• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 2 ay kala ayrılıkk

Canım bence de bu çocuk bir eziklik içinde ve basit bir mesele değil sürekli bu eziklik karşına çıkacak baksana beğenmiyorsan evlenme demiş bence bu davranışlarını beğenmiyorum diye evlenme. Aptal demiş ben buna asla göz yummazdım. Anneni şiddetle dinlemeni öneriyorum pişman olma sonra.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ailesinii o kadar iyi tanıyorummkii demiceklerine eminimm vee bilmemem gerekn o kadar çok şeyi biliyorumkii bu garipp gelmedi onlarada bu zamana kadar yapılanları nişanlımın ailesi yaptıı maddi olarak nişanlımın bu demesindeki amaç bundan sonra istekte bulunmamam yada bişey istememem dii ki zatenn ben herşeyi birlikte yapalımm ucuz olsunn neye gücümüz yetiyosa onu alalım derim hepp ama buna rağmenn benimle yarıştaa kimin dedği olacak diyee

anneniz cok haklı sımdı uc kurusun lafını yapan yarın ne yapmaz alınacaksa evınıze alınacak zaten cok masraf yapmayalım demışsın boyle deyınce olmuyo ıste onu al bunu al dıyenler kıymetlı ıylık yaramıyor duzgunce konusamıyomu kavga edıyor aptal ne demek ya karın olcak kadına para yuzunden hakaret edıyor allah yardımcın olsun ısın zor evlenıncede 2 katı olur

Konu başlığı “ayrıldık” içerik ayrılmamış gibi.
Ayrıldınız mı ayrılmadınız mı?

konu başlığı "ayrılık" ayrıldık değill içeriğe gelince ayrılık fikri var kafamda ama yanlış ama doğru henüz kesinleşmiş bişey yok konuşmuyoruz

konu başlığı "ayrılık" ayrıldık değill içeriğe gelince ayrılık fikri var kafamda ama yanlış ama doğru henüz kesinleşmiş bişey yok konuşmuyoruz

inceldiği yerden kopsun bu düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum diyerekten nişanlının karakterini de rahatlıkla ölçeblirsin aslında...çirkefleşirse çok doğru bir karar verdiğini anlarsın..öbür türlü peşinde pervane olup istediğin özrü sana sunabilir.

anneniz cok haklı sımdı uc kurusun lafını yapan yarın ne yapmaz alınacaksa evınıze alınacak zaten cok masraf yapmayalım demışsın boyle deyınce olmuyo ıste onu al bunu al dıyenler kıymetlı ıylık yaramıyor duzgunce konusamıyomu kavga edıyor aptal ne demek ya karın olcak kadına para yuzunden hakaret edıyor allah yardımcın olsun ısın zor evlenıncede 2 katı olur

bende bunu yediremiyorumm aptal ne demek yaa şok oldum kala kaldım sen nasıl aldın madem bu kadar aptaldım dediğimi hatırlıyorum ben nasıl böyle bi hata yaptımm da dedimm ben oonun için dedim ama sanırım o koltuk için algıladı :53:

inceldiği yerden kopsun bu düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum diyerekten nişanlının karakterini de rahatlıkla ölçeblirsin aslında...çirkefleşirse çok doğru bir karar verdiğini anlarsın..öbür türlü peşinde pervane olup istediğin özrü sana sunabilir

kesinn bi konuşma şarttt sanırım bu zamana kadar ciddi anlamda değil ayrılmanın blöfünü bile yapmadığım için bu tavır nasıl olsaaa ayrılmaz gibisinden :53:

inceldiği yerden kopsun bu düğünü istemiyorum ayrılmak istiyorum diyerekten nişanlının karakterini de rahatlıkla ölçeblirsin aslında...çirkefleşirse çok doğru bir karar verdiğini anlarsın..öbür türlü peşinde pervane olup istediğin özrü sana sunabilir.

