• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 2 ay kala ayrılıkk

tebrik ediyorum sizi bu sabah için aynen devam :ssz::ssz:

şu düğün tarihi alınmamışş olsaydııı ben ona yapıcamıı biliyodumm ama ahhhh ahhhh insan bu duurmda bu kadar ailerle iç içe olunca o kadar fevri davranamıyoo malesef davranışlarını kontrol etmek durumunda oluyosunn sözlüyken falan en ufak şeyini göz ardı etmezdimmm hak ettiğindende fazla tepki verirdimm ama şimdi ister istemezz haksız duruma düşmemek için daha temkinli davranıyorum :20::20::20::20:

şu düğün tarihi alınmamışş olsaydııı ben ona yapıcamıı biliyodumm ama ahhhh ahhhh insan bu duurmda bu kadar ailerle iç içe olunca o kadar fevri davranamıyoo malesef davranışlarını kontrol etmek durumunda oluyosunn sözlüyken falan en ufak şeyini göz ardı etmezdimmm hak ettiğindende fazla tepki verirdimm ama şimdi ister istemezz haksız duruma düşmemek için daha temkinli davranıyorum :20::20::20::20:

Keşke nişanlınızda sizin gibi düşünerek hareket etseydi de bu kadar laf dönmeseydi ortada bende nişanlımla can sıkacak şeyler yaşadım ama hiçbirini ablam dahi bilmedi biz kimseye duyurmadan hallettik sorun ettiğimiz şeyleri sonuçta kocaman okumuş etmiş insanlarız boşuna dememişler insanlar konuşa konuşa diye

Keşke nişanlınızda sizin gibi düşünerek hareket etseydi de bu kadar laf dönmeseydi ortada bende nişanlımla can sıkacak şeyler yaşadım ama hiçbirini ablam dahi bilmedi biz kimseye duyurmadan hallettik sorun ettiğimiz şeyleri sonuçta kocaman okumuş etmiş insanlarız boşuna dememişler insanlar konuşa konuşa diye

benim nişanlımm çocuk ruhluuu çok planlı programlı değildir şu bilmesinn aileleri katmayalım gibi ince düşünceleri yokturr o yüzdenn bu sefer bendede taştııı artıkk söyledimm bu sefer öylece sıyrılmasını istemedim kendi aileside bilsinn istedimm

benim nişanlımm çocuk ruhluuu çok planlı programlı değildir şu bilmesinn aileleri katmayalım gibi ince düşünceleri yokturr o yüzdenn bu sefer bendede taştııı artıkk söyledimm bu sefer öylece sıyrılmasını istemedim kendi aileside bilsinn istedimm

Ayni seyi okurken dusundum.
Sizi kirmak istemedim ama nisanliniz cocuk gibi.
Evlendiginiz zaman cok sabirli ve alttan alan taraf siz olacaksiniz gibi geliyor bana.

Hayır efendim ne olursa olsun evlenmeyi istiyorsa o yaşa geldiğini düşünüyorsa hiçte çocuk ruhuna sığınmasın kadınlar bütün cefayı çekiyorda erkekler bağırınca niye sineye çekiyormuşuz aman erkek sinirlidir aman ağır konuşur o bağırırken susalım ben böyle düşünmüyorum siz sorunu etrafa yaymadan çözmeye çalışırken onunda sizi geri kazanması için birşeyler yapması gerekmiyormu çocuk ruhlu o diyip her bağırışını aşağılayışını afmı edeceksiniz her seferinde ?

Hayır efendim ne olursa olsun evlenmeyi istiyorsa o yaşa geldiğini düşünüyorsa hiçte çocuk ruhuna sığınmasın kadınlar bütün cefayı çekiyorda erkekler bağırınca niye sineye çekiyormuşuz aman erkek sinirlidir aman ağır konuşur o bağırırken susalım ben böyle düşünmüyorum siz sorunu etrafa yaymadan çözmeye çalışırken onunda sizi geri kazanması için birşeyler yapması gerekmiyormu çocuk ruhlu o diyip her bağırışını aşağılayışını afmı edeceksiniz her seferinde ?

kesinlikle böyle bişeye sığınmasına izin vermicem tabikiii canım çocuk ruhlu olduğu gerçeğinden bahsettim ben sadece tabikiii madem evleniyosun bazı sorumluluklarının olduğunun farkına varıpp olgunlaşıcaksınn bunda başka çare çözüm yokk yada evlenmiceksinn bu kadar nett !!!! kesinlikleee hatalarının farkına varacak üstünü kapatmıcammm :50::50::50:

Ayni seyi okurken dusundum.
Sizi kirmak istemedim ama nisanliniz cocuk gibi.
Evlendiginiz zaman cok sabirli ve alttan alan taraf siz olacaksiniz gibi geliyor bana.[/QUOT

kendini düzeltmek isterse yanında olurumm tabikii sabır gerektiriyosada bu sabrederim ama eğerr yok ben buyummm böyle olucak beni böyle kabullencen kısmında yokummm benn!!!:50::50::50:

içimdekilerr gün geçtikçeee birikiyoo acabaaa akşamm konuşmak isteyippp nee hissediyosamm sölesemmi yoksa onun aramasınımı beklesem ??:ssz::ssz:

içimdekilerr gün geçtikçeee birikiyoo acabaaa akşamm konuşmak isteyippp nee hissediyosamm sölesemmi yoksa onun aramasınımı beklesem ??:ssz::ssz:

insan hiçbişey yapmadanda duramıyor değilmi içi rahat etmiyor daha önce ne tarz sorunlar yaşadınız tepkileriniz yeniden barışmalarınız nasıl oldu bilmiyorum ama her iki tarafta sakinleşmeden konuşmak doğru değil bence yine siz içinziden geleni yapın hakkınızda hayırlısını diliyorum :44:

Onun çocuk ruhunu ve ezikliğini değiştirebileceğini sanmıyorum. Bence iş buralara kadar gelmişken içinden geçenleri söyle. Ailen arkanda nede olsa hem millet ne der diye de sakın düşünme nişanlılık bunun için zaten birbirini tanımak için konulmuş süre.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

insan hiçbişey yapmadanda duramıyor değilmi içi rahat etmiyor daha önce ne tarz sorunlar yaşadınız tepkileriniz yeniden barışmalarınız nasıl oldu bilmiyorum ama her iki tarafta sakinleşmeden konuşmak doğru değil bence yine siz içinziden geleni yapın hakkınızda hayırlısını diliyorum :44:

duramıyorumm yaa elimde telefonn deli olucamm oda büyük ihtimall sakinleşmemi bekliyoo geneldee bu kadar böyle tartışmalarımız olmamıştı ya o sırnaşırdı ya ben bi şekildee barışıyodukk bi iki gün sürerdi en fazllaa bu hem başka hemdee bişey söyelemdim ya dahaa içim içimi yiyoor :5::5:

duramıyorumm yaa elimde telefonn deli olucamm oda büyük ihtimall sakinleşmemi bekliyoo geneldee bu kadar böyle tartışmalarımız olmamıştı ya o sırnaşırdı ya ben bi şekildee barışıyodukk bi iki gün sürerdi en fazllaa bu hem başka hemdee bişey söyelemdim ya dahaa içim içimi yiyoor :5::5:

ayyy iki gündür elinde mendil ağlıyosun ya :43: üzülüyorum ben böyle şeylere o kadar kişi yorum yaptı o kadr şey söylendi ama insan pek mantıklı olamıyor işin içinde sevgi olunca duygusala bağlamak normal olabildiğince sakin ol ve kendin için doğru olanı yap derim :26:

Onun çocuk ruhunu ve ezikliğini değiştirebileceğini sanmıyorum. Bence iş buralara kadar gelmişken içinden geçenleri söyle. Ailen arkanda nede olsa hem millet ne der diye de sakın düşünme nişanlılık bunun için zaten birbirini tanımak için konulmuş süre.

çok şükür arkamdaa onu değiştirmekten ziyade hatalarının farkına varsın istiyorumm gerçekten yanlış haraket ettiğininnn , ezikliğe gelincee hiç böyle olsun istemedimm halada istemiyorumm onu bu şekilde hissettiricek bişey yaptımmı diye bile soruyorum kendimee :ssz::ssz:

ayyy iki gündür elinde mendil ağlıyosun ya :43: üzülüyorum ben böyle şeylere o kadar kişi yorum yaptı o kadr şey söylendi ama insan pek mantıklı olamıyor işin içinde sevgi olunca duygusala bağlamak normal olabildiğince sakin ol ve kendin için doğru olanı yap derim :26:

aynen öylee ne kadar öyle yapcam böyle yapcam desemde tam anlamıyla yapamıyorum sakin kalmaya çalışıyorumm :50:

çok şükür arkamdaa onu değiştirmekten ziyade hatalarının farkına varsın istiyorumm gerçekten yanlış haraket ettiğininnn , ezikliğe gelincee hiç böyle olsun istemedimm halada istemiyorumm onu bu şekilde hissettiricek bişey yaptımmı diye bile soruyorum kendimee :ssz::ssz:

