düğüne 2 ay kala nişanlım tatil yapacak...

dududada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
835
293
133
merhaba kızlar.

benim nişanlımın arkadaşının yazlığı var yaşadığımız yere yakın bir yerde. yakın dediğim 1.5 saatlik bir yol. bizim düğünümüze tam 2 ay kaldı. ev sahibinin evi boşaltmasını bekliyoruz. boşaltır boşaltmaz yerleşicez. eşyaları beğendik ama daha almadık. ikea dan alıcağımız için hemen teslim edilicek. davetiyelerimiz de tamam. yani şu an görünürde acil bi iş yok. ama nerden baksan düğüne 8 haftasonumuz var sadece ve böyle bir zamanda nişanlım bayramda arkadaşının yazlığına gitmek istiyor birkaç gün. ama ben çıldırıyorum. şurda ne kadar kalmış evlenmemize ama beyefendi tatillerde gezicek.

sizce çok mu bencilim? yoksa esas bencillik yapan o mu?

evet bencillik yapıyorsunuz,

hem 1,5 saatlik yol varmış aranızda sizde günü birlik ona eşlik edebilirsiniz

Yanınızda durunca ne olacak?

Bir şey istemediğinizde mantıklı gerekçeleriniz olsun.

Yoksa zamanla tavırlarınız gereksiz trip olarak görülür ve önemsenmez.

Hani bir tatil köyüne uzak bir yere falan gitse belki olmasın derdim ama. 1,5 saatlik uzaklıkta bir arkadaşının yazlığındada kalsın ne olcak.. Evlendikten sonra muhtemelen izin vermezsiniz zaten.. Siz bayramda bir akrabınızın yanına 3 günlüğüne kalmaya gitseniz sorunmu olcak?? bu açıdan düşünün birde tatil denilince kızmışınız belki ama bencede bi sorun olmamalı....

Bence de gitsin sende git zaetn saat dilimi çok azmış bak.
Yoksa seni davet etmedi mi =) (kıskançlık yaptın sanki biraz o zman o yüzden kızdın)

evet bencillik yapıyorsunuz,

hem 1,5 saatlik yol varmış aranızda sizde günü birlik ona eşlik edebilirsiniz

bencede nevar ki bunda gidip dinlenmesini neden istemiyosun?

Yapacak acil bir is yok diyorsunuz. Neden gitmesin ki?

Yanınızda durunca ne olacak?

Bir şey istemediğinizde mantıklı gerekçeleriniz olsun.

Yoksa zamanla tavırlarınız gereksiz trip olarak görülür ve önemsenmez.

Gitsin kafasını dinlesin, ne var bunda, bayramda gidecekmiş, zaten bayramda iş güç yapılmaz...

Yoksa seni davet etmedi mi =) (kıskançlık yaptın sanki biraz o zman o yüzden kızdın)

ama kızlar şunları da göz önünde bulundurun
1 - bu yaz 3. gidişi olucak daha önce zaten gitti hem de 2 kere 1er haftasonu için.
2 - ben hiçbi yere gidip tatil yapmadım. çünkü balayımızı bekliyorum.
3 - o zaman evlenince de bu şekilde beni düşünmeden gidicek bir yerlere? artık bekar arkadaşlarına veda etmesi gerekmez mi?
4 - gideceği yazlıkta 3 hatta 4 bekar erkek olucaklar. yani orda bi aile ortamı olmıycak.

beni davet etti hatta yazlığın sahibi de çok etti ama ben gece kalmalı gidemem. hem de gıcıklık olsun diye günü birlik de gitmedim. gitmiycem de.

eee tatilde yazın yapılır hem de arkadaşının yazlığında ne var ki bunda

düğün telaşından önce gitsin de birazcık kafa dinlesin,hatta siz de gidin.
ne var ki bunda???
evlendikten sonra tutturursa "yalnız tatile gidicem" diye o zaman tribin kralını atın.Ama bu seferlik biricik nişanlınızı biraz rahat bırakın,deirm ben ^^

beni davet etti hatta yazlığın sahibi de çok etti ama ben gece kalmalı gidemem. hem de gıcıklık olsun diye günü birlik de gitmedim. gitmiycem de.

belki arkadaşları demiştir evlenince görüşemicez diye belki o yüzden onlarla plan yapmışlardır sıkma canını tatlım hemen bak şurda 2 ay kalmış bozmayın aranızı erkek pek düşünmez böyle şeyleri işde

hala bekar bence gidebilir bunda sinirlenecek bşy yok ki bekar son tatili olacak
ben balayını bekledim gitmiyorum diyosunuz imkanınız varsa siz de gidin yoksa ona engel olmayın bence 2 kere daha gitmiş ama sadece h.sonu içinmiş onlarda tatilden sayılmaz pekayrıca gideceği yer yakınmış acil bşy olsa hemen geri dönebilir
düğün önce strese gerek yok bence rahat olun

Tatlım Dediğim gibi mesafenin kısalığını göz önünde bulundurarak ve arkadaşları ile geçireceği son tatil olması hasebiylede birkere daha gitsin bence muhtemelen bayramın tamamı için gitmiyordur. Hafta sonuna denk gelen kısım içindir herhalde zaten..
Sonrasında balayınızda -inşaallah -öyle bir güzel tatil yaşatırsınki ,daha önce gittiği tatillere acır ve bidaha sensiz gitmek istemezzzzz

Şöyle söyliim,benim nişanlımda arkadaşlarıyla eylülde Fethiye'ye gidicek.Bekarken gideceğim son tatil dedi,rica etti.Ekimde düğünümüz var.Arkadaşlarıyla haftasonu Edirne'ye denize gidiyodu.Benimle de tatile geldi bi kaç günlük.Ama arkadaşları giderken o kalsaydı üzülücekti.Bende birşey demedim.İçim içimi yese de,birazcık uzak çünkü.Özlerim :)

Bence bu stresli günlerin yorgunluğunu atmak için gidebilir. Hem bikaç gün demiş nolcak ki
Sen de kendine zaman ayır, nasıl olsa 2 ay sonra her yere beraber gitceksiniz

Sen niye gitmiyosun ki ayrıca, balayı eşinle sana özel bişey onun büyüsünü hiçbişey bozamaz. Ailenle git bi yerlere mesela
Evlenince gitmemesi için şimdiden söylemelisin. Sana şimdi izin veriyorum ama evlenince olması tarzında konuşabilirsin. Şimdiden bu kadar baskıcı olursan evlenince daha çok gider benden söylemesi.
Tatil yapacak çocuk, tabi ki aile ortamı olmaması normal Bırak da eğlensin
Dediğim gibi sen de bişeyler yapabilirsin stres atmak için :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…