Baştan sona yorumları okudum en mantıklısı bu yani ben olsam aynen bunu yapardım bana aptal dicek he ağzına bi yapıştırırım bir daha kimseye aptal diyemez :9::9: öyle şeymi olur ya insanmış düğün arefesi stresiymiş oruçmuş falan dinlemem aramam sormam onunla işede gitmem ayaklarım yokmu benim canım o olmadan işemi gidemicem ay ne sinir olmuşum hee :1:

Canım bence de bu çocuk bir eziklik içinde ve basit bir mesele değil sürekli bu eziklik karşına çıkacak baksana beğenmiyorsan evlenme demiş bence bu davranışlarını beğenmiyorum diye evlenme. Aptal demiş ben buna asla göz yummazdım. Anneni şiddetle dinlemeni öneriyorum pişman olma sonra.

annemii bi kenara zaten atamamm atmamm bende hep bu tarz şeylere ben yapmam göz yummam derdim ama şu durumda ne yapacağımı bilmez haldeyim :5::5::5:

evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni

seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )

ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)

millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm :ssz::50::50::50:

ah canım benim.. annen haklı çok küçük bir neden ama böyle bir neden ile ayrılık biraz ayrılığa dünden razı olma değil midir? biraz onunda fikirlerine yer vermiyorda olabilirsin tabi :45: fikirlerine açık ol tartışmanız dozajında olsun mutluluğunuza bakın ama asla ona sert tepki verme görüşlerinede yer ver :16:

canımmm seninkide benden aşşa kalır yanı yokmuş yaniii o ne demek öyle tepsideki parayı naptınız yaa o zaten cüzzi bi miktar oluyoo onu sormakta neyin nesiii şaka gibi insalar şaşırmışşş :53: birde ikinci el mutfak heee azım açık okudummm doğru bi karar gibi gözüküyo canım seninki Allah hayırlısını nasip etsin inşşallah gönlüne göre olanı... bende çok rahatsızım bu durumdann daha çok kırgınımm bi özür yok yaptığı kabahatin farkında değill üstelikk üste çıkanda benmişim gibi görünüyoo :50::50:

Aynen tepside olan para topu topu 100 liraydi. Ve o 100 liranin ne oldugunu sora sora bitiremediler. Alindigim zaman üzüldügüm zamanda ben büyütüyor oldum. Nevarmis merak edip sormuslar.. Gayet normalmis sorulmasi. Ben nisani atmiyim diye sonradan özür diledi ama hatasini anladigindan degil. Anlasaydi o mutfak konusuda olmazdi. Onunda hesabini yapmazlardi. Yine ordada özür diledi sonradan ama is iden gecmisti artik. Hevesimi kirmislardi ve bende ne bir heycan kalmisti ne baska bisey. Etrafimdaki ciftleri nisanlilari görünce hep özenir olmustum, gözlerim doluyordu gördükce..

Amin insallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sende iyi düsün. Kabahatinin farkinda degil diyorsun, yaptigi öküzlügü görmüyorsa büyük ihtimal yarinda görmeyecektir. Özür diler belki konu kapansin diye ama tekrarlar yine.. Ne oldugunu nasil biri oldugunu göstermis canim. Tabiki senin kararin ve senin hayatin dogru karari verecek olan sensin, cok iyi düsünmen lazim. Bu insanla ömrünün kalan kismini paylasmak istiyormusun iyi günde kötü günde? Mutlu olabilecegini düsünüyormusun? Onu oldugu gibi kabul edebiliyormusun? Cok cok iyi düsün insallah pisman olacagin bi karar vermezsin...

bende bunu yediremiyorumm aptal ne demek yaa şok oldum kala kaldım sen nasıl aldın madem bu kadar aptaldım dediğimi hatırlıyorum ben nasıl böyle bi hata yaptımm da dedimm ben oonun için dedim ama sanırım o koltuk için algıladı :53:

koltuk bahane olmus gercek yuzunu gostermıs karar senın ama yol yakındayken gerı don ask karın doyurmuyor sevgı bı yere kadar ınsan anlasamayınca tahamulude bıtıyor ne var nısan atarsan yanı evlenıp bosananlar yok mu yolun basındasın ıyı dusun aklını dınle:18:

annemii bi kenara zaten atamamm atmamm bende hep bu tarz şeylere ben yapmam göz yummam derdim ama şu durumda ne yapacağımı bilmez haldeyim :5::5::5:

Yani çok üzücü gerçekten kesip atılmaz tabi birden. Bir arkadaş terapist önermiş bencede bir gidin bakalım. Ayrıca sende uzun uzadıya konuş bu konuda böyleyse başka konularda nasıl olur onu anlat. İleride mutsuz olabileceğinizi söyle kendinde o potansiyeli görür ve evet ayrılalım der belki yada o gün çok gergindim pişmanım gibisinden şeyler söyler.

