evet bencillik yapıyorsunuz,
hem 1,5 saatlik yol varmış aranızda sizde günü birlik ona eşlik edebilirsiniz
bencede nevar ki bunda gidip dinlenmesini neden istemiyosun?
Yapacak acil bir is yok diyorsunuz. Neden gitmesin ki?
Yanınızda durunca ne olacak?
Bir şey istemediğinizde mantıklı gerekçeleriniz olsun.
Yoksa zamanla tavırlarınız gereksiz trip olarak görülür ve önemsenmez.
Hani bir tatil köyüne uzak bir yere falan gitse belki olmasın derdim ama. 1,5 saatlik uzaklıkta bir arkadaşının yazlığındada kalsın ne olcak.. Evlendikten sonra muhtemelen izin vermezsiniz zaten.. Siz bayramda bir akrabınızın yanına 3 günlüğüne kalmaya gitseniz sorunmu olcak?? bu açıdan düşünün birde tatil denilince kızmışınız belki ama bencede bi sorun olmamalı....
Gitsin kafasını dinlesin, ne var bunda, bayramda gidecekmiş, zaten bayramda iş güç yapılmaz...
Bence de gitsin sende git zaetn saat dilimi çok azmış bak.
Yoksa seni davet etmedi mi =) (kıskançlık yaptın sanki biraz o zman o yüzden kızdın)
Bence de gitsin sende git zaetn saat dilimi çok azmış bak.
Yoksa seni davet etmedi mi =) (kıskançlık yaptın sanki biraz o zman o yüzden kızdın)
merhaba kızlar.
benim nişanlımın arkadaşının yazlığı var yaşadığımız yere yakın bir yerde. yakın dediğim 1.5 saatlik bir yol. bizim düğünümüze tam 2 ay kaldı. ev sahibinin evi boşaltmasını bekliyoruz. boşaltır boşaltmaz yerleşicez. eşyaları beğendik ama daha almadık. ikea dan alıcağımız için hemen teslim edilicek. davetiyelerimiz de tamam. yani şu an görünürde acil bi iş yok. ama nerden baksan düğüne 8 haftasonumuz var sadece ve böyle bir zamanda nişanlım bayramda arkadaşının yazlığına gitmek istiyor birkaç gün. ama ben çıldırıyorum. şurda ne kadar kalmış evlenmemize ama beyefendi tatillerde gezicek.
sizce çok mu bencilim? yoksa esas bencillik yapan o mu?
beni davet etti hatta yazlığın sahibi de çok etti ama ben gece kalmalı gidemem. hem de gıcıklık olsun diye günü birlik de gitmedim. gitmiycem de.
ama kızlar şunları da göz önünde bulundurun
1 - bu yaz 3. gidişi olucak daha önce zaten gitti hem de 2 kere 1er haftasonu için.
2 - ben hiçbi yere gidip tatil yapmadım. çünkü balayımızı bekliyorum.
3 - o zaman evlenince de bu şekilde beni düşünmeden gidicek bir yerlere? artık bekar arkadaşlarına veda etmesi gerekmez mi?
4 - gideceği yazlıkta 3 hatta 4 bekar erkek olucaklar. yani orda bi aile ortamı olmıycak.
ama kızlar şunları da göz önünde bulundurun
1 - bu yaz 3. gidişi olucak daha önce zaten gitti hem de 2 kere 1er haftasonu için.
2 - ben hiçbi yere gidip tatil yapmadım. çünkü balayımızı bekliyorum.
3 - o zaman evlenince de bu şekilde beni düşünmeden gidicek bir yerlere? artık bekar arkadaşlarına veda etmesi gerekmez mi?
4 - gideceği yazlıkta 3 hatta 4 bekar erkek olucaklar. yani orda bi aile ortamı olmıycak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?