• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 2 ay kala nişanlım tatil yapacak...

1. "Tatile gidince çok para harcıyor, ihtiyacımız var." diyorsanız anlarım, maddi problem dışında tatile çok gitmesinde ne gibi bir problem olabilir?

2. Siz niye tatile gitmediniz, tek sebep balayına gidecek olmanız mı? Bu sebep değil, bence çok da alakasız.

3. Bekar arkadaşlarına neden veda etmesi gerekiyor?

4. Bu evhamınız niye, bekar erkeklerin tatili deyince aklınıza hemen kızları toplayıp parti yapıyorlar gibi bir görüntü mü geliyor?

eee tatilde yazın yapılır hem de arkadaşının yazlığında ne var ki bunda

düğün telaşından önce gitsin de birazcık kafa dinlesin,hatta siz de gidin.
ne var ki bunda???
evlendikten sonra tutturursa "yalnız tatile gidicem" diye o zaman tribin kralını atın.Ama bu seferlik biricik nişanlınızı biraz rahat bırakın,deirm ben ^^

Bırak gitsin son günleri zaten ne yapabilir ki :ssz:

iyi aferin gitme.

belki arkadaşları demiştir evlenince görüşemicez diye belki o yüzden onlarla plan yapmışlardır sıkma canını tatlım hemen bak şurda 2 ay kalmış bozmayın aranızı erkek pek düşünmez böyle şeyleri işde

hala bekar bence gidebilir bunda sinirlenecek bşy yok ki bekar son tatili olacak
ben balayını bekledim gitmiyorum diyosunuz imkanınız varsa siz de gidin yoksa ona engel olmayın bence 2 kere daha gitmiş ama sadece h.sonu içinmiş onlarda tatilden sayılmaz pekayrıca gideceği yer yakınmış acil bşy olsa hemen geri dönebilir
düğün önce strese gerek yok bence rahat olun

Tatlım Dediğim gibi mesafenin kısalığını göz önünde bulundurarak ve arkadaşları ile geçireceği son tatil olması hasebiylede birkere daha gitsin bence muhtemelen bayramın tamamı için gitmiyordur. Hafta sonuna denk gelen kısım içindir herhalde zaten..
Sonrasında balayınızda -inşaallah -öyle bir güzel tatil yaşatırsınki :17::17: ,daha önce gittiği tatillere acır ve bidaha sensiz gitmek istemezzzzz :52::52::52::52:

Şöyle söyliim,benim nişanlımda arkadaşlarıyla eylülde Fethiye'ye gidicek.Bekarken gideceğim son tatil dedi,rica etti.Ekimde düğünümüz var.Arkadaşlarıyla haftasonu Edirne'ye denize gidiyodu.Benimle de tatile geldi bi kaç günlük.Ama arkadaşları giderken o kalsaydı üzülücekti.Bende birşey demedim.İçim içimi yese de,birazcık uzak çünkü.Özlerim :)

Bence bu stresli günlerin yorgunluğunu atmak için gidebilir. Hem bikaç gün demiş nolcak ki :31:
Sen de kendine zaman ayır, nasıl olsa 2 ay sonra her yere beraber gitceksiniz :1:

valla kızlar bi kişi de gitmesin dememiş :) herhalde genel kanı bu.

zaten onun da sorduğu yok. yani gidebilir miyim filan dediği yok. daha önceden de gıcıklık yaptığımda gitmişti. "yine gidicen zaten bana ne soruyosun istediğini yapıyosun zaten ben ne desem boş" dedim. o da "evet istediğimi yapıcam" dedi. "haber veriyorum sadece" dedi. "iyi" dedim ben de indim arabadan. "artık hiçbişeyi haber de verme o zaman" dedim. "git hemen git hemen git" dedim "bayramı bekleme hemen git hatta 1 ay kal" dedim. bağırdım çok :( ama napiim ben çok sinir oluyorum ne demek gitmek yaa? insan nişanlım gidemiyo ben de gitmeyiveriyim der. 3 hafta tatil yapıcaz balayında. valla kızlar ben sizin kadar anlayışlı diilim herhalde. napim üfff :(((((((((((((

evlenmeden önce gitmek istiyosa gtsin bence sıkmanızın bir anlamı yok. evlendikten sonra zaten %80 zamanı sizinle olucak son bir veda etmesinde bir sıkıntı yok bence. siz sıktıkça o daha çok gitmek isticektir.
ayrıca ben balayını bekliyorum demişsiniz sizde beklemeyin gidin bu günlerinizi çok ararsınız sonra...

yazlık derken denize falan girecekse ben olsam yollamam kıskanırdım erkekleri böyle şeylere fazla alıştırmamak gerek düşünces,ndeym...