Benide nisanlim ve ailesi bir tepsi icin kalbimi kirmislar aglatmislardi. Nisan tepsisindeki para noldu diye kac defa sormuslar onun hesabini yapmislardi. Cok üzüldüm kirildim tabi okadar paraninda hesabini yapmalarina. Ne gerek vardi sonucta bir adetti ve yerini bulmustu. Bunun üzerine nisan atmaya kalktim. Cünkü ne hatalarini anladilar ne gönlümü yapmaya calistilar. Özellikle nisanlim. Sonra nisan atmiyim diye nisanlim gelip özürler diledi. Bende affettim bu son sansin dedim. Keske ords bitirseydim.. Affettim ve dügünüme 3 ay kala yine gercek yüzlerini gösterdiler. Herseyin hesabini yapip herseyden kismaya calistilar. Tabi bu arada ne bana birsey sordular fikrimi aldilar nede aileme. Herseye baba ogul kendileri karar verdi. Birgün nisanlim geldi yanima ve ben mutfak almayacagim istemiyorum yazik o paraya icim gider dedi. Nasil yani mutfagimiz olmicakmi dedim. Kullanilmis aliriz dedi. Cokcok zoruma gitti. Hani durumu olmasa anlardim, ama kendisininde babasininda durumu vardi. Tek ogluydu babasinin birde. Kendisi 3 araba kullanir babasininda arabasi ayriydi. Bana mutfak almayi cok gören insan arabalara harcamaya kiyabiliyordu. Bu durum bardagi tasiran son damla oldu. Hep hesap kitap canimi skmsti artik. Hevesimi kirmislardi, oysa ben kazandigim tüm parayi ögrenci oldugum halde ceyizim icin harcardim binbir hevesle.. Sonra tabi baktim bana birseyi layik görmüyorlar herseyi kismaya calisyiorlar, bitti artik dedim. Kivirmaya calistilar alicaz istedigin mutfagi yok seni denedi sadece tepkini görmek istedi dediler. Ama yemedim. Icimdeki heves o heycan. birkere hatta kackere kirildi.

Bu zamanlar en güzel zamanlar. Insan sevdigine kavusuyor bir yuva kuruyor. Heycanla tatli bir telasla gecer aslinda. Tabiki ufak tefek sorunlar olabilir. Ama bazi insanlar öyle öküz ki düsüncesizcr ve bencilce davraniyorlar. Millete bak nasil yapiyorlar nasil davraniyorlar diyoruz hep. Evet öyle insanlar varki. Ablam evlendi ve evlendigi insanin ailesinin durumu hic ama hic yoktu. O halde bile hicbirseyin hesabini kitabini yapmadilar, her konuda daima danistilar herseye birlikte karar verdiler. Ne kirildi ne kirdilar. Hersey gönüllerince oldu.

Ayrilirmisin ayrilmazmisin bilmiyorum ama insan kendini ve gercek yüzünü nisanlilik döneminde gösteriyor malesef. Bugun böyle yapan yarinda yapiyor hatta daha beter oluyor. Ben o ilk tepsi olayinda nisan atmadigim icin cok pismanim..
Allah hakkinda hayirlisini versin insallah dogru karari verirsin ve pisman olmazsin.
canım sen almanyadamı yaşlıyorsunn mutfak almadı derken
bizim bir akrabamız vardı taşındıkça mutfak dolabınıı söktürüpp gittiğii eve monte ettirirdii anlam verememiştimm
burda tezgahı mutfağı satın alıyoruz demişti
doğruluğuu varmı

canım sen almanyadamı yaşlıyorsunn mutfak almadı derken
bizim bir akrabamız vardı taşındıkça mutfak dolabınıı söktürüpp gittiğii eve monte ettirirdii anlam verememiştimm
burda tezgahı mutfağı satın alıyoruz demişti
doğruluğuu varmı

evet canim almanyada yasiyorum. tasindikca dolabi söktürüyor derken :53: ilk defa duyuyorum öyle kolay degildir mutfak dolabini söküp söküp tekrar monte etmek. hic etrafimdada duymadim böyle birsey acikcasi.

