evettt tabikiii dün akşam çıkışıma doğru arayıp beni gelemiceni söyledii ki zatenn gelmemesini söylemiştimm abisi ameliyat olmuşş onu almaya gitmişş hastaneden çıkarıcakmış birdee akşama iftarda abimdeyiz dedi bana fikrimi bile sormadann

hiç birşey demeden kapadım telefonuu gittim çarşıda bi güzel işlerimi hallettimm o sırada arıyo ama açmadım msj atıyoo işin bitince haber ver gelip alayım falan filanlarr cvp vermedim gitmicemii fark edince iyice o sırada sırayla abisi ve eltim aradıı büyük ihtimal gelmicemii söylemiştir bizimkii hastaneden çıktım nasıl gelmezsnn biton hazırlık yaptık falan filann konuşucaklarım var seninle vss.. x geliyo seni almaya dedi bişey diyemedimm daha fazlaa çünkü anlatmadan bilmiceklerdi neler yaşadığımızı klasik kız nazı koltuk meselesinden olay çıkaran insan durumuna düşücektimm..
geldii beni aldı yolda konuşmaya çalışmalar falan hiçç sesimi çıkarmadımm sonra abisinden öncee eve uğradıkk (bizim yapılan evimize henüzz tam işleri bitmediği için) kii ben her zaman çok meraklı ve hergün mutlaka uğrardımm eve geldi durdu kapıdaa dedim ben çıkmıcam eve sen çık gell bu şokk oldu asla benden öyle bi tepki beklemiyoduu suratıı beş karışşş çıkmasıyla inmesi bir oldu zaten iştee onu yapmışlar bunu yapmışlar falan di,yoo iyi dedim sadece ,
markete uğradı bişey istiyomusun onu alıyımmı bunu alıyımmıı bi ilgi bi dsüşüncee hayır dedim sadece onada tek kelime iyice bozulduu...
neyse eve gittik abisine geçmiş olsun falan filann oturuduk sofraya bu sırada eltimin ablası eşi ve çocuğuda vardı e onlarında yanında surat asamadım ama hiçde muhattap olmadımm arada abisi takılıyo sen hala bozukmusun hala şu koltuk rengi gülüyo falan x de hiç sesini çıkartmıyoo ev ne halde diye sordu bikaç kere bilmiyorum ben çıkmadım dedimm oda ne bukara falann hiçç o insanların yanında cevap vermedim... neysee yemeği yedik abisi beni yukarı çağardıı , işte takma kafana sen onu bende ona bir sürü kızdımm şaşırdı o bu ara falan filan birsürü hikayee .....
dedim şaşıracak bişey yok olay kolyuk rengide değilll o bahane dedimmm bana neler dediğinide anlattım güldü resmen abisi ne parası dedi ne kazanıyomuştaa falan adam bi kere daha şok olduu aptal dedi bana yaa dedimmm koltuk rengi yüzündenn işte birsürü nasihat bakma sen onaa biliyosun sne falan dedimm bakmıyorum artık zaten hayır olsun sonumuzz ama hatasını fark etmediği sürece böyle hiçbirşey olmamış gibi davranırsa ben yokum dedim.. ondan sonra çay falan filan derkenn kalktıkk eve bıraktı beni yine tek kelime etmedim arabada sabahda kendim geldim işee..