Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senden once yasanmis bseyi kafana takma..surda kalmis bikac gun boyle seylerle kafank bulandrma..esimin cuzdanini ben kullaniyodum..bigun para cikarirken bi kagit buldum..telefon numaralari vardi 5 6 kiz ismi..askere gderken kagida yazmis numaralari cuzdanina koymus..tbiki cok bozuldm kendisine soyledim ama o an ben yoktum.yani durduk yere ona bunun hesabini sormaya hakkim yokki adamin hayatnda bile yoktum..senden once iliskileri olmustr sennde olmustr.ama siz artik ikiniz bi yola basliyosunuz bundan sonrasi senin icin onemli..
Kocamın facebookta sayfası var, eski sevgililerine yazdığı şiirler var açıp okuyorum ne var? Deli gibi sevmiş adam gibi sevmiş beni de öyle seviyor. Gurur da duyuyorum ne güzel sevmiş ne güzel anlatmış duygularını. Takılmayın bu kadar, önemli olan sadık kalması. Herkes geçmişte birilerini sever
Olabilir herkes aşık olur ya da olduğunu sanar ergenliginde,siz hic olmadiniz mi
Bir daha onu unutamayacagini,tüm hayatinin o olduğunu düşünürsun.ergenlik iste,deli akar kan
Buyutmeyin bu kadar bilerek sakladığını sanmam
Gecmiste yazdiklari icin en guzel gunleri zehir etmeyin. Evet ben olsam ben de katlanamam benden once birini sevmis oldugu dusuncesine bile ama yapcak bir sey yok. Simdi o hisleri sadece sizin icin besledigine emin olabilirsiniz . Sizinle evleniyor tadinizi kacirmayin . Mutluluklar
adamın sana geçmişiyle ilgili anlattıkları yalanmış ve sen 3 gun sonra evleneceksin evlendikten sonra kimbilir daha neleri çıkar burdaki önemli konu geçmiş değilki yalan söylemesi neden aptal yerine koyuyoki seni bebe olsa anlar ayrıca aşırı kıskanç erkeklerin saapık olduğunu düşünüyom (bence)
O kadar önemli birine ait olsaydı o defteri tutup da evinize getirmezdi. Baksanıza kitapları toplarken bile dikkatini çekmemiş. Bazı insanlar şiir falan yazmayı seviyor yani amaç yazmak. Kızların hatıra defteri gibi biseydir o.
Siz nisanlinizin sizi sevdiğinden emin misiniz o zaman sorun yok. Yani ben eşimin böyle biseyini bulsam eğlenerek okurdum. Sanki biz gecmiste başkalarını sevmedik mi hepsi de geçti gitti.