kızlarr kayınvaldem aradı şimdii eltime anlatmıştım akşamm ben pahalı beğeniyomuşum vs... oda bugün kv demi aramış sölemişş kadın iki gözü iki çeşme ağlıyo kesinlikle hiç böyle bir konuşma yapılmadııı kızımm ne ben ne baban hiçbirşey söylemedi zatenn uymasa orda tepkimizi söylerdik sana bu tarz şeylerr sanırım bundan sonraki masraflara karışmıcakları için bizimki o kadar delirmişş kv demiş madem sarı istiyosun gidin birini değiştirin demiş ama bizimki ortalığa saldırmaktan geri kalmamış tabii ama ben kv e ayrılığıı hafiften düşündürdümm.

dedim anne ben hiçbi zaman talepkar olmadımm kii almasada olurdu biliyosunuzz bu dedim beni bunun yüzünden bu kadar üzüyosa farklı şeyler düşünmeye başlıyorum dedimmm ya istemiyoo bahane ediyo yada başka bişey var dedimmm oda düğün yaklaştıkça strese giriyorum diyomuşş onu söyledii dedim ben artık ne düşünücemi bilmiyorumm çok zor kafam allak bullak dedimm

oda üzme kendinii ben onunla akşm konuşUCAM GİBİ bişeyler söyledii :ssz::ssz::ssz::ssz:

"Benimle param icin birliktesin." lafi dugun stresiyle soylenebilecek bir laf degil. Yapmayin lutfen.
Bir erkegi, erkek ise girdikten sonra daha iyi tanirsin. Sen de tanimis olsun. Eger ortada buyutulmeyecek bir durum olsaydi annen sana "ileride daha kotulerini yapar." demezdi. Arayi bulmaya calisirdi. Anlamis kadin nisanlinin ne oldugunu.

O laftan sonra hic dusunmemelisin. Ama hayat senin tabii ki.

kızlarr kayınvaldem aradı şimdii eltime anlatmıştım akşamm ben pahalı beğeniyomuşum vs... oda bugün kv demi aramış sölemişş kadın iki gözü iki çeşme ağlıyo kesinlikle hiç böyle bir konuşma yapılmadııı kızımm ne ben ne baban hiçbirşey söylemedi zatenn uymasa orda tepkimizi söylerdik sana bu tarz şeylerr sanırım bundan sonraki masraflara karışmıcakları için bizimki o kadar delirmişş kv demiş madem sarı istiyosun gidin birini değiştirin demiş ama bizimki ortalığa saldırmaktan geri kalmamış tabii ama ben kv e ayrılığıı hafiften düşündürdümm.

dedim anne ben hiçbi zaman talepkar olmadımm kii almasada olurdu biliyosunuzz bu dedim beni bunun yüzünden bu kadar üzüyosa farklı şeyler düşünmeye başlıyorum dedimmm ya istemiyoo bahane ediyo yada başka bişey var dedimmm oda düğün yaklaştıkça strese giriyorum diyomuşş onu söyledii dedim ben artık ne düşünücemi bilmiyorumm çok zor kafam allak bullak dedimm

oda üzme kendinii ben onunla akşm konuşUCAM GİBİ bişeyler söyledii :ssz::ssz::ssz::ssz:

:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

"Benimle param icin birliktesin." lafi dugun stresiyle soylenebilecek bir laf degil. Yapmayin lutfen.
Bir erkegi, erkek ise girdikten sonra daha iyi tanirsin. Sen de tanimis olsun. Eger ortada buyutulmeyecek bir durum olsaydi annen sana "ileride daha kotulerini yapar." demezdi. Arayi bulmaya calisirdi. Anlamis kadin nisanlinin ne oldugunu.

O laftan sonra hic dusunmemelisin. Ama hayat senin tabii ki.

hayırrr ortada parada yokkkiii kuru bi maaş yaniii aynı maaşı alıyoruız bideee 100 tl fazla kazanıyo benden sadece

Back
X