Eski konundan hatırladım seni.
Affetmişsin nişanlını ama güvenemiyorsun doğal olarak.
Yine aynı şeyler olacak diye.
Ya beraber gidiceksin ya da o yazlıktayken aklında "acaba"lar dolaşıcak.
Sen bilirsin.

Önceki konularını blmiyorum ama bence

1) Tatile gitmesine bişey deme sadece açıklama yap...Evlenince bu şekilde olmayacağını bilsin..

2) Evli birinin neden bekar arkadaşı olmasın ki?Bu düşünce bence bencilce..Siz bütün bekar arkadaşlarınızı silecek misiniz ?

Herkesin kendi kararları,kendi fikirleri var.Siz balayından önce tatil yapmak istemeyebilrsiniz.Bu bir görüş.O da tatil yapmaya ihtiyaç duymuş olabilir.Bekarken de,evlil,kte de bu kadar müdahalenin,kısıtlamanın gelecek sorunların temelini oluşturacağı düşüncesindeyim.Sonuçta herkesin kendi irade gücü var.Herkesin kendi arkadaşlarıyla diyaloğu,kiminle görüşüp görüşmeyeceği de kendini bağlar.Evli adamın,bekar arkadaşlarıyla görüşmemesi gibi bir olgu olabilir mi?Kusura bakmayın ama her haltta evli arkadaşların başının altından çıkıyor.Basit şeyler için birbirinizi hırpalamayın.Şimdidien mutluluklar

Bırak gıtsın sıkıntı yapacak ne var kı ?

Buyuk ıhtımalle evlenecegı ıcın arkadaslarıyla son kez bekarken tatıl yapmak ıstedı ...

Ayrıca son konusmalarınız cok bencılce :19:

Bu sekılde dıkıne gıdersenız anlasamazsınız :20:

Anlayıslı olun hem sıze de geel demıs arada bır gıdıp yoklarsınız endısenız varsa ...

Yapacak ıs de yok hersey tamam sıkıntı ne ?

Ben olsam yollamazdım.
Güven önemli ama ne iş geliyorsa başlarına son dk olaylarından geliyor.
O bişey yapmaz ama,ya arkadasları aman zaten evlenicen gel bişeyler yapalm drse.
Benim eşimde gitti.
Ama çok iyi bildgm,tanıdgm insanlarla gti.
Egerki arkadaslrı tanyp guvenysanz gdebilir.
Evlendikten sonrada gdr yani o kadar skmanın bi mantgı yok insanları snuçta.
Ama hepsni tanıyosanz.
Bence güven meselesi dgil bu.
Eminim herkesn bir nebzede olsa içine kurt düşmüştür :)

gereksiz triplere girip ilişkinizi yıpratma sonrada bu erkekler neden böyle dersiiniz en büyük kötülüğü kadınlar böyle gereksiz davranış ve kaprislerle kendileirne yapıo :51::51::18::18:

Geçmişte problemler yaşandıysa, güven, sorumsuzluk gibi ben de tepki verirdim ama aklımı kurcalayan bir sorun yoksa gitmesini problem etmezdim. Sizde böyle bir problem var gördüğüm kadarıyla. Ben olsam muhtemelen bir kız arkadaşımla tatile giderdim..

