düğüne 2 ay kala hamile ?

elixsir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
3.918
19
0
İstanbul
- selam bir arkadaşım yakşasık 3 ay sonra evleniyor kısslar kendisi nin nikahı 1 ay önce kıyılıcak imam nikahını kıydırmış düğünden önce hamile kalmayı planlıyor buna nasıl baakıyorsunuz sizlere sormamı istedi kendisinin pc si yok guclubacismile yorumlarınızı bekliyoruzkaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
bence kalmasın. ama kendisi bilir.

düğün olaylı geçer de pişman olursa ne yapacak? malüm takı sorunu yada başka sorunlar?

düğün günü Allah korusun eşine birşey olursa?

ben olsam işi şansa bırakmam. düğün olsun ilk günleri ilk ayları zor oluyor evliliğin. alışma evresi zorlu bir süreç....

kendisi bilir ama zamanı beklese daha iyi olur.

bence kalmasın. ama kendisi bilir.

düğün olaylı geçer de pişman olursa ne yapacak? malüm takı sorunu yada başka sorunlar?

düğün günü Allah korusun eşine birşey olursa?

ben olsam işi şansa bırakmam. düğün olsun ilk günleri ilk ayları zor oluyor evliliğin. alışma evresi zorlu bir süreç....

kendisi bilir ama zamanı beklese daha iyi olur.

haklısın cnm aslında ama kendisi okuyor suan kendisi bilirkaydirigubbakcemile2

aslında zaten lkalırmı oda belli değil dimi ama bende diorum sonucta bir hafta sonrarı denk geliyorlar bu iş ya tutarsa daaklinialirimsmile

acelesimi var ki önce bebek sonra evlilik neyi garanti etmişde önce bebek planlamış kardeşim şöyle işlerden uzak dursun amam aman:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

kendi bebegi ile ilgili karari da bi zahmet insanlara sormasinlar.. kendi bilecek hayat onun hayati.

bu soruyu soran kişi bayan mı gerçekten... pc yoksa internet kafe var.. bir sürü kıtap ve doktorların sitesı var.. acıp okusun... dalga geçer gibi bır soru... evlenecek kişi sen mısın yada...

bu soruyu soran kişi bayan mı gerçekten... pc yoksa internet kafe var.. bir sürü kıtap ve doktorların sitesı var.. acıp okusun... dalga geçer gibi bır soru... evlenecek kişi sen mısın yada...

benim evlenmeme cok var hem ben olsam benim derim sadece sana sorulan bir soru değil ki bu neden kendini bukadar önemsedin cnm:hulya:

resmi nikah , imam nikahı konusunu kurcalamadan cevap vericem , herkesin kararına saygı duyaraktan..
nasıl bir düğün yapacağına bağlı olarak değişir..
düğünümde oynuycam zıplıycam , sonra balayına gidicem gezicem tozucam diyorsa kalmaması daha iyi olur , çünkü hamileliğin ilk dönemleri çoğu kadını zorlar..Ama böyle bir derdi yoksa nikah olucak evmize gidicez tarzında yaklaşıyorsa duruma neden olmasın.

benim evlenmeme cok var hem ben olsam benim derim sadece sana sorulan bir soru değil ki bu neden kendini bukadar önemsedin cnm:hulya:

çok saçma ve aptalca soru.... çevresıne acıklama yapabilekse, yuz varsa yapsın... zaten sosyete modası bır nevi.. etilerde hoş görurler.... gıtsın oraya

sevgili arkadaşım hayatımda duyduğum en saçma danışılan şey.arkadaşına söyle bizi hiç alakadar etmiyor.ne yaparsa yapsın.utanmasanız ne zaman seks yapalım diye tarihini danışacaksınız.milletin biyerlerinin kahyası da değiliz bekçisi de.

bu ne acele yahubenneyaptımki evlendıkten sonra olması daha mantıklı hadı bıseyler duzgun gıtmedı arkadas hamıle eeee o cocuk dogunca nolacak yoksa aldıracakmı boyle cıddı seylerın bısey garantıye alındıktan sonra yapılması daha mantıklıdır her zaman sonucta bır canlı dunyaya gelıyor sorumsuzlugun alemı yok kanımcaalsanaalsanasmile

bence cok sacma resmı nıkahtan once ımam nıkahı ayrıca beklemıs beklemıste dugun gununu bekleyemıyorlar mı hem cok ayıp hemde hıc bırseyın garantısı yok ya pısman olursa

sevgili arkadaşım hayatımda duyduğum en saçma danışılan şey.arkadaşına söyle bizi hiç alakadar etmiyor.ne yaparsa yapsın.utanmasanız ne zaman seks yapalım diye tarihini danışacaksınız.milletin biyerlerinin kahyası da değiliz bekçisi de.

değilsen ne işiniz var bu topikte sanane o zamanbilmiyorumkismile

benim bilidigim once evlilik bi rayina oturur sonrasinda
cocuk dusunulur
bu acele neden anlamadim
sonra analasamiyolar bosaniyolar olanda cocuklara oluyo.

Back
X