- 16 Mayıs 2008
- 1.331
- 53
- 358
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem hep içten içe istemedii açıkcasıı herkes evladı pamuklara sarmak isterr tabikii haketmedğini düşünüyo benii her haliylee en basiti ben üni. mezunu o lise terk diye meselabenim içn içinde Allah korkusu olması saygısı sevgisi ön planda ama aileler daha farklı şeyler düşünüyolar
evett haklısınızz ama inanınn daha nişanlımm evimize bişey almadıı mobilyayı abisi aldı düğünü babası yapıcak perdelerin bile yarısından coğunu babası verdii ortada para falan yokk perdelerin fiyatını öğrenince avizeleri ben alıcam sen pahalı beğeniyosuna döndü olay bende buna takıldımm ki mobilyacıda perdecide onların istediği yerdii ben şuraya gidelimm bile demedimm![]()
evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni
seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )
ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)
millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm![]()
Belki konuyla çok yakından olmayacak ama bu beğendiğiniz perde veya pahalı beğeniyorsun dediği şeyler ne kadarlık ki mesela? Merak ettim.Fiyat belirtirseniz asıl niyeti daha iyi anlayabiliriz gibi geliyor.
Acaba diyorum, kafanıza değişik düşünceler de getirmek istemiyorum ama, babası, abisi alırken biraz söylenmiş olabilirler mi, nişanlınız da bunalıp size patlamış olabilir gibi geldi bana
Bence sırf koltuk için demez böyle birşey.
Üzülmenizi istemem ama bahane arıyor gibime geldi yoksa neden bu kadar ufak birşeyi büyütür ki bir insan.
Ayrıca annenin dediği cümleye kesinkikle katılıyorum.
Pardon da nişanlın zevksizmiş. Sarı koltuk mu olur?![]()
bilemiyorummkiii hiç bilemiyorumm![]()
benim beğendiğim mobilyaa 16 bindi onlar başka yere götürdüler benii burdna beğen diye 20 bin küsür tuttu kp arkadaşıymış 17,5 a aldılarr
perdeleride her seferinde ısrarla bizim tanıdığımız var dedilerr ben seçenek bile sunmadım şurayada bakalım diye 4 küsür tuttu bende bi fon vardı dekor amaçlı 1 küsür tutuyomuş hemen dedim onu iptal edelimm şuan için gereksizz pazarlık falan 2700 tuttu
bencedeee![]()
benim beğendiğim mobilyaa 16 bindi onlar başka yere götürdüler benii burdna beğen diye 20 bin küsür tuttu kp arkadaşıymış 17,5 a aldılarr
perdeleride her seferinde ısrarla bizim tanıdığımız var dedilerr ben seçenek bile sunmadım şurayada bakalım diye 4 küsür tuttu bende bi fon vardı dekor amaçlı 1 küsür tutuyomuş hemen dedim onu iptal edelimm şuan için gereksizz pazarlık falan 2700 tuttu
Şimdi ne durumdasınız?
Konuşmuyor musunuz?
Size parası için mi evlendiğini sorduğunda bize söylediğiniz cümleyi onada söyleseydinizde nereden geldiğini unutmasaydı.
Ne oldum delisi olmuş gibi![]()
bi süre konuşmamayı düşünüyorumm şuanda konuşmuyorumm bi tepki bekliyorum açıkcasıı ilk ve sonkez bi konuşma yapmak istiyorumm konuşma akışı neyi getirsede o artıkk hayırlısı ne ise
Sarı koltuk gerçekten garip, 16 bin mobilya derken içinde neler var acaba, merak ettim
canım 20 bin fazla sanki. ama onlar götürmüşler seni. e nişanlın o zaman şikayet edemez bence.
valla canım benim yazdıklarından anladığım nişanlın yok koltuk rengi yok perde fiyatı diye bişeyleri sebep gösterip senile tartışıyorsa, böyle bir zamanda nazını çekmiyorsa bundan iyi bir eş olmaz.
şu var "benim için mobilya önemli değil, naz niyaz da önemli değil, seviyorum." o zaman yürütürsün. fakat koltuk rengi için tartışıp ağladıysan ve beni nazlamıyor diyorsan demek ki bunlar senin için önemli.
bu yüzden hiç canını sıkma. millet nikahtan dönüyor. evlenip 15 gün sonra ayrılıyor. hiç bişey olmaz. dünyanın sonu değil.
ayrıca nişanlın değişir diye ümidin hiç olmasın. nişanlıyken neyse evlenince 10 misli olur. belki şimdi bi şekilde başırsınız ama kk'dan bi abla vardı böyle demişti dersin. erkekler değişmez. bunu bil. ben de senin gibi umut doluydum ama artık eşimin ayıptır söylemesi kalas olduğunu kabul ettim. ona göre yaşıyorum. eski ben değilim. ben değiştim yani. o yine aynı. he o zaman değişirim diyorsan da yürütürsün. ama değişmek aşırı derecede acı bir süreç onu da söyliyeyim.