• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne az bir zaman kala

Düğün arifesi her iki tarafta stresli oluyor. Ben normalde zaten stresli bir insandım ama düğün zamanı inanılmaz bir rahatlık gelmişti. işim nedeniyle düğün ev herşeye çok zaman ayıramıyordum. Akışına bıraktım sıkıntı çekmeden de halletmiştik şükür. Beyaz eşyamı düğüne iki gün kala almıştım hatırlıyorum monilyalarımı da bir ay kala. Yani boşuna birbirinizi kırmayın.

Düğünüme 43 gün var. Henüz mobilya vs almadık çünkü ortada ev yok.

Nişanlımın tanıdığının evi varmış. Ev inşaat halindeydi size verelim dediler olur dedik. Evi cok beğendim içime sinmişti.

Bugün ev sahibiyle görüşmüş.” Ev yetişir diye düşünüyorum ama yetişmezse mahcup olurum, kapılar takılacaktı bugun ama firma battığı için başka yerden sipariş verildi, iki üç haftaya tamam olur sizde birkaç haftada yerleşseniz yetişir “ demiş.

Nişanlım aradı durumu bu şekilde anlattı. Bende “ ya korkuyorum yetişmezse “ demeye kalmadı bağırmaya başladı.
-“ 0 ev dedin tutturdun,başka baktığım evlere razı olmadın bekleyelim dedin, durum Bundan ibaret, ben başka ev bakacağım ve sende buna razı olacaksın “ dedi. Bende “ benim razı olmadığım evler giriş kattı. Ben başka yerden seni caydırmadım “ dedim ve telefonu yüzüne kapattım.

Ne yapacağım bilmiyorum ama şu günlerde nişanlım aşırı gergin. Sürekli benden çıkarıyor sinirini. Yoruldum ve böyle olunca ondan ciddi anlamda soğuyorum. Ne yapmalıyım sizce ? Yetişir mi her şey :KK43:
Neden ısrarla o ev diyosun başka eve bak

Düğünüme 43 gün var. Henüz mobilya vs almadık çünkü ortada ev yok.

Nişanlımın tanıdığının evi varmış. Ev inşaat halindeydi size verelim dediler olur dedik. Evi cok beğendim içime sinmişti.

Bugün ev sahibiyle görüşmüş.” Ev yetişir diye düşünüyorum ama yetişmezse mahcup olurum, kapılar takılacaktı bugun ama firma battığı için başka yerden sipariş verildi, iki üç haftaya tamam olur sizde birkaç haftada yerleşseniz yetişir “ demiş.

Nişanlım aradı durumu bu şekilde anlattı. Bende “ ya korkuyorum yetişmezse “ demeye kalmadı bağırmaya başladı.
-“ 0 ev dedin tutturdun,başka baktığım evlere razı olmadın bekleyelim dedin, durum Bundan ibaret, ben başka ev bakacağım ve sende buna razı olacaksın “ dedi. Bende “ benim razı olmadığım evler giriş kattı. Ben başka yerden seni caydırmadım “ dedim ve telefonu yüzüne kapattım.

Ne yapacağım bilmiyorum ama şu günlerde nişanlım aşırı gergin. Sürekli benden çıkarıyor sinirini. Yoruldum ve böyle olunca ondan ciddi anlamda soğuyorum. Ne yapmalıyım sizce ? Yetişir mi her şey :KK43:

Bizim dugune 3 hafta kala tadilata başlandi evde. Hersey degisti. Dugune 1.5 hafta kala teslim ettiler.. Ben mumkun degl yetismez diyordum ama yetisti iste. O yuzden skmayin caninizi

Biz 9 yıl nişanlı kaldık, okul, üniversite, kpss falan yüzünden. 9 yıl boyunca evlenemiyoruz diye saçma sapan tartışmalarımız oldu. Hah artık evlenebiliriz dediğimizde ikimizde işsizdik. Son 6-7 ay hazırlıklara başladık, kuaförden bozma öğrenci evini kendimiz boyadık, annemin ve kayınpederimin yardımlarıyla minumum seviyede ihtiyacımız olan seylerle evimizi kurduk. Evlendikten sonra eşim kpss ye hazırlandı ben geçici iş buldum. Hiç stres yapmadık ağzımız kulaklarımızda gezdik. Çokta güzel anılar bıraktık o süreçte. Sizin için söylemiyorum ama son zamanlarda gittiğim düğünlerde çok zengin ve herseyleri tastamam olanlar bile yok damadın kravatı yamuk durdu diye, yok halayda gelinliğin eteği zorluyor diye nasıl stres yaptıklarını gördüm. Demem o ki, tadını çıkarın bu günler geri gelmiyor, olumlu düşünün, yetişir diyin yetişmezse durumunuz varsa uygun bi yerde balayına gidin, döndüğünüzde sizi idare edebilecek kadar hazır olur herhalde. Olmazsa da bikaç gün sizinkilerde bikaç gün kayınvalidenizde kalın. Onlarda olmadı başka ev bakın zemin bile olsa. Boşverin tadını çıkarın. Kolaylıklar diliyorum Allah işlerinizi rast getirsin :KK200:

Sanırım bizde öyle halledicez. Yorucu günler bizi bekliyor. Ve sanırım bu gerginlik de kalıcak aynen dediğiniz gibi
Kız tarafı çok sorun ediyor bunu. Benim ailem başımı yemişti ne zaman olacak ne zaman olacak. Onlara rahat olduğunuzu hissettirin. Herkes bir şekilde hallediyor deyin. Yoksa haliniz duman. Ama sakın işi bozma noktasına gelmesine izin vermeyin.

Back
X