Dügüne 2 ay kala isten ayrilmak ?

yagmurumm18

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2019
138
55
18
35
Kızlar düğünüme 2 ay kala işten ayrikmak zorunda kaldım.Daha evim için almam gerekenler vardı.Nisanlimda çalışıyor bana destek ama yine de üzülüyorum. Neden bu zamana kadar almadin biriktirmedin diyenler olacaktır.Biriktirdiğim param sağlığımla ilgili tedaviye gitti.Nisanlimda evimızin ihtiyaçlarını karşıladı tek başına.Bende mutfak eşyalarımı almak istiyordum.Düğünden sonra hiç borcumuz da olmayacak ama kına gecem var damada alınması gereken şeyler var.Mutfak eşyalarımdan acil olanları aldım aslında.Yemek takımı Çatal kaşık takımı tencere takimi küçük ev aletleri .ama ıvır zivirda o kadar çok tutuyor ki.Zaten çok fazla eşyayı sevmiyorum .gerekli şeyleri almaya çalışıyorum.Hemen is bukursam çalışmak istiyorum.Tam da islerimin arttığı dönem. (Gelinlik,kına yeri vb?)
Ay kızlar telaş yaptım ne yapayım bi fikir verin.şimdiden teşekkür ederim

Evlendikten sonrada eksikler olacak
Telas yapma az az al hediyede geliyor ev yigilir
Bir tak saklama kabi bir kac servis gereci 1 legen 1 suzgec gibi az az al
Ben hic tahta kasik almamisim mesela sirf sos kepcesi almisim tahta kasik ve corba kepcesi almistim

Aynen onu düşünerek herseyden 1 tane alıyorum

Sanıyorum tazminat alabiliyorsunuz evlilik sebebiyle düğün öncesi ayrılsanız da. Çok kısa çalışmadıysanız (tam süresini bilmiyorum) bu hakkınızı kullanabilirsiniz.

O eksikler var ya hic bitmiyo.Elendikten sonraya da birakin birlikte alirsiniz..Alabildiginizi alin hic de uzulmeyin.Allah huzur mutluluk hayirli evlatlar versin yuvana.

Benim esyalarım gelmemişti hemde cok unlu bir marka olmasına ragmen evlendim ve ertesi gun esya bakmaya gittik tekrardan. 1 ay sonra geldi. Simdi 7 aylık evliyiz hala ufak tefek eksikler var bitmiyor yani. Stres yapmayın her sey yoluna giriyor.. beterini yasamıs biri olarak söyluyorum

Sanıyorum tazminat alabiliyorsunuz evlilik sebebiyle düğün öncesi ayrılsanız da. Çok kısa çalışmadıysanız (tam süresini bilmiyorum) bu hakkınızı kullanabilirsiniz.
Tazminat alamaz. evlendikten sonra 1 yıl içerisinde evlilik nedeniyle işten ayrılacağını bildirse alabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…