndn öldü (yolda yürürken)...düğün iptal oldu. bu ölümün sorumlusu olarak görüldüm .ugursuz oldugum söylendi.zaten ailelerin arasıda limoniydi bazı tatsızlıklar yaşandı nişanlm arkamda duramadı sahip cıkamadı sevgsne.ayrıldık...cok kötü günlerdi ya bi genc kızn yasycagı en acı syleri yasadm....yokluguna alıştım eskisi kadar acıtmıyor.hayatıma birinide aldım cok kısa sürdü.mutluyum diyip kendimi avuttugumda olmadı diyemem. .yani nişanlmdan sonra düzgn bi dikiş tutturamadm ackcası .cok özlüyorum bazen .mesela bugun ruyamda gördüm onu .ve biri dokunsa aglarım su an. ama bazende nefret ediyorum tiksiniyorum kızıyorum. Allahtan doğru insanı karşıma cıkarmasını acılarımı dindirmesini bekliyorum .

Back
X