- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni
seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )
ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)
millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm![]()
canım bu son şansın bnce iyi değerlendir. bu durumda isterseniz barısılır ama doğru karar inan ki hayatını yönlendirecek. benimden başımdan benzer şeyler geçti konu eşya değildi belki para değildi ama evlenmeden önce yaptığımız tartısmalar hiç bitmedi hala öyleyiz. sevgili iken kac kere ayrılmıstık söz bile attık nasıl evlendık kader dedıklerı bumu diye sorarım.. birde herkes söyler ya saygı çok önemli arkadsım eğer saygı yoksa inan tahammül de olmuyor bu seferde ağır laflar küfürler havada uçusuyor malesefhakkında hayırlısı ama bnim gördüğüm ayrılmanız daha hayırlı tabi haşa bunu en iyi yaradan bilir ama biraz kendime bakınca öyle düşündüm
![]()
saygıyı yitrdiğimizin resmidir düntahammüll de yok artık demekkii
![]()
Acaba zor durumda olabilir mi, insan neden almak istemesin ki güzel şeyler, söz çiçeğinin parasını bile istediyse, bence nişanlınız işe girmiş olsa bile zor durumda ve yetişemiyor. Parası olduğu için değil olmadığı için size param için mi evleniyorsun diyor. Kırmayın birbirinizi, bu aşamalar çok önemli ne yazık ki, bu dönemde herkes bir ağızdan konuşup duruyor. Yok erkektir alsın falan, malesef bizde de aynı durum var, ve ben çok hata yaptım para konusunda, siz daha iyi bilirsiniz ama durum bu bence
millet nişanlısının nazıyla oynuyoo bu millet kimmiş çok merak ettim. benimki maşallah hiç naza niyaza bakmıyor dadüğün yaklaşırken stres hat safhaya ulaşıyor canım. sende biraz alttan al kayınvalidenle hallet işini. ben öyle yapıyorum mesela canım
![]()
İşinize kendi başınıza gitme imkanınız var mı? Varsa kendiniz gidin bence. Bu şekilde fazla ciddiye alınacağınızı düşünmüyoum. Hani rest çekmiş gibi olmuyorsunuz işe onunla gidince.
eylulde evleniyorum kismetse en kritik donemlerdeyiz stres tavan yapmis durumda esya icin hic tartismadik fakat baska mevzularda illaki ters dustugumuz oldu yetiskinlerin saygi cercevesi icinde fikir beyaninda bulunmasi gerektigini hep savunmusumdur nisanlimda bilir hakaret vs.. kesinlikle aramizda olamaz. bence isin hakaret kismi kotu sahsiniza edilmis agir sozler koltuk rengi vs. bor ortasi bulunur ama saygi gittimi elden gecmisler ola. siz daha iyi bilirsiniz eger ilk kez haddini asip aptal vs.. diyorsa konusun tavrinizi net söyleyin. ama bu ilk degil ve sizin aranizda saygı kalmamissa birkez daha dusunun. anneniizin bugun aglatan yarin dover cumlesini koltuk icin olan kavganiza istinaden soyledigini dusunmuyorum.umarim hakkinizda hayirlisi olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yanii baya uzun bi mesafe ama bi saat erken kalkıp gidebilirimm tabiki gün içince aramıcam zaten normalde akşamlarıda gelir alır gelmezsee herhangi bir şekilde aramayıda düşünmüyorum ciddi bi konuşma yapmak istiyorumm ama sakinleşincee
Anladım. Ramazanda da zor olur. Ben ne yapardım bilmiyorum ama benimle param için mi evleniyorsun diyen adamın sabah da arabasıyla işe gidilirse ona ne kadar rest çekseniz de "hala işine bile ben getirip götürüyorum" diyebilir. Saygıyı bu kadar yitirmiş bi insandan da her şey beklenir.
Bir de bi şey sormak istiyorum. Evin herhangi bir eşyasında ya şunu mu alsak dedi mi? Hiç mi onun istediği bir şey alınmadı. Yani en azından onun istediği bir renk?
nişanlın onca laf etmiş,kafanda ayrılık fikri oluşmuşken akşam işten almasını niye bekliyorsun.almaya gelse bile o arabaya binmemen gerekmez mi:44:
Arkadaşım öncelikle dert etme o özür dileyene kadar sende yüz verme anlasın hatasını tavrını koy ortaya arkasında dur.
Ayrıca sana tavsiyem bidaha ne olursa olsun eşinin tarafıyla hiç bişeyini söyleme(kaynana,elti,görümce ) heleki eltine hiç güvenme çünkü bu dediklerim dost değil benden söylemesi tecrübe konuşuyor
benim felsefeme gore ailenin istemedigi hicbirseyden hayir gelmiyor bunu tecrubelerimle test edip onayladim. bence iyi dusun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
bende hep buna inanmışımdır o yüzdenn bu tedirginliğimm![]()
olay sadece koltuk rengi değil ki.. koltuk renginden patlak vermiş. sizin bunu bizden daha iyi bilmeniz lazım..
herkes de bu kelimeyi diyorben dahil olmak üzere. millet nekadar iyi davranıyor. millet bir dediğini iki etmiyor..
kim bu millet bir çıksın ortaya![]()
benim felsefeme gore ailenin istemedigi hicbirseyden hayir gelmiyor bunu tecrubelerimle test edip onayladim. bence iyi dusun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
bende hep buna inanmışımdır o yüzdenn bu tedirginliğimm![]()
Aynen öyle aile onaylamıyorsa yeni kurulacak aileden hayır gelmiyor en yakın arkadaşım yaşadı ve ona bunu söylemiştim