Hatta ben evlenince arada bir de olsa kız kıza tatile gitmeyi isterdim, erkek arkadaşımsa "yalnız tatile gitmek istiyorsan evlenmeyeceksin" diyor bana:9:

Son düzenleme:
merhaba kızlar.

benim nişanlımın arkadaşının yazlığı var yaşadığımız yere yakın bir yerde. yakın dediğim 1.5 saatlik bir yol. bizim düğünümüze tam 2 ay kaldı. ev sahibinin evi boşaltmasını bekliyoruz. boşaltır boşaltmaz yerleşicez. eşyaları beğendik ama daha almadık. ikea dan alıcağımız için hemen teslim edilicek. davetiyelerimiz de tamam. yani şu an görünürde acil bi iş yok. ama nerden baksan düğüne 8 haftasonumuz var sadece ve böyle bir zamanda nişanlım bayramda arkadaşının yazlığına gitmek istiyor birkaç gün. ama ben çıldırıyorum. şurda ne kadar kalmış evlenmemize ama beyefendi tatillerde gezicek.

sizce çok mu bencilim? yoksa esas bencillik yapan o mu?
ne yalan sölim ben de kızardım bölyle bir duruma..ne işi varmış düğüne 2 ay kala bekarlarla tatilde..nişanlanmadan önce yaşasaymış hayatını doysaymış yalnız tatiline herşeye..sen bekar kız arkadaşlarınla tatile gitsen eminim olay çıkarırdı.ben de sevmem öle şeyleri valla bu da benim görüşüm

ne yalan sölim ben de kızardım bölyle bir duruma..ne işi varmış düğüne 2 ay kala bekarlarla tatilde..nişanlanmadan önce yaşasaymış hayatını doysaymış yalnız tatiline herşeye..sen bekar kız arkadaşlarınla tatile gitsen eminim olay çıkarırdı.ben de sevmem öle şeyleri valla bu da benim görüşüm

yaşşaaaaaaa beee sonunda benim gibi düşünen biri çıktı :)

Resmen hayatını ikiye ayırmasını istiyorsunuz evlendikten önce, evlendikten sonra şeklinde :51:

sosyal hayatını yani.

Son düzenleme:
Resmen hayatını ikiye ayırmasını istiyorsunuz evlendikten önce, evlendikten sonra şeklinde :51:

ama biraz öyle olması gerekmez mi? sonuçta çok şey değişiyor evlendikten sonra zaten bayanların üstüne düşen yük bekar hayatına oranla 3 katına çıkıyor..erkeklerin de buna karşılık bir şeylerden vazgeçmesi bu kadar zor olmamalı..diye düşünüyorum

ama biraz öyle olması gerekmez mi? sonuçta çok şey değişiyor evlendikten sonra zaten bayanların üstüne düşen yük bekar hayatına oranla 3 katına çıkıyor..erkeklerin de buna karşılık bir şeylerden vazgeçmesi bu kadar zor olmamalı..diye düşünüyorum

Hmmm... Cümleyi eksik kurmuşum :6: benim söylemek istediğim sosyal hayatını bu denli değiştirme isteğinin gereksizliği hele ki bekar arkadaşlara öcü gözüyle bakılması bana garip geliyor ve erkek olsaydım çok rahatsız olurdum. Aynı şekilde erkeğinde aynı dayatmayı kadına yapmasından hoşlanmıyorum. Buradan da şu anlam çıkmasın evlendikten sonra alemlere akabilir geceleri gelmese de olur falan :51: DipNot: Bekarım. :27:

Hmmm... Cümleyi eksik kurmuşum :6: benim söylemek istediğim sosyal hayatını bu denli değiştirme isteğinin gereksizliği hele ki bekar arkadaşlara öcü gözüyle bakılması bana garip geliyor ve erkek olsaydım çok rahatsız olurdum. Aynı şekilde erkeğinde aynı dayatmayı kadına yapmasından hoşlanmıyorum. Buradan da şu anlam çıkmasın evlendikten sonra alemlere akabilir geceleri gelmese de olur falan :51: DipNot: Bekarım. :27:

ne diyelim öleyse inşallah senin gibi düşünen bir erkekle evlenirsin bu devirde zor biraz ama:)sen yine de çaktırmadan ipleri elinde tutmaya çalış canım erkekler ml çünkü:) yüz verince astarını istiyorlar sınırları zorluyorlar yoksa son cümlendeki durumları yaşarsın bak benden sölemesi:P

ne diyelim öleyse inşallah senin gibi düşünen bir erkekle evlenirsin bu devirde zor biraz ama:)sen yine de çaktırmadan ipleri elinde tutmaya çalış canım erkekler ml çünkü:) yüz verince astarını istiyorlar sınırları zorluyorlar yoksa son cümlendeki durumları yaşarsın bak benden sölemesi:P