Hayır hayır sakın kendini suçlama insan hiç sevdiğine böyle birşey hissettirir mi eminim düşünmemişsindir bile sen bunu ama erkekler böyle şeyleri kabul etmez ataerkil bir toplumda yetişiyorlar yani birde. Benim ablam evlenirken lise mezunuydu eniştem açıktan bile üniyi okutmadı ehliyet bile aldırmıyor. Ablam hep der kendi ilkokul mezunu olduğu için bunun eksikliğini ezikliğini hissediyor diye. Ayrıca param için evleniyorum mevzusu var bir insanın fikri neyse zikri de odur canım ilerde bunu bence sıkça duyarsın ne kadar gerçeği yansıtmasa da. İçinde biryerlerde bu işin olmayacağını hissediyorsan lütfen vazgeç.

evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni

seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )

ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)

millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm :ssz::50::50::50:

tamamen bitmediyse yüzükler atılmadıysa annene söylemen çok yanlış bence. sen iki gün sonra barışsanız unutursun bu olanları ama annen baban unutmaz . keşke onun da annesini aramasydın

Burdaki tecrübeli arkadaşlar bana katılır mı bilmem ama sizcede liseyi terk etmiş maddi herşeyi ailesine yüklemiş bir erkek evlilik için zatn yanlış bir aday değil mi (((maddi durumu olmamıştır bırakmak zorunda kalmıştır o başka ama öyle bile olsa bir iş bulup masrafını omuzlardı sorumluluk sahibi bir erkek)))bence o daha sorumluluk almayı bilmiyor evlenince daha ne anormal tepkilerine maruz kalacan Allah bilir ama her zaman dediğim gibi yine diyecem biz ne dersek diyelim sen o adamla evlenmeden gerçeği görmeyeceksin:((

evettt tabikiii dün akşam çıkışıma doğru arayıp beni gelemiceni söyledii ki zatenn gelmemesini söylemiştimm abisi ameliyat olmuşş onu almaya gitmişş hastaneden çıkarıcakmış birdee akşama iftarda abimdeyiz dedi bana fikrimi bile sormadann :47: hiç birşey demeden kapadım telefonuu gittim çarşıda bi güzel işlerimi hallettimm o sırada arıyo ama açmadım msj atıyoo işin bitince haber ver gelip alayım falan filanlarr cvp vermedim gitmicemii fark edince iyice o sırada sırayla abisi ve eltim aradıı büyük ihtimal gelmicemii söylemiştir bizimkii hastaneden çıktım nasıl gelmezsnn biton hazırlık yaptık falan filann konuşucaklarım var seninle vss.. x geliyo seni almaya dedi bişey diyemedimm daha fazlaa çünkü anlatmadan bilmiceklerdi neler yaşadığımızı klasik kız nazı koltuk meselesinden olay çıkaran insan durumuna düşücektimm..

geldii beni aldı yolda konuşmaya çalışmalar falan hiçç sesimi çıkarmadımm sonra abisinden öncee eve uğradıkk (bizim yapılan evimize henüzz tam işleri bitmediği için) kii ben her zaman çok meraklı ve hergün mutlaka uğrardımm eve geldi durdu kapıdaa dedim ben çıkmıcam eve sen çık gell bu şokk oldu asla benden öyle bi tepki beklemiyoduu suratıı beş karışşş çıkmasıyla inmesi bir oldu zaten iştee onu yapmışlar bunu yapmışlar falan di,yoo iyi dedim sadece ,
markete uğradı bişey istiyomusun onu alıyımmı bunu alıyımmıı bi ilgi bi dsüşüncee hayır dedim sadece onada tek kelime iyice bozulduu...

neyse eve gittik abisine geçmiş olsun falan filann oturuduk sofraya bu sırada eltimin ablası eşi ve çocuğuda vardı e onlarında yanında surat asamadım ama hiçde muhattap olmadımm arada abisi takılıyo sen hala bozukmusun hala şu koltuk rengi gülüyo falan x de hiç sesini çıkartmıyoo ev ne halde diye sordu bikaç kere bilmiyorum ben çıkmadım dedimm oda ne bukara falann hiçç o insanların yanında cevap vermedim... neysee yemeği yedik abisi beni yukarı çağardıı , işte takma kafana sen onu bende ona bir sürü kızdımm şaşırdı o bu ara falan filan birsürü hikayee .....

dedim şaşıracak bişey yok olay kolyuk rengide değilll o bahane dedimmm bana neler dediğinide anlattım güldü resmen abisi ne parası dedi ne kazanıyomuştaa falan adam bi kere daha şok olduu aptal dedi bana yaa dedimmm koltuk rengi yüzündenn işte birsürü nasihat bakma sen onaa biliyosun sne falan dedimm bakmıyorum artık zaten hayır olsun sonumuzz ama hatasını fark etmediği sürece böyle hiçbirşey olmamış gibi davranırsa ben yokum dedim.. ondan sonra çay falan filan derkenn kalktıkk eve bıraktı beni yine tek kelime etmedim arabada sabahda kendim geldim işee..

Back
X