:23: evet bu devirde zor o yüzden pek dikiş tutturamıyorum :8: yüz veririz astar vermeyiz o zaman :33: ilgin için teşekkür ederim :29:

:23: evet bu devirde zor o yüzden pek dikiş tutturamıyorum :8: yüz veririz astar vermeyiz o zaman :33: ilgin için teşekkür ederim :29:

Geçmişte problemler yaşandıysa, güven, sorumsuzluk gibi ben de tepki verirdim ama aklımı kurcalayan bir sorun yoksa gitmesini problem etmezdim. Sizde böyle bir problem var gördüğüm kadarıyla. Ben olsam muhtemelen bir kız arkadaşımla tatile giderdim..

Hatta ben evlenince arada bir de olsa kız kıza tatile gitmeyi isterdim, erkek arkadaşımsa "yalnız tatile gitmek istiyorsan evlenmeyeceksin" diyor bana:9:

gereksiz triplere girip ilişkinizi yıpratma sonrada bu erkekler neden böyle dersiiniz en büyük kötülüğü kadınlar böyle gereksiz davranış ve kaprislerle kendileirne yapıo :51::51::18::18:

Ben olsam yollamazdım.
Güven önemli ama ne iş geliyorsa başlarına son dk olaylarından geliyor.
O bişey yapmaz ama,ya arkadasları aman zaten evlenicen gel bişeyler yapalm drse.
Benim eşimde gitti.
Ama çok iyi bildgm,tanıdgm insanlarla gti.
Egerki arkadaslrı tanyp guvenysanz gdebilir.
Evlendikten sonrada gdr yani o kadar skmanın bi mantgı yok insanları snuçta.
Ama hepsni tanıyosanz.
Bence güven meselesi dgil bu.
Eminim herkesn bir nebzede olsa içine kurt düşmüştür :)

Bırak gıtsın sıkıntı yapacak ne var kı ?

Buyuk ıhtımalle evlenecegı ıcın arkadaslarıyla son kez bekarken tatıl yapmak ıstedı ...

Ayrıca son konusmalarınız cok bencılce :19:

Bu sekılde dıkıne gıdersenız anlasamazsınız :20:

Anlayıslı olun hem sıze de geel demıs arada bır gıdıp yoklarsınız endısenız varsa ...

Yapacak ıs de yok hersey tamam sıkıntı ne ?

Herkesin kendi kararları,kendi fikirleri var.Siz balayından önce tatil yapmak istemeyebilrsiniz.Bu bir görüş.O da tatil yapmaya ihtiyaç duymuş olabilir.Bekarken de,evlil,kte de bu kadar müdahalenin,kısıtlamanın gelecek sorunların temelini oluşturacağı düşüncesindeyim.Sonuçta herkesin kendi irade gücü var.Herkesin kendi arkadaşlarıyla diyaloğu,kiminle görüşüp görüşmeyeceği de kendini bağlar.Evli adamın,bekar arkadaşlarıyla görüşmemesi gibi bir olgu olabilir mi?Kusura bakmayın ama her haltta evli arkadaşların başının altından çıkıyor.Basit şeyler için birbirinizi hırpalamayın.Şimdidien mutluluklar

Önceki konularını blmiyorum ama bence

1) Tatile gitmesine bişey deme sadece açıklama yap...Evlenince bu şekilde olmayacağını bilsin..

2) Evli birinin neden bekar arkadaşı olmasın ki?Bu düşünce bence bencilce..Siz bütün bekar arkadaşlarınızı silecek misiniz ?

Eski konundan hatırladım seni.
Affetmişsin nişanlını ama güvenemiyorsun doğal olarak.
Yine aynı şeyler olacak diye.
Ya beraber gidiceksin ya da o yazlıktayken aklında "acaba"lar dolaşıcak.
Sen bilirsin.

pff kafayı yiycem bu kavgayı sabah yaptık bu saat oldu aramadı ben de aramadım. napiyim sence kızlar ? :(

Back
X